Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

With players able to switch between three protagonists, the 49-square-mile world boasts a welter of activities, such as scuba diving with sharks and hijacking trains.

http://www.scotsman.com/lifestyle/technology/new-gta-v-release-tipped-to-rake-in-1bn-in-sales-1-3081943

GTA San Andreas miało 13,6 mil a IV 6,8 mil. Oczywiście musimy doliczyć też pewnie świat podwodny, ale i tak to jest świetny wynik.

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Myslalem ze to w dolarach to 170 mln. Masakra jakas, pewnie zeby zwrocic te koszty musza sprzedac 10 mln kopii najmniej.

Przy takich kosztach produkcji trudno sie dziwic ze chca inwestowac w GTAO, bo ewentualna VI zezre ze dwa razy wiecej I bedzie powstawac nawet dluzej niz 5 lat.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

A wy ciągle z tą reedycją, haha, boże.

WYCIEKŁA MAPA!

n3t62w.png

Opublikowano

1208772_522558864480223_72625240_n.jpg

To co dzisiaj bedzie w materiale od IGN ? Jak sadzicie.

Opublikowano

I11iCVs.jpg 

Jeszcze 9 dni Panowie! ^^ Pierwszą rzeczą jaką zrobię będzie odwiedzenie Grove Street. :P

Opublikowano

8 DNI, a jak wybije północ to tylko TYDZIEŃ. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. :D

Opublikowano

Dopiero teraz zobaczyłem animację chmur. ;o

W ogóle nie wiem czemu, ale pierwszy trailer jest jakiś taki ładniejszy niż inne, lepszy, daje więcej funu jak się go ogląda. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ten trailer opublikowano w listopadzie dwa lata temu. Tydzień przed tym na stronie Rockstar pojawiło się odliczanie. Był wtedy mega hype. Potem słuch o grze zaginął na długi czas. Czekaliśmy, czekaliśmy i w końcu się doczekaliśmy. :) Jeszcze tylko 7,5 dnia!

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Ten trailer opublikowano w listopadzie dwa lata temu. Tydzień przed tym na stronie Rockstar pojawiło się odliczanie. Był wtedy mega hype. Potem słuch o grze zaginął na długi czas. Czekaliśmy, czekaliśmy i w końcu się doczekaliśmy. :) Jeszcze tylko 7,5 dnia!

A jakby ktoś chciał sobie poczytać nasze reakcje na zapowiedź i pierwszy trailer to trzeba się cofnąć 325 stron wstecz. ;) Dokładnie tutaj: http://www.psxextreme.info/topic/89252-gta-v/?p=2494697

Opublikowano

Będę biegł do chaty. :)

Nie mogę się doczekać momentu, w którym odpakuję grę, obejrzę intro, spojrzę na mapę i zastanowię się dokąd jechać - na Grove Street, wzgórza Vinewood czy Mount Chiliad. Będzie to coś nadzwyczajnego.

I zastanawia mnie,

co na Grove Street robi gang Ballas. IGN grało w misję, gdzie tam się jechało, Czy będzie jakieś małe wyjaśnienie, co się stało z Grove Street Family? Na trailerze są, więc coś na pewno Rockstar wykombinowało

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

na całą nie spojrzysz bo jak goście z ign'u mówili co prawda jest dostępna, ale jest pokryta czymś ala fog of war w rts'ach.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Czyli co? Chcę zaznaczyć sobie punkt na mapie i nie mogę bo jest mgła? Czy jest jakieś racjonalne wyjaśnienie zastosowania tej mgły? Bo dla mnie to mega słaby pomysł. 

Opublikowano

pewnie się będzie odblokowywała mapa wraz z postępem fabuły

Opublikowano

Może będzie to rozwiązane tak jak w San andreas ? Z tym wyjątkiem że będzie można dojechać wszędzie od początku.

Edytowane przez Darth Krizzo

Opublikowano

Bedziesz musial objechac cala mape, wtedy stanie sie calkowicie widoczna.

I od poczatku gry jest dostepna w calosci.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Z tego co pamiętam to cała mapa będzie otwarta od początku, a te zakryte obszary będą się pewnie odkrywać, kiedy po prostu będziemy je zwiedzać ;)

Edytowane przez lothronik