Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

Te rzeki są tak piękne i malownicze, że mam nadzieję na jakiś rafting, kajaki, cokolwiek potwierdzili? Czy same motorówki, jachty i skuterki jak w poprzednich częsciach?

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

1571637.jpeg

Patrzcie jaki to KOLOS, szacun R*

Prędzej tak

giy.png

Opublikowano

We wtorek, powinny być w sobotę rano.

No to jak wyślą kurierem w sobotę to dojdzie na poniedziałek a nie na wtorek.

Opublikowano

Czy na skali w lewym dolnym rogu największą wartością jest 3000 ft i 1000 m? Czy tylko mi się tak wydaje? 

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Czy na skali w lewym dolnym rogu największą wartością jest 3000 ft i 1000 km? Czy tylko mi się tak wydaje? 

3000ft i 1000m chyba

Opublikowano

Metry, oczywiście :D

2mu02.jpg

Opublikowano

chyba 5000ft

e: Chyba, że faktycznie na mapie widać tylko główne ulice... ale to oznacząłoby, ze lotnisko jest wielkości 1/3 miasta.. a to jest raczej wątpliwe.

zobacz ile zajmuje lotnisko w warszawie (a nie jest ono jakieś ogromne)

https://maps.google.pl/maps?q=warszawa&hl=pl&ll=52.183405,21.005516&spn=0.085359,0.222988&oe=utf-8&client=firefox-a&hnear=Warszawa,+mazowieckie&t=h&z=13

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Być może widzę częściowego winowajcę wrażenia, które odniosłem po zobaczeniu mapy..

To zdjęcie jest zrobione pod kątem, przez co proporcje wydają się inne (dół mapy, w tym lotnisko wydają się większe). Zakładając, że proporcje tej niebieskiej mapy sa prawidłowe.. rzeczywiście miasto powierzchniowo będzie porównywalne do LC. Niedługo wszsytko się ostatecznie wyjaśni.

Opublikowano

Ludzie jak srają żarem o brak North Yankton XDXDXD

Przecież będzie na pewno.

YG2tnLP.png

iUSTRJC.jpg

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

a gdzie można go dorwac w normlanej formie w jakiejś przystępnej cenie?

Opublikowano

Na amazonie uk jeszcze lepiej - za 7 funtów mozna wyrwac ten poradnik.

Opublikowano

Jeden zagubiony screen z tych podsyłanych do fansajtów i jednocześnie drugi podesłany polskiemu portalowi. ;)

gtanetpl.png

Opublikowano

Jakby ktoś zamawiał obcykany z amazonem to można zamówić większą partią kto by tam chciał. Ja bym się pisał. Za 7 funciaków? Come on, grosze. 

Opublikowano

1173754_10201680307543555_1796463755_n.j

581581_10201680307983566_1440369311_n.jp

A takie rzeczy dostawały fansajty.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Jakby ktoś zamawiał obcykany z amazonem to można zamówić większą partią kto by tam chciał. Ja bym się pisał. Za 7 funciaków? Come on, grosze. 

JA TEŻ. JAK BY KTOŚ ZAMAWIAŁ TO JESTEM CHETNY.

Opublikowano

No ja chyba się skusze na ten z amazona, bo wysyłka jest już wliczona z tego co tam wyczytałem 8)

Opublikowano

No ja chyba się skusze na ten z amazona, bo wysyłka jest już wliczona z tego co tam wyczytałem 8)

Darmowa ale po wyżej 25 funtów, więc musiałbyś więcej sztuk zamówić 

Opublikowano

Ja jeszcze niektórych ostudzę. Faktycznie GTA V do tesco i reala przyjedzie w poniedziałek albo nawet wcześniej. Mój bardzo dobry kolega jest menagerem wlasnie w Real i chetnie by mi sprzedał kopie wcześniej. Problem w tym, że na kasie wyskoczy " towar nie znany" albo np cena 249 zł ;)

także chłopaki na sieciówki nie liczcie

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Ja generalnie karte mam i moge bez problemu zamówic, ale potrzebuję wtedy jeszcze 3 osób.

Sprawa wyglądałaby tak, że wpłacilibyście mi kasę (mam ponad 60 plusów na pchlim targu ;) ) za poradnik + kase jaką wydam na wysyłke tego do was (po dyszce myślę by to było) więc razem około 50zł. 

Jacyś chętni? :)

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Ja się piszę. :)

Opublikowano

Tylko uprzedzam, żeby nie było niejasnosci, że kase wpłacacie mi teraz, a nie jak już wsyztsko dojdzie itd.

Możemy zrobic temat w Pchlim Targu jeśli ktoś się boi, że kogoś tu wychu.jam czy coś.