Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation Plus

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 235,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• a ja myślałem, że plus to oferta raczej dla tych nienormalnych graczy, nie kupujących regularnie premierówek, z życiem osobistym i paroma innymi zajęciami poza graniem na konsoli. zresztą, dobrych gie

• Ciekawe czy to prawda, wszędzie w necie powielają się informacje na temat Lutego na PS+, oby się sprawdziło

• NBA 2k13 od 15 minut jest za free do pobrania przez pomylke.   Moze sie jeszcze zalapiecie

Opublikowano

wiadomo kiedy gaśnie sleeping dogs ? na psn nic nie pisze 

Leaving PS Plus in March:

6th March: Sleeping Dogs

6th March: Vanquish

6th March: LIMBO

13th March: Wipeout 2048

20th March: Lumines Electronic Symphony

Opublikowano

A ja sądzę, że plus zostanie zmodyfikowany na potrzeby płatnego online'u; w ten sposób zdecydowana większość społeczności będzie chciała mieć plusa, a nie będzie poczucia, że muszę mieć plusa, żeby pograć online. Nie mieści mi się w głowie, że mogłyby istnieć 2 abonamenty: jeden za Plusa, a drugi za online.

Takie rozwiązani sprawiłoby, że gracz wiedziałbym za co płaci. Wtedy nawet 300zł w skali roku nie bolałoby tak bardzo.

Szczerze mówiąc wątpie by granie online na PS4 było płatne. Chociaż tylko ze względów etycznych takie mam wrażenie, a jak wiemy w tej branży etyka ma coraz mniejsze znaczenie. Z drugiej strony wespół z PS4 ma współistnieć PS Vita gdzie online nie jest płatny i tu też przemawia za bezpłatnym graniem po sieci no bo jak - jedna bieżąca platforma ma płatny a druga nie? 

A wspomniane przez Ciebie 300 zł wydaje mi się trochę mało... Oczywiście chcielibyśmy jak najtaniej, ale już obecna forma Plusa znacznie przekracza te 200 stówki. Niby tu chodzi o zebranie stałej grupy płacących stąd zapewne taka atrakcyjna cena, ale mimo wszystko.

Opublikowano

już kilka dni temu :)

jest gdzieś na jakiejś stronce cała lista darmowych gierek z PS+? najlepiej miesiąc po miesiącu :*

Opublikowano

ja mam taka liste ale tylko na psv:(

Ogolnie ten plus psuje mi nieco radosc z grania. kupilem max payne 3 i raz odpalilem bo na glowie mam do ukonczenia deus exa, residenta, red dead redemption i inne plusowe gierki. a jutro mass effect:(

Opublikowano

Lista gier z całego Plusa 2.0 na PS3:

Infamous 2

LittleBigPlanet 2

Motorstorm: Apocalypse

Virtua Fighter 5: Final Showdown

Outland

Oddworld: Stranger's Wrath HD

Scott Pilgrim vs. The World

Dead Space 2

Red Dead Redemption

Deus Ex: Human Revolution

Darksiders

Borderlands

Resident Evil 5: Gold Edition

Hell Yeah!: The Wrath of the Dead Rabbit

Sleeping Dogs

Saints Row 2

Bioshock 2

Just Cause 2

Guardians of the Middleearth

Mortal Kombat (2011)

Crysis 2

Bulletstorm

Lara Croft and the Guardian of Light

Quantum Conundrum

Renegade Ops

Vanquish

Warhammer 40,000: Space Marine

Batman: Arkham City

Chime Super Deluxe

Cubixx HD

F1: Race Stars

Limbo

Ratchet & Clank: All 4 One

Dead or Alive 5 (od 06.02.2013)

Mass Effect 3 (od 06.02.2013)

Joe Danger 2 (od 06.02.2013)

Starhawk (Solo Campaign)

God of War HD

Double Dragon Neon

Rock of Ages

Magic Orbz

Smash Cars

Wakeboarding HD

Sky Fighter

Retro/Grade

Hamsterball

Mahjong Tales: Ancient Wisdom

Ricochet HD

Mushroom Wars

Knytt Underground

Big Sky Infinity

Machinarium

Play Memories (aplikacja)

Jeśli coś pominąłem, to dajcie znać :)

Opublikowano

ja mam taka liste ale tylko na psv:(

Ogolnie ten plus psuje mi nieco radosc z grania. kupilem max payne 3 i raz odpalilem bo na glowie mam do ukonczenia deus exa, residenta, red dead redemption i inne plusowe gierki. a jutro mass effect:(

a mówią, że od przybytku głowa nie boli ;)

Opublikowano

No to trochę takie uczucie jak kiedyś z piratami. Masa gier, nic nie pokończone i masa lekko liźniętych. Ja tam z Plusa na Ps3 nie korzystam alena Vicie leży mi strasznie.

Opublikowano

Trochę gier mnie ominęło, m.in. DS2, Arkham City czy RDR. Mimo, że ograne na x360 to z nie kłamaną przyjemnością zagrałbym na PS3. ME 3 już pobrane. Dostępne w wyszukiwarce sklepu.

Opublikowano

No ja teraz zaczynam lekko zlewać na multiplatformy typu FC3 czy Dishonored. Czasu mało, w sam raz na eksy i perełki typu nowy Tomb reszte tytułów, które mnie średnio robią mam nadzieje ograć w plusie, jak nie to kupie za jakieś grosze.

Opublikowano

Trochę gier mnie ominęło, m.in. DS2, Arkham City czy RDR. Mimo, że ograne na x360 to z nie kłamaną przyjemnością zagrałbym na PS3. ME 3 już pobrane. Dostępne w wyszukiwarce sklepu.

ME3 pobrane już? Oj, chyba pobrałeś trial, bo full jak był tak jest, jak na razie za 279 zł ;)

Opublikowano

Napisane było, wypróbuj wersję testową - jako Plusowicz były dwie opcje ściągnięcia do wyboru, płatną i plusową. Zassało, zainstalowało - trybi. Podobnie zrobiłem ze Śpiącymi Psami, po wpisaniu w wyszukiwarce wersja Plusowa była wcześniej, zanim pojawiła się normalne w Plusowej ofercie :)

Edytowane przez ChevChelios

Opublikowano

sam teraz sprawdziłem, jeszcze przed wyjściem do pracy i chyba będziesz musiał ściągać ponownie;

daj znać później,czy była jakaś opcja odbokowania; nigdy nie interesowałem się tymi trialami, ale z tego co pamiętam, to pisali, że to pełna gra, która daje godzinę(?) zabawy, a później trzeba kupić. logiczne powinno być to, że jest to normalnie pełna gra, z patchem na godzinne odpalenie, a kolejnym patchem to ściąga; gdyby DOA5 miało podobny trial, to zapuściłbym obie, a po powrocie mógłbym ciorać (akurat dziś szwagier wpada na coopa Army of Two), ale dla samego ME3 szkoda konsole zostawiać na 10h ;)

Opublikowano

Pro tip: można ustawić aby konsola sama się wyączyła po zassaniu :P

Opublikowano

A jak zassie i zanim się wyłączy to nawet samo zainstaluje :) kruca fix, to nie wiem jak z tym jest, nie sprawdzę na razie bo żona śpi po nocce więc lipton.

Edytowane przez ChevChelios

Opublikowano

problem z tym, że moja złodziejska natura Polaka nie pozwoliła mi na przepłacenie i kupienie Plusa solo (wskazanym jest wyczucie dużych pokładów ironii w tym miejscu ;)), a z tego co się orientuję, po po przelogowaniu na zwykłe konto może to nie zadziałać; wylogowanie z PSN i zostwienie konta offline, też może nie przynieść oczekiwanych skutków; jeśli szwagier - na którego koncie jest Plus - zechce skorzystać z PSN to wuj bombki strzeli i pobierania/automatycznej instalacji nie będzie ;)

(lepiej przyznać się, że jest się sknerą, niż głąbem ;))

Edytowane przez mr_pepeush

Opublikowano

problem z tym, że moja złodziejska natura Polaka nie pozwoliła mi na przepłacenie i kupienie Plusa solo (wskazanym jest wyczucie dużych pokładów ironii w tym miejscu ;)), a z tego co się orientuję, po po przelogowaniu na zwykłe konto może to nie zadziałać; wylogowanie z PSN i zostwienie konta offline, też może nie przynieść oczekiwanych skutków; jeśli szwagier - na którego koncie jest Plus - zechce skorzystać z PSN to wuj bombki strzeli i pobierania/automatycznej instalacji nie będzie ;)

(lepiej przyznać się, że jest się sknerą, niż głąbem ;))

No to faktycznie, przy 3 miesiącach zaoszczędzisz jakieś oszałamiające 28-29 zł !!!, a jak byś kupił w promocji grudniowej lub lutowej to całe 19 zł !! No nic pewno w skali roku to opłata za prąd wyrówna twój amazing bizz :)

Opublikowano

Kiedy są zazwyczaj up'y sklepu?

Opublikowano

Mi też szkoda tego Arkham City i jeszcze Deus Exa. Ale rzeczywiście, dziś już nowy rzut gier, a ja jeszcze nie skończyłam Infamous 2, o Sleeping Dogs nie wspominając nawet. Zdecydowanie, od przybytku głowa boli. 

Opublikowano

Mi też szkoda tego Arkham City i jeszcze Deus Exa. Ale rzeczywiście, dziś już nowy rzut gier, a ja jeszcze nie skończyłam Infamous 2, o Sleeping Dogs nie wspominając nawet. Zdecydowanie, od przybytku głowa boli. 

Lepszy przybytek niz jego brak. Mnie osobiscie cieszy ze PS+ chce nam dupsko zawartoscia rozerwac za takie smieszne pieniadze ;).

@XM

Roznie, najczesciej miedzy 12-15 chyba. Tez czekasz na DOA ? :) Juz sie nie moge doczekac az zostane workiem treningowym dla ludzi ktorzy w to graja od premiery.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Czekam jak cholera. Ostatni raz grałem w DOA2 z 7 lat temu i mam ochotę położyć łapska na Hayate i pocisnąć wielkocycate panienki w skąpych strojach.