Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Featured Replies

Opublikowano

W(pipi)ia mnie ten caly skyloft, ile to trwa? Dalej jest lepiej?

Pierwszy dungeon bedzie dobry?

• Odpowiedzi 482
  • Wyświetleń 103,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wolę takie "zacofanie" Nintendo, od dostawania gier w kawałkach z wyciętą zawartością, i online pass'em. Bo przynajmniej w przypadku tej firmy mam pewność, że wydając te 200 zł płacę za pełną zawarto

• Okej, pojawiły się recenzje wersji Switchowej. Są... całkiem zachęcające?   Dla jasności - ja uważam SS za wybitną grę, uwielbiałem konstrukcję i zagadki i dungeony (to są... najlepsze dunge

• No na pewno zwłaszcza pewnie przeszedłeś Corruption na GaCka no nie ;p Wii to nie tylko Nintendowskie pozycje : Silent Hill: Shattered Memories, Sin & Punishment 2, Monster Hunter Tri, No More Her

Opublikowano

Co Cie konkretnie w Skyloft wkuriwa? Fakt, troche przydlugawe jest to "intro", ale dosc fajnie wprowadzajace w historie i pokazujace relacje miedzy Linkiem a Zelda. Pierwszy dungeon jest sredni 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Trzeba było zagrać w TP (no chyba, że już grałeś). Skyward Sword niestety lipa.

Opublikowano

Ej, wprowadzenie w TP też wcale do krótkich nie należało. Jakieś 3h mogły nawet zejść zanim gra się w ogóle naprawdę zaczęła, a do dungeonu chyba jeszcze dalej.

Opublikowano

Skyward Sword zły nie jest. Nie jest to także najlepsza część w serii - według mnie oczywiście. Gra później się rozkręca i czaruje rozbudowanymi dungeonami. Trzeba napomknąć, że gra była by bardziej intuicyjna gdyby nie ruchowe sterowanie, które wku...ia nieprzeciętnie, przynajmniej mnie.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

chciałem kupić do kolekcji wii a tu zonk nigdzie tej gry nie ma. Macie jakieś namiary na sklep ?

Opublikowano

Dokładnie, tylko aukcje. Na szczęście cena jeszcze znośna, da się wyrwać za około 100zł.

Opublikowano

Pany, unikat :reggie:  W sklepach i na Allegro nie idzie tego kupić. Na szczęście jest eBay.

Zabawne jest to, że dużo łatwiej jest kupić limitkę ze złotą okładką, to samo tyczy Wind Wakera. Wszędzie dwupłytowe wersje. Długo myślałem że SS ma złotą okładkę, zwykłą kolorową widziałem na Allegro tylko raz.

Opublikowano

Ja kupiłem 3 miesiące temu za 80zł. Dobrze wiedzieć że tak podrożała, zarobię :D

Opublikowano

Eeee tam powyżej 100 zł nie zapłacę szczególnie że ciśnienia na granie w to nie mam. Chciałem kupić aby mieć w kolekcji i zagrać w przyszłości:)

Opublikowano

To nie zagram albo pożyczę jak teraz meteroid trilogy. Ceny tej trylogii są chore. Wolę za te pieniądze coś innego kupić:)

Opublikowano

Są "chorsze" ceny ;) Spróbujcie sobie Earthbound kupić... A to przecież wcale nie była jakaś niskonakładowa gra... Tak czy siak cena Zeldy nie jest zła, taka typowa dla Nintendowych gier. Mnie się to nawet podoba, zawsze można kupić, pograć i odsprzedać bez straty. 

Opublikowano

Nie porownyjmy znowu Earthbounda, ktorzy trzyma cene glownie za sprawa kartonowego boxa do Zeldy wydanej nie dawno w standardowym pudle. Narazie nie jest jeszcze taka droga i sam mam zamiar nabyc wersje z Music CD. Mialem edycje kolekcjonerska z wii lotem ale sprzedalem bo uznalem ze wiilot mi na nic nie potrzebny z bajerami, a pamietam ze poszla za ladna sumke.

Opublikowano

Kurna, a kiedyś angola, limitke, nówkę za taką cenę kupiłem. Silent Hill: Shattered Memories tez już ciężko dostać. Miałem obie od nowości - stan idealny jak sprzedawałem - człowiek to jednak durny jest :(

Opublikowano

A wy mi tak obrzydziliscie te grę kiedyś, że w ogóle jej nie kupiłem :( i nie mam zamiaru. Może kiedyś, po Zeldzie U.

Ale ten artstyle i klimacik pociąga, nono.

Opublikowano

Kupiłem już za dużo w tym tygodniu:( filmów i gier. Stay tuned jak wszystko dojdzie to się pochwale. Kilka gier na wii:)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Co jest? Nigdzie w PL nie mogę dostać Skywarda a jeszcze w listopadzie na Allegro widziałem ze trzy oferty w przedziale 120-140 zeta. :sorry:

Opublikowano

Po prostu to genialna gra którą żal sprzedawać :) Teraz wartość już wywindowała do 200zł :P