Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation Plus

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 235,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• a ja myślałem, że plus to oferta raczej dla tych nienormalnych graczy, nie kupujących regularnie premierówek, z życiem osobistym i paroma innymi zajęciami poza graniem na konsoli. zresztą, dobrych gie

• Ciekawe czy to prawda, wszędzie w necie powielają się informacje na temat Lutego na PS+, oby się sprawdziło

• NBA 2k13 od 15 minut jest za free do pobrania przez pomylke.   Moze sie jeszcze zalapiecie

Opublikowano

Catharine!!!!!!! fap fap fap, jedna z perełek tej generacji w którą zawsze chciałem zagrać.

Vita też fajne tytuły dostanie

Opublikowano

Zarządzili...

Opublikowano

Catherine <3

Opublikowano

Catherine dla mnie :) Reszta w sumie spoko. Hitmana już przeszdłem ale moze zrobie to jeszcze raz i sobie pozbieram pucharki.

Opublikowano

Ja tam jakoś specjalnie nie jaram się tymi tytułami, może poza Sine Mora. Ogrywał ktoś Malicious? Jeżeli tak, to jak wrażenia?

Opublikowano

a ograliscie zalegle tytuly z kwietnia, marca, lutego itd.? boze, ja mam jeszcze red dead redemption do skonczenia. nie sadzilem pare lat temu, ze bede mial kiedys tyle gier, ze az bede gral prawie wcale - bo ta mysl ile gier mam do ogrania - odpycha mnie kompletnie i czesto wybieram tablet:/

Opublikowano

No, a najgorzej że zalegają na dysku i czekają, aż się "przełamię". Tymczasem najczęściej przychodzę zmęczony i siadam do multi jakiegoś ;p No ale co jakiś czas jednak przełamuję się. Ostatnio odpaliłem Okami HD, ale znowu przerwa (za głęboka się wydaje ta gra... :P ). Czasami łykam tytuł na raz, jak Bioshocka 2, a czasami leży nie wiem czemu jak Dead Space 2 (czekam na noc, a w nocy jestem śpiący i idę spać ;p ). Ostatnio zacząłem usuwać gry, których nie przeszedłem. Ech, a teraz nie wiem jak poradzę sobie, bo Catherine chcę łyknąć na raz.

Opublikowano

A skądże - IF2, LBP2, Batman, Okami, JC2, DE HR i pewnie z 10 innych których nie pamiętam, a do tego dojdą gry z maja, czerwca i lipca które dopiero ogram w połowie wakacji bo licencjat na horyzoncie. ;|
Ale potem nie wyjdę przez 2 tygodnie z pokoju, tak przy-nerdzie, hehehe :banana:

Opublikowano

Z Plusem jest jeden problem:

K0hKubT.png

:turned:

Ciekawe czym przywalą w czerwcu, miesiącu E3. Może nawet przez to opóźnią ogłoszenie rozpiski na ten miesiąc.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Ja jużsię nie martwię zaległościami (nie tylko plusowymi - ale te trzeba będzie w pierwszej kolejności) ale i pudełkowymi i 360tkowymi. Mam tyle do ogrania, że następna generacje to kupię chyba za 4 lata hehehe. Ale coraz bardziej myslę, że sobie odpuszczę nextgeny i zostanę z tym co mam plus tablet do odprężających, krótkich gierek.

Opublikowano

Heh i znowu ćwierć tysiąca godzin w dupę :-), no ale TES to TES!!! I jeszcze Fallout kolejny i Mass Effect Galaxy i skąd wezmę całe 1000 godzin wtedy? Panowie a kiedy dziewczyna, jakiś junior,książki, filmy, imprezy, gdzie wogóle czas na życie? Praca, obiad, laska i parę godzin na gre - jak wydzie TES 6 to łamię wtedy znowu nogę hehehe.

Opublikowano

Gdzie w Store jest gra Thomas Was Alone? Miała być w Plusie, a nigdzie jej nie widzę :|

Opublikowano

Gdzie w Store jest gra Thomas Was Alone? Miała być w Plusie, a nigdzie jej nie widzę :|

za tydzień ma być 24

Opublikowano

Ja pierniczę. Jak uda mi się skończyć Okami przed Catherine i Hitmanem to będzie dobrze! Najlepiej zainwestowane 150zł w moim życiu. :D

Opublikowano

Hłehłe miałem zamiar zaopatrzyć się w nowego Hitmana, a tu łysy sam do mnie przychodzi. Przy Katarzynie również miło spędzę czas. Plus w formie.

Opublikowano

Od wczoraj miał być w plusie Thomas Was Alone na vite, a nie ma tej pozycji w ogóle w sklepie, nawet za piniendze. Why?

Opublikowano

Oferta plusa wymiata, przyznam, ze nawet bym z niej skorzystal.... gdybym nie ogral wczesniej tych gier bo wiele z nich juz mam. ;)

Zreszta na polce czeka jeszcze ladnych kilka tytulow do ogrania i to nie tylko na PS3, wiec gdybym jeszcze mial plusa to sam nie wiedzialbym w co mam grac, a nie chce miec syndromu zbyt wielu gier - za duzo gier, a i tak nie ma w co grac bo wszystko jest srednie i takie sobie, wlacza sie gre na chwile zeby stwierdzic, ze to sredniak i nastepna, nastepna - nie konczac poprzednich zaczyna sie kolejne.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Od wczoraj miał być w plusie Thomas Was Alone na vite, a nie ma tej pozycji w ogóle w sklepie, nawet za piniendze. Why?

24th April: Thomas Was Alone

Opublikowano

Kody na 30dni PS+ z fejsbuka jeszcze są dostarczane? Zrobiłem co trzeba było i ni ma. Dziś PS3 znów kupiłem i jak widzę to Okami HD jest w PS+. Troche na biedaka, ale nikt nie ma zbędnego kodziku?

Opublikowano

Promocja już nie jest aktualna. Mój kod dostałem w ostatnim momencie jej trwania.