Mustang 1 718 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Wątpię by przy takim rozmachu gry dałoby się osiągnąć lepszą grafikę w grze multiplatformowej na obecną generację konsol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Nie. czytaj temat. Jaki jest sens robienia GTA V na next geny, powiedz mi? Wiesz, że wymagałoby to całkowitej przebudowy silnika? Niech Piątka będzie uwieńczeniem tej generacji, bez żadnych konwersji. A poza tym Rockstar nigdzie nie mówiło o czymś takim. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Znalazłem wadę tej gry. Zapewne jedyną jaka będzie. Minimapa... jest paskudna. Stary dobry okrąg tak bardzo mi się kojarzy z GTA, że nie rozumiem, dlaczego się tego pozbyli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 No kółeczko było lepsze :> Mi z kolei w trakcie strzelaniny nie podoba ten wrak pojazdu,niby eksplodował a wyglądał jakby tylko drzwi odpadły,w starych częściach na pecetach była taka przypadłość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 A ja dodam od siebie, że liczę na jakąś fajną misję albo dłuższy epizod w więzieniu, łącznie z ucieczką z niego i współpracą bohaterów, którzy są na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza
adam16505 5 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Też bym chciał takiej misji już wcześniej pisałem. Takie misje na bank miały by fajny klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Przechwytywanie wieznia z konwoju czy wyciagniecie kogos z wiezienia to byloby naprawde cos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) Nie. czytaj temat. Jaki jest sens robienia GTA V na next geny, powiedz mi? Wiesz, że wymagałoby to całkowitej przebudowy silnika? Niech Piątka będzie uwieńczeniem tej generacji, bez żadnych konwersji. A poza tym Rockstar nigdzie nie mówiło o czymś takim. Powiedz mi, wyczytałeś to z palców? Skąd ta bzdura o nowym silniku? Wystarczy, że R* zrobi to samo co z porządną konwersją PC - podbije rozdziałkę, doda tesalację i porządne oświetlenie. Na starcie otrzymujesz grę wyglądającą lepiej od COD: Ghost. Nowe konsole mają strukturę żywcem wyjętą z high endowych PC, więc żadnego kłopotu nie ma. Edytowane 10 Lipca 2013 przez Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgadzam się z Panem wyżej, do tego chyba jeszcze nikt nie wspominał że wczoraj pojawiła się oferty pracy przez RS na stanowisko portowania gier na PC Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 co do tej minimapy to myśle że nie będzie taka zła, może i mniej "stylowa" ale chyba bedzie bardziej praktyczna, na filmikach widać że jest dynamiczna, obraca sie i oddala w zalezności od sytuacji (bardzo oddalona gdy lecimy), to może sie przydać schematyczna mapa 2D w kółeczku czasami powodowala że niewiele było widać konkretów i trzeba było wchodzic do mapy z menu Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Jak dla mnie obecna generacja po prostu zasługuje aby dostać na wyłączność grę jak GTA V. Oby prezentowała się na tyle dobrze, żeby nikomu nie przyszło do łba czekanie na jakąś wersję na blaszaki... Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Każde duże GTA wyszło na PC i nie łudźcie się, że 5 nie wyjdzie. Obecnie granie na PC jak nigdy jest zbliżone do doświadczeń z konsolą, jest relatywnie tańsze (steam nasz Bóg) i o wiele ładniejsze. Nic dziwnego, że przechodzi prawdziwy renesans. Spóźnione RDR PC tylko potwierdza, że R* nie popuści i zabierze się za konwersję po premierze na curent geny. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Nie. na dzień dzisiejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Spóźnione RDR PC tylko potwierdza jak to spóźnione? są jakiekolwiek informacje o RDR na pc? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) co do tej minimapy to myśle że nie będzie taka zła, może i mniej "stylowa" ale chyba bedzie bardziej praktyczna, na filmikach widać że jest dynamiczna, obraca sie i oddala w zalezności od sytuacji (bardzo oddalona gdy lecimy), to może sie przydać schematyczna mapa 2D w kółeczku czasami powodowala że niewiele było widać konkretów i trzeba było wchodzic do mapy z menu A poprzednie minimapy nie robiły dokładnie tego samego ? RDR na PC!? O czym Ty mówisz Blue!? To byłoby piękne! Edytowane 10 Lipca 2013 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Pewnie literówka z GTA 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
popiol 16 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Uspokójcie emocje pany, przecież Blue sobie wyssał z palca te info o RDR na PC... Póki co się jakoś trzymam (chociaż nie jest łatwo, ale podtrzymuje mnie myśl, że jak obejrzę to nie będę mógł powstrzymać hype i już teraz będę chciał zagrać) i nadal nie obejrzałem tego gameplayu, jestem z siebie dumny Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Ostatnio na R* ukazała się notka z której wynikało, że RDR ukaże się na PC. Dopiero teraz zdałem sobie sprawę, że to tylko plotka. Sorry za wprowadzenie w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Chłopie, ale zmyślasz. Mnie tam nic nie martwi odnośnie GTA V. No może tylko, że będę miał mało czasu na granie i pewnie porządnie do tego tytułu zasiądę na Boże Narodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 GTA IV się nie umywa. Widać ogromny postęp w shaderach! Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 zajefajnie by było spotkać gdzieś na ulicy CJ'a z gta:sa albo w roli jakiegoś bossa/grubszej szychy/zwykłego pionka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Ja po prostu chcę już wejść w ten świat. NG póki co mnie walą Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 zajefajnie by było spotkać gdzieś na ulicy CJ'a z gta:sa albo w roli jakiegoś bossa/grubszej szychy/zwykłego pionka nie spotkasz NIKOGO z poprzedniej generacji GTA. pojawia sie za to The Lost i moze kilka osob w uniwersum czworki, ale nie glowni bohaterowie. mi sie minimapa bardzo podoba, szkoda jednak ze healthbar jest taki hmmm zbagatelizowany w swej wizualnej formie. ot prosta kreska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 GTA IV się nie umywa. Widać ogromny postęp w shaderach! Za to regres w kwestii HUD. Mam nadzieję, że trochę go rozbudowują bo ciężko z niego będzie odczytać ubytek zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) Ostatnio na R* ukazała się notka z której wynikało, że RDR ukaże się na PC. Dopiero teraz zdałem sobie sprawę, że to tylko plotka. Sorry za wprowadzenie w błąd. Po pierwsze, nie wynikało, że to RDR. Była mowa o przenoszeniu ostatnich gier Rockstar na PC. Może się za tym kryć GTA V - nie wiadomo co dokładnie. Po drugie, to nie była plotka, tylko notka z ogłoszenia o pracę w Rockstar. Edytowane 10 Lipca 2013 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi