Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation Plus

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 236,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• a ja myślałem, że plus to oferta raczej dla tych nienormalnych graczy, nie kupujących regularnie premierówek, z życiem osobistym i paroma innymi zajęciami poza graniem na konsoli. zresztą, dobrych gie

• Ciekawe czy to prawda, wszędzie w necie powielają się informacje na temat Lutego na PS+, oby się sprawdziło

• NBA 2k13 od 15 minut jest za free do pobrania przez pomylke.   Moze sie jeszcze zalapiecie

Opublikowano

Prócz Plusa, mają być też ogłoszone tytuły w ramach "rekompensaty za niedziałanie PSN"?
I jakie to gierki za free ostatnio udało się pobrać nielicznym i czemu tak słabo to rozreklamowaliście na forum? :(:cebula:

Opublikowano

Są już jakieś przecieki dotyczące styczniowej oferty? Przeczuwam Dark Souls 2!

- inFAMOUS: First Light and The Swapper for PS4,

- Prototype 2 and Duck Tales Remastered on PS3

- Duke Nukem 3D: Megaton Edition and Whoa Dave! for PS Vita.

https://www.facebook.com/video.php?v=1059426177416710&set=vb.115605765132094&type=2&theater

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

PS4:

inFAMOUS: First Light i The Swapper for PS4,

PS3:

Prototype 2 i Duck Tales Remastered on PS3

PS Vita:

Duke Nukem 3D: Megaton Edition oraz Whoa Dave! for PS Vita.

Spóźniony;-)

Edytowane przez DarnokPL

Opublikowano

Fajny miesiąc. Wreszcie coś pogram, a nie tylko dodam do listy :)

So goddamn true!

Kaczki i The Swapper interesujace :)

Opublikowano

Proto2, spoko. Duck Tales? Można obadać. Dobry miesiąc na PS3

Opublikowano

Kiepa troche. W styczniu konczy mi sie ps+ a dla kaczek za 20zl chyba nie przedluze. Proto 2 byloby spoko gdyby dali wczesniej jedynke (tak jak to bylo z infamousem).

Opublikowano

nie ma kaczek na vite, najprawdopodobniej swapper bedzie crossbuy

Opublikowano

Cieszy mnie Duck Tales :) Gierki 2D się jakoś nie starzeją, a taki Prototype 2 dla mnie (i np. Ravena_ravena) wygląda już kiepsko :/

Opublikowano

Przez kaczki prawie się spoznilem na własną komunię, zagram w remastera z przyjemnością! Tak czy inaczej, bdb miesiąc, Duke nukem <3

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

No tyle, ze ten remaster kaczek to jednak nie jest az taki dopracowany. Patrzac co ladowalo na ps3 dawniej to ogolnie wielka bieda.

Opublikowano

Kaczki fajne i nie. Ciut sterowanie za mało responsywne względem oryginału, aha i pewno nie jeden "kozak" szybko się zetrze na tej gierce ;)

Opublikowano

Kaczki super. Martwi mnie poziom portu DN3D (kupiłem tę grę już jakieś 4 razy ale fajnie to w końcu mieć w kieszeni) bo coś się nikt nie chwalił jak to ma chodzić a słyszalem plotki o sporych problemach z optymalizacją. Bardzo dobry miesiąc. Prawie wszystko do sprawdzenia (First Light już mam w pudełku i naprawdę polecam jak ktoś polubił podstawkę).

Opublikowano

Mam jakiś problem z plusem. Kupiłem jakiś czas temu plusa na trzy miechy, aktywowałem i dostałem też kod od jednego użytkownika forum, który wydłużył mi plusa o kolejne 3 miechy. Dzisiaj odpalam Hitmana i mam monit o upłynięciu ważności. Dziwne, w cholerę, bo powinienem mieć jeszcze trzy miechy abonamentu. Dodatkowy kod wydłużył mi plusa o 3 miechy, a nie zastąpił. Ma ktoś taki problem?

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

duke nuken pierwotnie nie przeszedl certyfikacji sony, a patrzac jakie goowna ja czasem przechodza to na serio z ta gra musialo/musi byc cos mega nie tak :D

Opublikowano

grzybiarz: Pobierz i zaraz potem anuluj grę w PSS. Prawdopodobnie licencja musi się odnowić.

Opublikowano

Najbardziej czekam na Księcia na Vite. Ile bym niegrał i w jakich czasach to Duke zawsze na propsie.

Opublikowano

Mam jakiś problem z plusem. Kupiłem jakiś czas temu plusa na trzy miechy, aktywowałem i dostałem też kod od jednego użytkownika forum, który wydłużył mi plusa o kolejne 3 miechy. Dzisiaj odpalam Hitmana i mam monit o upłynięciu ważności. Dziwne, w cholerę, bo powinienem mieć jeszcze trzy miechy abonamentu. Dodatkowy kod wydłużył mi plusa o 3 miechy, a nie zastąpił. Ma ktoś taki problem?

Dobra, post sprzed paru dni i pewnie fixed, ale zeby gra zadzialala po przedluzeniu plusa wystarczy uruchomic ja bedac online.

Opublikowano

Sprawdzałem i The Swapper jak i Diuk, również są do pobrania i ogrania na PS3!
Cztery gry w miesiącu  :banderas: