Opublikowano 3 listopada 201014 l Jesli mam konto np. na UK. i chce przeniesc np. na Francje to da sie to jakos zrobic ? Wiem, ze z UK. na polskie konta bedzie mozna przechodzic 10-go, ale czy bedzie mozna rowniez zmieniac inne ? Edytowane 3 listopada 201014 l przez saptis
Opublikowano 4 listopada 201014 l Hmm, czyli można już migrować, czy ta opcja pojawi się dopiero 10 b.m.?
Opublikowano 4 listopada 201014 l Dopiero 10. Wtedy oficjalnie rusza XBOX LIVE w Polsce. Przeniósłbym się na polskiego live'a, ale nie mam pewności, czy tańsze zdrapki z allegro będą działały. Zatem muszę czekać do czasu, gdy ta kwestia będzie wyjaśniona. W FAQ jest napisane, że najlepiej kupić zdrapkę przeznaczoną dla PL, a wiemy jakie MS wprowadził ceny. Nie jest mi po drodze zapłacić 240 zł za rocznego Golda, gdy na aukcjach mogę nabyć go za 140 zł. Najlepszym rozwiązaniem dla mnie i innych byłoby zniesienie blokady regionalnej, ale jak widać na to się nie zapowiada. Edytowane 4 listopada 201014 l przez Mefi23
Opublikowano 4 listopada 201014 l A wiadomo do kiedy bedzie mozna przenosić konta ? Czy wogóle jest jakiś termin czy ot tak od 10 listopada do no wlaśnie kiedy ? Pytam bo wyjeżdżam na 2 tygodnie 8go.
Opublikowano 4 listopada 201014 l Z tego, co mi wiadomo, nie ma żadnych ram czasowych. To by było alogiczne. Edytowane 4 listopada 201014 l przez Mefi23
Opublikowano 4 listopada 201014 l Ja już przeniosłem jed o konto z UK na PL ,ale dało mi losowego taga a nie tego co sobie wpisałem . Nie wiem czy już można zmieniac te losowe Gtaki
Opublikowano 4 listopada 201014 l Na xbox.com pl zakładałem nowe konto na PL naste odzyskałem owę konto na konsoli i była opcja czy konto PL połączyć z innym kontem czy utworzyć oddzielnie , wybrałem zeby połączyło z kontem które mam na UK . No i zkonta Uk zrobiło się PL z losowym Gtagiem
Opublikowano 4 listopada 201014 l Maslo maslane - to nie przeniosles tylko zmieniles bo jak masz innego Gamertaga to juz nie jest to samo konto. Z tego co pisza na stronie XBOX to ma byc jakis prosty sposob przenoszenia i wystarczy tylko wybrac inny kraj na istniejacym juz koncie i tyle.
Opublikowano 4 listopada 201014 l CO zmieniłem ? TEraz na konie które było na UK mam dane prawdzie te co podawałem przy zakłądaniu konat na PL. Wcześniej były dane z UK "zmyślone" Więc co zamieniłem . Piszę to co widzę i co mam obecnie na konsoli . W opcjach jest tez zmiana GTaga tylko ze przy próbie zmiany wywala ze dokonałem już jednej darmowej zmiany Gtaga . Poczekamy do 10 to się wyjaśni
Opublikowano 4 listopada 201014 l A masz historię zakupionych gier, czy się wyczyściła? Albo dawną friendlistę? Edytowane 4 listopada 201014 l przez B0dz1o
Opublikowano 4 listopada 201014 l Mam pytanie, w tej chwili mam konto na bodajze Irlandie, czy moge kupic teraz golda na allegro na rok (wklepac kod przed zmiana regionu), a potem spokojnie przeniesc (10) lokalizacje na Polske? Czy to bedzie dzialac?
Opublikowano 4 listopada 201014 l A JA MAM TAKIE PYTANIA: 1. PRZENOSINY KONTA ODBYWAJA SIE Z POZIOMU KONSOLI CZY STR. INTERNETOWEJ? 2. PAMIĘTACIE ŻE JAK PIERWSZY RAZ WŁĄCZAŁO SIE FIFE TO TRZEBA BYŁO PODAĆ JAKIS KOD PRZYPISANY DO KONTA. I CZY STRACIMY TEN KOD PRZY PRZENOSINACH?
Opublikowano 5 listopada 201014 l 1. Prawdopodobnie obydwie możliwości będą dostępne. 2. Nie Nie krzycz
Opublikowano 5 listopada 201014 l Dzięki za info. I wiem sorry ze CAPSA A wiesz może dokładniej coś o tym jak to będzie przebiegało z poziomu konsoli? bo to co pisze w FAQ nie pokrywa się z tym co jest w dashboardzie
Opublikowano 6 listopada 201014 l 2:55. Zwróćcie uwagę na cenę LIVE'a za rok - miało być 250 zł, a jest 229. Mam nadzieję że w sklepach uda się kupić poniżej 200. http://www.youtube.com/watch?v=dn9BecFvoM4 Edytowane 6 listopada 201014 l przez PawciosS
Opublikowano 6 listopada 201014 l Wiadomo cos czy bedzie mozna korzystac ze zdrapek na Live'a i Pointsy EU?
Opublikowano 6 listopada 201014 l Miech 29. Za(pipi)ongo. Jak nie uskładam kasy będe cisnął na zdrapkach na miecha. W środę migracja:)
Opublikowano 6 listopada 201014 l Wiadomo cos czy bedzie mozna korzystac ze zdrapek na Live'a i Pointsy EU? Nie nie bedzie można bo polska leży po za EU !!1 Głupie pytanie jeszcze głupsza odpowiedz Przecież co do ABONAMENTU I PUNKTÓW nie ma podziału na kraje Kody na EU działają w całej Europie na USA w całych stanach . Edytowane 6 listopada 201014 l przez canuks
Opublikowano 7 listopada 201014 l To NOWE polskie konta można już zakładać czy też od 10 ? Skąd oni to mają ? Konsolę mam od początku roku i jeszcze się nie podpiąłem pod live . Czekam
Opublikowano 7 listopada 201014 l nie wiem czy to dobry temat ale potrzebuje pomocy: : Wiec tak kupiłem slima, przeniosłem konto i wszystko działało gold itp. I teraz o problemie xbox leżał nie używany od sierpnia aż do dziś, między czasie wygasł mi gold, dziś włączyłem konsole przeprowadziłem aktualizacje, chce się połączyć z livem i zaczyna się problem, mianowicie wyskakuje informacja że zmieniły się warunki korzystania z live i musze je zaakceptować, klikam ok, a tu info "wystąpiła błąd (jakieś cyferki) - spróbuj później" I tak od godziny.... Czy ktoś miał podobny problem? Jak to ominąć?
Opublikowano 7 listopada 201014 l Sorry od razu za mini Off topic Ale wie ktoś w końcu coś więcej na temat zmiany Live na Polskę z poziomu konsoli. bo w FAQ Xboxa. to co piszą nie pokrywa się z tym co mamy w opcjach konsoli. a bardzo mnie to intryguje