Mendrek 570 Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Akurat tej Lary nie trawiłem, ale może się zmuszę i przejdę. Co do SR 2, cóż mogłaby być spokojnie "trójka". Choć czytałem, że SR 2 ponoć jest większe w kwestii terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Lara bardzo fajnie, zbieram te gry z PSN ktore w Plusie sa dawane ;] Ale SR2? Albo mi sie pokielbasilo albo SR2 juz kiedys byl w Plusie... ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 SR2 nie bylo nigdy w +. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Ale SR2? Albo mi sie pokielbasilo albo SR2 juz kiedys byl w Plusie... ? Było ale w Hamerykanskim Plusie. Teraz dali do Eu Plusa W następnych miesiacach będą nowości, a nie takie starocie jak SR2 I can confirm that over the next couple of months there’s at least 3 brand new titles that are going to be available in Plus, so don’t lose heart. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Lara ok, ale SR2 IMO kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Lare mam juz na 360tke i jakos dlugo w to nie pogralem, zamiast SR2 powinna byc trojka - ogolnie slabo strasznie. Deus ex uratowal ten miesiac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 grałem w demo tej Lary i podobało mnie się, więc na pewno przykatuje. z SR2 kiepsko, trójką bym nie pogardził ale wybaczam im za tego Deusa, gra jest MEGA I can confirm that over the next couple of months there’s at least 3 brand new titles that are going to be available in Plus, so don’t lose heart. ej, ale to mówił jakiś John Smith czy jakaś szycha z Sony ? i ciekawe co znaczy to "brand new"? rok 2012 ?. w przyszłym miesiacu zamawiam Dead Space 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) Ross McGrath na blogu tak pisał czyli raczej sprawdzone, a co oznacza "brand new" to kto ich tam wie Edit: Dalej w komentarzach Ross pisze: "It’s highly unlikely that you’ll ever see a brand new retail game in Plus (at no cost)." i , że "brand new titles" będą to gry które są "downloadable only" Edytowane 18 Lipca 2012 przez karmaster 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) Saints Row 2 jest PL? ------------------------------------------------ wersja angielska, nie ma ani napisów ani dialogów w PL... Edytowane 18 Lipca 2012 przez LionelPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) Jest jeszcze mozliwosc dostania dodatkow do deusa z dyskontem na plusie? Chyba przespalem ;( edit: no i ch.uj. To moze niech ktos powie czy oplaca sie brac ten dlc z ratowaniem jakiegos Tonga i dodatkowymi bronmi. Edytowane 18 Lipca 2012 przez Mejm Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Pierwsza zagadka od Rossa na temat gry miesiąca sierpień http://twitpic.com/a8o9q2 Moje przeczucia to AC:Revelations. Po pierwsze ma być do duża gra,po drugie to jabłko to może być Jabłko Edenu(które pojawia się w Revelations innych AC) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Asasyn ewentualnie Child of Eden Tak czy inaczej jezeli bedzie to ktoras z tych gier to bede zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Pójdźmy w inną stronę. To jabłko można też połączyć z NYC, bo potoczna nazwa tego miasta to Big Apple, czyli możemy szukać gier, których akcja dzieje się w tym mieście i są do pobrania na PSS. Prototype? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Crysis 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Child of Eden jest w miarę świeże. Obstawiam tę grę i nie byłoby źle. Cytuj Odnośnik do komentarza
septo 1 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 jakie gry na chwilę obecną gdybym kupił PS+ będę mógł sobie ściągnąć? te LBP 2, inFamous2, Motorstorm Apocalypse itp. już nieaktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Te 3 tytuły są dostępne przez cały rok. Dodatkowo na ten miesiąc jest do ściągnięcia Lara Croft GoL, Saints Row 2, Deus Ex i coś tam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Tutaj jest napisane jakie: http://blog.eu.playstation.com/2012/07/17/heads-up-playstation-plus-update-18th-july-2012/ Cytuj Odnośnik do komentarza
septo 1 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 dzięki za odpowiedzi, znalazłem czas i udało mi się doczytać o tym, że te co wymieniłem sa na rok więc luz. Lare troszkę ograłem a SR2 mnie nie kręci, ale Deus Ex mnie swego czasu kręcił i chyba się skuszę. Szkoda, że przespałem Darksiders, ale pewnie jeszcze nieraz miło mnie Sony zaskoczy Do tego widzę, że Outland jest jeszcze aktywny a demo swego czasu mi się spodobało więc będzie w co grać, gorzej z wolnym czasem, ale tu chyba nie jestem odosobnionym przypadkiem bo przy takiej ilości tytułów wiele osób będzie miało problem z czasem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Darksiders będzie do 15 sierpnia, więc jeszcze masz czas ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Może i nie jesteś, bo to zależy od indywidualnych preferencji, ale ja jednak ogólnie czuję niedosyt chyba jednak związany z "przegraniem się" przez ostatnie kilkanaście lat. Outland? Fajne, ale za dużo łażenia tam i z powrotem. SR2 polecam 15-sto latkom, Lara niezła ale płytkie to takie, Chime - WTF? Deus - niby jest głębia itd, ale jakoś przekombinowane, a i tematyka mnie osobiście nie rusza. Co tam mamy dalej, gry a'la Darksiders męczyłem na Szaraku z wypiekami, teraz nieco mi przeszło. Hamster Ball i Mushroom Wars męczy moja kobietka. I co dalej? Lipa. Problem większy jednak w tym, że mam podobnie z pudełkowymi grami, ale tak jak napisałem - punkt widzenia zależy wiadomo od czego. I na to chciałem zwrócić uwagę, amen. Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 to pewne że nie każdej osobie będą pasować gry jakie wrzucają ale nie mogą robić oferty indywidualnie dla każdego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Jasne, jasne zgadzam się. Chodziło o pokazanie wbrew powszechnie panującemu tutaj hurra-optymizmowi, że nie wszyscy skaczą ze szczęścia i nie mają w co grać. Wiadomo coś o Tonym na PSS? Zapewne trzeba czekać miesiąc na skończenie się Summer of Arcade na XO, right? Cytuj Odnośnik do komentarza
SZ3RYF 11 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 jesli jestescie zainteresowanie to w zakladce PSPlus pojawila sie beta do LittleBigPlanet Karting. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 (edytowane) dosyc późno sie o tym dowiedziałem, ale na szczescie zdążyłem zassac wszystko dzieki PPE. thx Edytowane 20 Lipca 2012 przez 4 mE Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi