Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Nie wiedziałem, że stwierdzenia, iż okładka jest fajna jest mega jaraniem się. Ból dupy u co niektórych osiągnął poziom hard.

A okładka i tak za(pipi)ista. Ciekawe jak będzie wyglądać z tyłu :)

Opublikowano

Zauważyliście, że po raz pierwszy okładka GTA nie prezentuje żadnego zleceniodawcy ? Bo zakładam, że blondyna raczej nim nie będzie. Może nie będzie takich stricte zleceniodawców jak do tej pory ?

Opublikowano

To nie wiesz, że te wszystkie napady organizują żeby znaleźć kości dla Chopa? <figlarz>

Nie zauważyłem tego, pewnie masz rację.

Opublikowano

Zazwyczaj po okładce można łatwo określić klimat gry. Tutaj przez to pewnie, że jest aż 3 głównych bohaterów ciężko to zrobić. Mam nadzieję, że w grze go nie zabraknie (licze na klimat jak w filmie heat).

Opublikowano

Wersja 640p lepsza. 

Opublikowano

Mnie się bardziej podoba okładka xboxowa. Nie wiem czemu. Jakoś praktycznie zawsze podobają mi się bardziej okładki gier na X-a niż na PS3. Ale posiadam PS3, a nie Xboxa więc dużego wyboru nie mam. Poza tym jeśli już miałbym wybór to wybrałbym edycje na konsoli na której gra lepiej by działała. 

Up: Czyli która? ;]

Opublikowano

na mnie okładka nie robi wielkiego wrażenia, pare artów i tyle, wiem że od dawna jest taki trend w okładkach gta, no ale poprostu dupska mi nie urwało

licze za to że sama gra urwie dupke i to już przy kolanach, jak sobie wyobrażam te wypady za miasto, skoki na spadochronie... ahh RDR podobało mi sie bardziej niz gta4, a tutaj czuc że nauczyli sie sporo na gta4 i na rdr i teraz robią coś jeszcze lepszego, nie moge sie doczekać :D

btw dziwne że puszczają screeny i okładke zaraz po newsie że "sory ale nie liczcie na nic nowego w temacie gta5 w nabliższych miesiących" - kłamczuszki ;p

Opublikowano

Muszą jakoś podtrzymywać zainteresowanie graczy tytułem i rozpalać pragnienia ;)

Przecież te okładki są identyczne.

Opublikowano

Zapewne chodzi mu o te paski u góry gdzie ps3 ma ciemny pasek a Xbox zielone. Jeśli o mnie chodzi, ciemny bardziej mi odpowiada. Okładka standard ale podoba mi się :)

Opublikowano

Muszą jakoś podtrzymywać zainteresowanie graczy tytułem i rozpalać pragnienia ;)

Przecież te okładki są identyczne.

Są użyte te same obrazki, ale okładki są różne przez beznadziejnie przycięte obrazki w wersji na ekszboksza trisiksti dlategoż wersja 640p iz numero uno. Rzekłem. 

Opublikowano

Jak się lepiej przyjrzałem to widzę teraz lekkie ucięcia, np krótszy łańcuch u psa albo cyfra V, a właściwie to co jest pod nią inaczej wygląda na x360 i ps3. Mi to nie robi różnicy i tak ;)

Opublikowano

Z pewnością największa gra końca tej generacji (jeśli nie w ogóle).

Opublikowano

okładka na PS3 nie ma czarnego paska oddzielającego psychola po prawej i gościa na skuterze poniżej

Opublikowano

1364586627-gta-5-gifs-6netik.gif

Czasami żałuję, że GTA V nie wychodzi w takiej formie na next-geny... :) Zawartość GTA V + grafika z Watch Dogs = to by było coś.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Co za różnica gdzie jest, i tak wie o niej już cały growy świat.

Opublikowano

W dziwnym miejscu jest ta okładka - na jakimś za(pipi)u.

Chciałbym mieć mieszkanie na takim za(pipi)u. ;) Kilometr od empire state building

Opublikowano

Fak, dude, to Manhattan. Ha będę mieszkał w nowym jorku juz za 3 miesiące. Nawet to miejsce to nie żadne za(pipi)e.

Opublikowano

W dziwnym miejscu jest ta okładka - na jakimś za(pipi)u.

Chciałbym mieć mieszkanie na takim za(pipi)u. ;) Kilometr od empire state building

Hmm, wyglądało na Brooklyn, ale skoro tak, to miejsce idealne. Zresztą, nevermind. :)

Opublikowano

Eee, tam u nas na prowincji w Wawie już dawno GTA V wylądowało na jednym z budynków. Pobratańcy Obamy są 3 miesiące za murzynami z Polszy...