Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 minutę temu, Bartg napisał(a):Wydawało mi się, że dość dobrze śledzę świat motoryzacji i nigdy nie słyszałem, żeby ktoś losowymi ruchami wypiął kierownicę. Jak już napisałem, szarpali tak samo kierownicą w jakimś innym chińczyku to zaczęło auto trąbić, w testowanej równolegle Skodzie kolumna ani drgnęła. Więc nie, nie jest to powszechne rozwiązanie.Skąd wiesz, czy w Skodzie użyto takiej samej siły?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 minuty temu, Bartg napisał(a):Wiem widziałem, czyli co jednak spisek, bo wiedzieli jak ją wyrwać?Jak we wcześniejszym poście wspominałem, ja sie nie bawię w wojenkę Europa vs Chiny. ;) Patrze tylko na fakty, które sie pojawiają i sa one moim zdaniem dosc druzgocące dla tego viralowego materiału.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 5 minutes ago, AdiCarrion said:Skąd wiesz, czy w Skodzie użyto takiej samej siły?Nie wiem, szarpał ten sam gościu, więc zakładam, że się postarał. Tak samo szarpali dealerzy Omody, żeby pokazać, że się nie da xD
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Teraz, Bartg napisał(a):Nie wiem, szarpał ten sam gościu, więc zakładam, że się postarał. Tak samo szarpali dealerzy Omody, żeby pokazać, że się nie da xDMotokomentator to wyjaśnił w zalinkowanym wczesniej filmie, lacznie z rysunkami i zdjeciami rozebranych czesci - inne rozwiązanie budowy/mocowania kolumny w Skodzie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Teraz, Bartg napisał(a):Nie wiem, szarpał ten sam gościu, więc zakładam, że się postarał. Tak samo szarpali dealerzy Omody, żeby pokazać, że się nie da xDMnie dziwi,że w przypadku takiej masówki jak Omoda dotąd jeszcze nie usłyszeliśmy o takim przypadku, żeby przypadkowymi ruchami wyrwać kierownicę-przecież internet powinien już być zalany takimi filmami .
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 minutes ago, LeifErikson said:Motokomentator to wyjaśnił w zalinkowanym wczesniej filmie, lacznie z rysunkami i zdjeciami rozebranych czesci - inne rozwiązanie budowy/mocowania kolumny w Skodzie.Wiem, odnosiłem się do komentarza, że to standard w wielu autach.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 6 minutes ago, AdiCarrion said:Mnie dziwi,że w przypadku takiej masówki jak Omoda dotąd jeszcze nie usłyszeliśmy o takim przypadku, żeby przypadkowymi ruchami wyrwać kierownicę-przecież internet powinien już być zalany takimi filmami .A dlaczego miałby? Oglądasz testy nowych samochodów? 99% dziennikarzy wypowiada się tylko pozytywnie lub neutralnie o nowych autach (nie tylko chińczykach), bo potem nie dostaną kolejnego auta do testów. Niesławny Kickster ma bana od wielu producentów (Np Porsche, bo skrytykował kiedyś Taycana za kilka rzeczy).
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 5 minut temu, Bartg napisał(a):A dlaczego miałby? Oglądasz testy nowych samochodów? 99% dziennikarzy wypowiada się tylko pozytywnie lub neutralnie o nowych autach (nie tylko chińczykach), bo potem nie dostaną kolejnego auta do testów. Niesławny Kickster ma bana od wielu producentów (Np Porsche, bo skrytykował kiedyś Taycana za kilka rzeczy).Mówię o masie niezależnych dziennikarzy odrzucających zaproszenia na eventy np. Jacek Balkan, o zagranicznych nie wspominając, przecież to darmowe podbicie wyświetlenia i wpływów z obejrzeń. Do tego prywatni użytkownicy, którzy idą już w setki tysięcy....nikt by tego nie wstawił na neta?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 8 minutes ago, AdiCarrion said:Mówię o masie niezależnych dziennikarzy odrzucających zaproszenia na eventy np. Jacek Balkan, o zagranicznych nie wspominając, przecież to darmowe podbicie wyświetlenia i wpływów z obejrzeń. Do tego prywatni użytkownicy, którzy idą już w setki tysięcy....nikt by tego nie wstawił na neta?Nie widziałem nigdy w teście auta na YT takich rzeczy, jutuberzy testuący w ten sposób auta to pewnie promil promila. Stąd zresztą pomysl na ten program na tvn turbo.WhistlinDiesel męczy auta do śmierci, ale nie kojarzę, żeby wyrwał kiedyś tak kolumnę kierownicy gołymi ręncoma.