Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pieprzenie

Featured Replies

Opublikowano

Myjnie bezdotykowe nie są takie tragiczne, ale trzeba uważać na lampy, sprawdzone, że po jakimś czasie folia ochronna staje się matowa.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 358,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Będąc w Stuttgarcie miałem do wyboru jedno z dwóch: albo muzeum Porsche albo muzeum Mercedesa. Tzn. jak ktoś ma czas to może iść do obu, ja miałem co najwyżej 3h wolnego z dojazdem. Wybrałem więc bard

• waldusthecyc
    waldusthecyc

to jest (pipi)A NIEDOPUSZCZALNE co odwala to pyerdolone ASO tego s(pipi)iałego Opla.    Oddałem auto do serwisu. Dostałem auto zastępcze, Hyunadaia I30, nówka sztuka, 2k przebiegu, 100konna benzyna.

• Moto show Bielsko-Biała 2023 i kolejny wrak race zaliczony. Udało się dotrzeć do finału, niefortunnie w finale wypchali mnie do lasu i musiałem odrabiać. Wyścig zakończył się przedwcześnie po dachowan

Opublikowano

Korzystał ktoś z Was z zapachów samochodowych California Scents? Ostatnio to wyszukałem w necie i ponoć dobre. Cena 15 zł za sztukę.

Opublikowano

Ja używałem, naczytalem się ochów i achów, kupiłem puszkę i w sumie to to samo co w marketach kupuję za 10zl. 

Opublikowano

Jak regularnie sprzątasz furę to raczej nie ma potrzeby?

Opublikowano

A to miałeś?

zawieszka-zapachowa-wunder-baum-camt070n

Tylko nie wyciągaj z folii bo nie wytrzymiesz

Opublikowano

Dzisiaj musze na myjke pojechać bo pod pracą wczoraj kuli asfalt i pył oraz piasek poleciały na moją furę :wujaszek: . Chyba pojadę na orlen na szybkie mycie na zewnątrz bo zimno i chce aby samochód dobrze osuszył się. Tylko ten strach o rysy xD mam nadzieję że po kilku miesiącach mi przejdzie 

Opublikowano

Mikrofibra i znajdz myjke z bita smietana.

Sama myjka zostawia warstwe brudu i tak.

Opublikowano

Nie lepiej pojechać na ręczną i opłukać go za 10 pln? Wyjdzie taniej niż automat a zajmie 5 minut. 

Opublikowano

pod domem za 20 zł?

Ło to sąsiadom gały wypadną

Opublikowano
Teraz, milan napisał:

pod domem za 20 zł?

Ło to sąsiadom gały wypadną

no 200 m od domu myjnia "czyścioch" xD

Opublikowano

Siedzę na myjce i stres jest dwóch ok 20 letnich dzieciaków myje mój pojazd.  Powiedzieli że użyją delikatnej chemii i fakt mają dwa pojemniki jeden na którym pisało nowe samochody xD czerwony i jakiś niebieski w drugim płyn

Opublikowano
W dniu 12.03.2019 o 14:03, MaiorZero napisał:

Korzystał ktoś z Was z zapachów samochodowych California Scents? Ostatnio to wyszukałem w necie i ponoć dobre. Cena 15 zł za sztukę.

jak kiedys bawilem sie w detailing beemy to wrzucalem te zapachy i bylem zadowolony, bo ladnie pachnialy i na dlugo wystarczaly.

teraz wrzucam po prostu czarnego wunderbauma xd

Opublikowano
31 minut temu, krupek napisał:

Dawaj Live'a z myjni.

Już po rys chyba nie ma i wygląda git. Następne mycie przy wymianie opon i felg;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Przyjechałem się w nocy autostradą dzisiaj odebraną Astrą taty i te aktywne matrix LED są takie jak się spodziewałem - świetne. Nic nie trzeba robić, a one doświetlają drogę gdzie się da. Do tego ogólnie samochód robi dobre wrażenie. Jak ktoś dużo jeździ w nocy, to Astra z tymi światłami jest jednym z ciekawszych aut za rozsądne pieniądze, chociaż nowy Focus też oferuje inaczej działające, ale dające podobne rezulaty rozwiązanie. 

Opublikowano

Ile dopłaty w Astrze za te światła?

Opublikowano

Szkoda, że te Matrix Ledy oślepiają kierowców z przodu. 

Opublikowano
  • Autor

Spotykałem na drodze Astry i Insignie z tymi światłami i nie miałem zastrzeżeń.

Najbardziej oślepiają samochody ze źle ustawionymi światłami. Często widać, jeden reflektor świeci inaczej niż drugi.

Opublikowano

Ja jechałem kilka razy przed Audi z matrixami i o ile jak droga jest prosta to jakoś te światła ogarniają, ale jak zaczynają się zakręty i łuki to dają prosto po lusterkach. 

15 minut temu, Mustang napisał:

Najbardziej oślepiają samochody ze źle ustawionymi światłami. Często widać, jeden reflektor świeci inaczej niż drugi.

Przecież światła mijania są asymetryczne, nie jeden świeci bliżej a drugi dalej. 

Opublikowano
  • Autor

W sensie, że jeden ma poprawnie ustawioną wysokość i nie oślepia, a drugi już świeci za wysoko i oślepia. 

Opublikowano

W sensie, że obie lampy świecą pod innym kątem. 

Opublikowano

Ładnie kogoś pogrzało z tymi cenami Skody Scala, za srednie wyposażenie i silnik 1.0TSI wychodzi prawie 100tys xD Chyba, ze jak chcą robić jak ford z użytkowymi autami i z ulicy dają 25% rabatu. 

Jak jeżdziłem ostatnio po salonach, zajechałem po drodze do salonu skody - jakbym się cofnął do początku lat 2000 . Ten design jest tak biedny, nudny, bez smaku  i odstaje od konkurencji*, do tego ewolucja kolenych generacji jest porównywalna z Ładą Nivą. Jeszcze przy drzwiach na dzien dobry ustawili te miejskie (pipi) Citigo i Rapida (chyba tylko Dacia ma gorsze plastiki w srodku). Dobił mnie widok jakiejś sportowej octavii jak po wiejskim tuningu, zrzygałem się, trzasnałem drzwiami suwanymi i wyszedłem.

*Tylko Kodiaq i Superb ratują tą markę w moich oczach.

Edytowane przez Pajda