Opublikowano 27 marca 201114 l No przepraszam,ale jak Ty od amatora do legendarnego nie widzisz dużej różnicy to ja Cię nie (pipi)Ę......! Czy widzicie jak np.gra Barca,presing i presing,czy C.Ronaldo lub Messi?! To jest oddane w grze bardzo dobrze!Rozegrałem w sieci ok.700 meczy,a w pojedykę ok.60 i powiem,że nigdy nie grałem w żadną bardziej realistyczną grę kopaną! Najbardziej to mnie śmieszą zwolennicy gry na ręcznym którzy nie potrafią nawet podać piłki,ale jacy to oni manuale!zaz(pipi)iści! wynik końcowy 1 ,lub 2 :0 dla mnie.To nic,że Fabregas nie potrafi podać koledze oddalonemu o 5m. ...........To jest farsa! Mam na myśli to że konsola gra tak samo ale szybciej. I to jest wg mnie właśnie ta różnica, nie wiem skąd wynalazłeś że nie widzę różnicy. Ale zwody, np ruletki cpu to ja widziałem i na klasie światowej i na niższych a chyba tak nie powinno być. Co do pressingu to przebolałbym to jeszcze, ale cyborga konsoli i oszustw to już nie, ile można.
Opublikowano 27 marca 201114 l gra konsoli uległa poprawie wraz z patchami, przynajmniej tak mi sie wydaje. Na początku były mimenty, ze cpu strasznie ciezko było odebrac piłkę, teraz wydaje mi sie, ze juz tak nie ma, przynajmniej nie zauważam. A realizm? Na manualu jest dsc realistycznie , byłoby hiper realistycznie gdyby nie fatalbny model odbioru piłki, jaki proponuje ea- kazdy wie, mase osób biega z non stop wcisnietym iksem , stosując przez 90 minut ostry pressing, co jest 1 meczące 2 brzydkie dla oka 3 zupełnie nierealistyczne Edytowane 27 marca 201114 l przez Orson
Opublikowano 7 kwietnia 201114 l Ostatnio odkryłem, że grając online z przeciwnikami o kilkadziesiąt poziomów lepszymi, nawet przegrywając można się nieźle dorobić. Nie wiem dokładnie za co są przyznawane punkty, ale w takich meczach często wpada mi w okolicach 100.
Opublikowano 7 kwietnia 201114 l ta tylko tym samym sposobem utknełem bo mam 2600 pkt (nie pamiętam który to level) a losuje mi kolesi z około tysącem i za zwycięstwo z takim dostaje 12 pkt (około) a za porażke -60
Opublikowano 7 kwietnia 201114 l ta tylko tym samym sposobem utknełem bo mam 2600 pkt (nie pamiętam który to level) a losuje mi kolesi z około tysącem i za zwycięstwo z takim dostaje 12 pkt (około) a za porażke -60 Ty to masz dobrze. Ja za porażkę dostaje -70, - 80 a za wygraną czasem nawet -15(MINUS!!), czasem jakiś plus ( +5,+6).
Opublikowano 7 kwietnia 201114 l ta tylko tym samym sposobem utknełem bo mam 2600 pkt (nie pamiętam który to level) a losuje mi kolesi z około tysącem i za zwycięstwo z takim dostaje 12 pkt (około) a za porażke -60 Ty to masz dobrze. Ja za porażkę dostaje -70, - 80 a za wygraną czasem nawet -15(MINUS!!), czasem jakiś plus ( +5,+6). to zrób tak jak ja: nawal sie browarem, złam w furi płytke z gra, kup ja za dwa miechy- noobki podbiją level, ty wtedy dołączysz i bedziesz dostawał 12 pkt he he he
Opublikowano 8 kwietnia 201114 l Szukajcie po pokojach frajerów z poziomem 20-30 i więcej. Obecnie jestem na 9-tym (ok. 1200 punktów) i za wygraną z takimi dostaję ponad 100, a za przegraną po dobrej grze 60-100. I od razu zgadzajcie się na rewanż
Opublikowano 8 kwietnia 201114 l Tylko weź pod uwagę,że jak dobijesz do statusu frajera(jak to sam nazwałeś),to wtedy będziesz tak punktowany jak koledzy wspominali........
Opublikowano 12 kwietnia 201114 l Miał ktoś taki problem że FIFA nie odblokowuje achivmentów? Rozegrałem ponad 120 pojedynków online i nie dostałem achiva za 100 meczy, teraz mam serie 6 wygranych pod rząd i nie dostałem za 5 nie przegranych z rzędu... chodzi o Xboxa 360 Edytowane 12 kwietnia 201114 l przez Ofsajd
Opublikowano 12 kwietnia 201114 l ja mam na ps3. jeden jakis online, chyba ten co ty i jeden offline, rozegraj mecz druzyna z kazdej ligi, nie zaliczylo mi.
Opublikowano 13 kwietnia 201114 l Te 100 meczy musi być rozegranych do ostatniej minuty,ucieczki,czy to Twoje,czy przeciwnika nie wliczają się.
Opublikowano 13 kwietnia 201114 l ja mam na ps3. jeden jakis online, chyba ten co ty i jeden offline, rozegraj mecz druzyna z kazdej ligi, nie zaliczylo mi. Na pewno musiałeś coś pominąć.
Opublikowano 15 kwietnia 201114 l Ja też zagrałem mecz drużyną z każdej ligi i nie zaliczyło. Grałem na Szybki Mecz. Może to się nie zalicza do tego trofea i trzeba grać w jakimś innym trybie?
Opublikowano 16 kwietnia 201114 l Gram sobie tryb menagerski w Seria A moim ukochanym Juventusem. Bawie sie niźle a bawiłbym sie super gdyby nie jeden feler, mianowicie realnośc pozostałych wyników. Zajmuje 3 miejsce za Interem i Milanem bo otóz Inter na 22 mecze przegrał TYLKO raz (ze mna) a Milan 2 razy pogubił punkty... Tylko w Seria A takie wałki czy to norma w Fifie? <_< Druga sprawa to pytanie: pewnych zawodników nie mogłem SPRZEDAĆ , dostałem komunikat , ze NIE MAM SRODKÓW na to. Wtf???????????????? jak srodków, zeby sprzedac? bug?
Opublikowano 16 kwietnia 201114 l Ja też zagrałem mecz drużyną z każdej ligi i nie zaliczyło. Grałem na Szybki Mecz. Może to się nie zalicza do tego trofea i trzeba grać w jakimś innym trybie? Obydwa trofea mi wpadly, czyli rozegralem w trybie Szybkiego Meczu druzyna z kazdej ligi oraz drugie- wygralem na kazdym stadionie. Trofea mozna, a nawet nalezy polaczyc.
Opublikowano 16 kwietnia 201114 l Pare dni temu sprawiłem sobie nową FIFE11. Zastanawiam się czy zacząć uczyć się grać na manualu. Do tej pory grałem na auto zawsze i mi się podobało, nie przeszkadzał mi częsty random, ale ostatnio czytam i myślę nad graniem na manualu. Dużo osób gra online na manualu? Jak wygląda sytuacja? Ile czasu zajęło Wam przyswojenie manuala? Edytowane 16 kwietnia 201114 l przez Szejdj
Opublikowano 17 kwietnia 201114 l Witam, może napisałem w złym temacie więc napisze w tym. Nie potrafię na meczu podać piętką do kolegi co jest potrzebne do zaliczenia wyzwań w zostań gwiazdą, na arenie udaje mi się to zrobić ale na meczu w ogóle. Może komuś udało się to zrobić? Jeszcze mam jedną sprawę otóż ściągnąłem Ultimate Team i jak próbuje zagrać wyskakuje że serwery EA są niedostępne. Chętnie powbijam z kimś jakieś osiągnięcia, mój Gamer Tag to Matrix185.
Opublikowano 17 kwietnia 201114 l Pare dni temu sprawiłem sobie nową FIFE11. Zastanawiam się czy zacząć uczyć się grać na manualu. Do tej pory grałem na auto zawsze i mi się podobało, nie przeszkadzał mi częsty random, ale ostatnio czytam i myślę nad graniem na manualu. Dużo osób gra online na manualu? Jak wygląda sytuacja? Ile czasu zajęło Wam przyswojenie manuala? mało osób gra na manualu, 90 % wybiera asyste
Opublikowano 17 kwietnia 201114 l Witam, może napisałem w złym temacie więc napisze w tym. Nie potrafię na meczu podać piętką do kolegi co jest potrzebne do zaliczenia wyzwań w zostań gwiazdą, na arenie udaje mi się to zrobić ale na meczu w ogóle. Może komuś udało się to zrobić? Najłatwiej przy rozpoczęciu gry wybiec piłkarzem krok do przodu, i lekko podać na dobieg do tyłu (Y na X360). Edytowane 17 kwietnia 201114 l przez Kazuma
Opublikowano 17 kwietnia 201114 l Gram sobie tryb menagerski w Seria A moim ukochanym Juventusem. Bawie sie niźle a bawiłbym sie super gdyby nie jeden feler, mianowicie realnośc pozostałych wyników. Zajmuje 3 miejsce za Interem i Milanem bo otóz Inter na 22 mecze przegrał TYLKO raz (ze mna) a Milan 2 razy pogubił punkty... Tylko w Seria A takie wałki czy to norma w Fifie? <_< Druga sprawa to pytanie: pewnych zawodników nie mogłem SPRZEDAĆ , dostałem komunikat , ze NIE MAM SRODKÓW na to. Wtf???????????????? jak srodków, zeby sprzedac? bug? Co do transferów to dziwna sprawa, nie spotkałem się. A co do wyników w menedżerce to też spotykałem się z nielicznymi porażkami przeciwników, potrafili mieć tylko kilka remisów i porażek na sezon (również grałem Juve w menedżerce) A teraz spotkałem się z bugiem, że Glena Johnsona zastąpił mi w składach bramkarz bez danych z liczbami zamiast imienia, a tuż przed meczem na rozgrzewce kiedy mamy tryb areny nagle gra stanęła. Nie była to chyba lkasyczna zwiecha bo muza grała i został tylko quit z PS button. I to za każdym razem. Zaczynam powoli mieć dosyć tego trybu. Nie dość że w każdym momencie w konsole może wstąpić cyborg i mecz idzie w piz.du, nie dość że rozwój zawodników to porażka i staty im rosną dopiero od ok. 22 roku życia, to teraz jeszcze to. EA do roboty (pipi)a!
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l Gdzie można pograć z normalnymi ludzmi co nie odłączają się pod koniec meczu, 10 meczy pod rzad wyłączają mi się jak wygrywam, straciłem już na tym 2 trophy które bym mógł zdobyć jak by się zakończył mecz
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l ja mam na ps3. jeden jakis online, chyba ten co ty i jeden offline, rozegraj mecz druzyna z kazdej ligi, nie zaliczylo mi. Na pewno musiałeś coś pominąć. watpie bo katowalem cale popoludniue z ziomkiem
Opublikowano 20 kwietnia 201114 l Witam, dotychczas grałem w pro, ale mi się znudziła ta gra. Chce wymienić na fife. Wiem że do gry online potrzeba kod. W to że dostane używaną gre z kodem nie wierze, jest możliwość wykupienia tego kodu?
Opublikowano 20 kwietnia 201114 l tak, zaden problem, kod jest na psn i kosztuje 30 zł bodajże. Ale przemyśl to bo fifka weszła w platyne i nówka do wyjecia jest za 90 zł