Opublikowano 19 maja19 maj Wyładniała ta gra z tym graficznym patchem. Gram na XSX w ramach GP w oczekiwaniu na remastera GTV IV. Gra się tak samo wybornie jak kiedyś, tylko z lepszą grafiką i w 60-ciu klatkach.
Opublikowano 29 maja29 maj Ukończyłem sobie właśnie fabułę, grając na PS5. Ale nie wpadło mi trofeum fabularne za ostatnią misję. Miał ktoś z tym problem też?
Opublikowano 29 maja29 maj 10 minut temu, Paolo1986 napisał(a):Ukończyłem sobie właśnie fabułę, grając na PS5. Ale nie wpadło mi trofeum fabularne za ostatnią misję. Miał ktoś z tym problem też?Za ostatnią misję w GTA V, nie ma żadnego trofeum. Dopiero gdy osiągniesz 100% gry (najlepiej progress gry sprawdzić na Rockstar Social Club) dostaniesz dzbanek "Kariera kryminalna".SpoilerPamiętaj też że 3 złota wbijesz zabijając raz Trevora, raz Michaela, a raz kończąc grę całą trójką. Edytowane 29 maja29 maj przez HenrykIggO
Opublikowano 29 maja29 maj 21 minut temu, Paolo1986 napisał(a):Ukończyłem sobie właśnie fabułę, grając na PS5. Ale nie wpadło mi trofeum fabularne za ostatnią misję. Miał ktoś z tym problem też?https://psnprofiles.com/trophy/15720-grand-theft-auto-v/6-to-live-or-die-in-los-santosPewnie o to Ci chodzi i trzeba wybrać konkretną opcję by zdobyć ten trofik.