Opublikowano 19 maja 202519 maj Wyładniała ta gra z tym graficznym patchem. Gram na XSX w ramach GP w oczekiwaniu na remastera GTV IV. Gra się tak samo wybornie jak kiedyś, tylko z lepszą grafiką i w 60-ciu klatkach.
Opublikowano 29 maja 202529 maj Ukończyłem sobie właśnie fabułę, grając na PS5. Ale nie wpadło mi trofeum fabularne za ostatnią misję. Miał ktoś z tym problem też?
Opublikowano 29 maja 202529 maj 10 minut temu, Paolo1986 napisał(a):Ukończyłem sobie właśnie fabułę, grając na PS5. Ale nie wpadło mi trofeum fabularne za ostatnią misję. Miał ktoś z tym problem też?Za ostatnią misję w GTA V, nie ma żadnego trofeum. Dopiero gdy osiągniesz 100% gry (najlepiej progress gry sprawdzić na Rockstar Social Club) dostaniesz dzbanek "Kariera kryminalna".SpoilerPamiętaj też że 3 złota wbijesz zabijając raz Trevora, raz Michaela, a raz kończąc grę całą trójką. Edytowane 29 maja 202529 maj przez HenrykIggO
Opublikowano 29 maja 202529 maj 21 minut temu, Paolo1986 napisał(a):Ukończyłem sobie właśnie fabułę, grając na PS5. Ale nie wpadło mi trofeum fabularne za ostatnią misję. Miał ktoś z tym problem też?https://psnprofiles.com/trophy/15720-grand-theft-auto-v/6-to-live-or-die-in-los-santosPewnie o to Ci chodzi i trzeba wybrać konkretną opcję by zdobyć ten trofik.
Opublikowano 29 maja 202529 maj No ukończyłem ostatnią misjęSpoilerTrzecie wyjścieAle pucharek nie wpadł.
Opublikowano 17 września 202517 wrz Dziś mija 12 lat od premiery GTA5. Pamiętam, że była nocna premiera i o północy, na srogiej ulewie, zapierdalałem motocyklem 15 km do paczkomatu w sąsiedniej miejscowości. A potem granie do rana. Gra szokowała jakością, wyciskała wszystko z PS3, jedynie fabularnie nie przebiła poprzedniczki. Nie mogę doczekać się podobnych emocji w przyszłym roku.215 milionów sprzedanych egzemplarzy i dalej rośnie. Nokaut, absolutny fenomen.No i czas chyba dokończyć platynę przed następcą. Najtrudniejsze (czyli 100 lvl w online) na szczęście już za mną.
Opublikowano 17 września 202517 wrz Ja pamietam jak zapieprzalem nocnym autobusem na nocna premiere do Tesco w Poznaniu. Mialem preorder na X360. W tym Tesco juz byla spora grupka ludzi. Niestety nie starczylo egzemplarzy dla wszystkich. Ogarnal mnie wtedy ogromny strach, ale na szczescie preorder zalatwil sprawe. Czesc osob z tego Tesco niestety wyszla z pustymi rekoma. Na przystanku rozmawialem z jakims ziomem, ktory kierowal sie do innego sklepu w Poznaniu juz grubo po polnocy, by sprobowac szczescia. Wtedy gralem do 5 rano. Edytowane 17 września 202517 wrz przez Lukas_AT