Opublikowano 12 grudnia 201014 l Poprawione oświetlenie wystarczy żeby gra zbliżyła się grafą to GT5, bo to one najbardziej kuleje. Taka grafa będzie pewnie tylko w photo mode i podczas oglądania auta, ale mi to starcza. Gierka urwie dupska. nie mogę się doczekać. Wystarczy, że względem Fm3 poprawią model jazdy (utrudnią), poprawią trochę grafikę, urozmaicą karierę, zrobią nowe menusy i mnie mają. A pewnie będzie o wiele wiele więcej
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Pewnie trochę polepszą oświetlenie i może auta na trasie będą miały z 10% więcej poligonów niż w Forza 3. No i tyle wystarczy, by gra prezentowała się fenomenalnie Przecież FM3 pod wieloma względami do dziś wygląda fantastycznie Edytowane 12 grudnia 201014 l przez Michał102
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Nie no nie mogą wydać gry wyglądającej tak jak GT5 tak szybko, przecież modelowanie jednego auta trwa pół roku :potter:
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Raczej tylko podobny heh. Wszystkie japońce wyglądają tak samo Edytowane 12 grudnia 201014 l przez donsterydo
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Będzie ostatnim bossem, a jeździć będzie Civiciem standard. Tak mówią.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Będzie ostatnim bossem, a jeździć będzie Civiciem standard. Tak mówią. dobre ;] chyba jeszcze nie było w tym temacie:
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Jeżeli będzie taka grafa jak tutaj Forza 4 GT5 RÓZNICA GENERACJI :potter: Chciałbym, ale tak to raczej nie będzie!
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Czemu musimy czekać aż rok? Mam nadzieję, że jakieś screeny ingame dostaniemy szybciej niż na E3
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Zonk wszystkie drzwi/klapy otwierają/przesuwają się to i z kierownicą pojechali @ficus - wystarczy mi demo gt5 (gt5p)
Opublikowano 12 grudnia 201014 l hmmmm..... człowiek wyolbrzymia trochę kadr z filmiku: odpowiednik??????
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Hmmm szkoda, że info jest takie szczątkowe, a właściwe żadno. Dobrze, że zapowiedzieli, ale trzeba czekać do E3
Opublikowano 12 grudnia 201014 l wstępna okładka fajna tylko dziwi wypranie loga z kolorów Edytowane 12 grudnia 201014 l przez bigdaddy
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Dziwne, że główne logo dalej nawiązuje do trójki... "M" dalej przypomina liczbę 3.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l To jest tylko tymczasowy art, pewnie będzie jakiś samochodzik, może to GT.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Dla mnie grafika może zostać na poziomie FM3, niech tylko poprawią oświetlenie, różne warunki pogodowe, szutrowe wyścigi widoczne na zwiastunie trochę mnie martwią, ale wierzę w ludzi z Turn10. Mam nadzieję, że ta gra będzie takim GT killerem jakim swego czasu była FM1.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Trailerem bym sie nie sugerowal....no...chyba ze dostaniemy byki i weze A tak na powaznie to po prostu urywki amerykanskiego Top Gear. O FM4 wiadomo jedynie tyle ze bedzie
Opublikowano 12 grudnia 201014 l zapożyczone od zaprzyjaźnionego forum coraz ciekawiej panie i panowie. myślę że to już potwierdza zmienne warunki pogodowe,a raczej trase podczas deszczu
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Trailerem bym się nie sugerował....no...chyba ze dostaniemy byki i węże ja to odebrałem jako lamborghini i dodge viper @ poli_x - toż to screeny z wczesnej fm3 Edytowane 12 grudnia 201014 l przez maciekww28
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Trailerem bym się nie sugerował....no...chyba ze dostaniemy byki i węże ja to odebrałem jako lamborghini i dodge viper @ poli_x - toż to screeny z wczesnej fm3 hmmm czyli ktoś nie na czasie z drugiej strony skoro nie udalo im się tego włożyć w 3 to myślę że w 4 też będzie ciężko to dodać.... Edytowane 12 grudnia 201014 l przez poli_x