Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pieprzenie

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Bartg napisał(a):

Wydawało mi się, że dość dobrze śledzę świat motoryzacji i nigdy nie słyszałem, żeby ktoś losowymi ruchami wypiął kierownicę. Jak już napisałem, szarpali tak samo kierownicą w jakimś innym chińczyku to zaczęło auto trąbić, w testowanej równolegle Skodzie kolumna ani drgnęła. Więc nie, nie jest to powszechne rozwiązanie.

Skąd wiesz, czy w Skodzie użyto takiej samej siły?

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 373,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Będąc w Stuttgarcie miałem do wyboru jedno z dwóch: albo muzeum Porsche albo muzeum Mercedesa. Tzn. jak ktoś ma czas to może iść do obu, ja miałem co najwyżej 3h wolnego z dojazdem. Wybrałem więc bard

• waldusthecyc
    waldusthecyc

to jest (pipi)A NIEDOPUSZCZALNE co odwala to pyerdolone ASO tego s(pipi)iałego Opla.    Oddałem auto do serwisu. Dostałem auto zastępcze, Hyunadaia I30, nówka sztuka, 2k przebiegu, 100konna benzyna.

• Moto show Bielsko-Biała 2023 i kolejny wrak race zaliczony. Udało się dotrzeć do finału, niefortunnie w finale wypchali mnie do lasu i musiałem odrabiać. Wyścig zakończył się przedwcześnie po dachowan

Opublikowano
2 minuty temu, Bartg napisał(a):

Wiem widziałem, czyli co jednak spisek, bo wiedzieli jak ją wyrwać?

Jak we wcześniejszym poście wspominałem, ja sie nie bawię w wojenkę Europa vs Chiny. ;)

Patrze tylko na fakty, które sie pojawiają i sa one moim zdaniem dosc druzgocące dla tego viralowego materiału.

Opublikowano
5 minutes ago, AdiCarrion said:

Skąd wiesz, czy w Skodzie użyto takiej samej siły?

Nie wiem, szarpał ten sam gościu, więc zakładam, że się postarał. Tak samo szarpali dealerzy Omody, żeby pokazać, że się nie da xD

Opublikowano
Teraz, Bartg napisał(a):

Nie wiem, szarpał ten sam gościu, więc zakładam, że się postarał. Tak samo szarpali dealerzy Omody, żeby pokazać, że się nie da xD

Motokomentator to wyjaśnił w zalinkowanym wczesniej filmie, lacznie z rysunkami i zdjeciami rozebranych czesci - inne rozwiązanie budowy/mocowania kolumny w Skodzie.

Opublikowano
Teraz, Bartg napisał(a):

Mnie dziwi,że w przypadku takiej masówki jak Omoda dotąd jeszcze nie usłyszeliśmy o takim przypadku, żeby przypadkowymi ruchami wyrwać kierownicę-przecież internet powinien już być zalany takimi filmami .

Opublikowano
2 minutes ago, LeifErikson said:

Motokomentator to wyjaśnił w zalinkowanym wczesniej filmie, lacznie z rysunkami i zdjeciami rozebranych czesci - inne rozwiązanie budowy/mocowania kolumny w Skodzie.

Wiem, odnosiłem się do komentarza, że to standard w wielu autach.

Opublikowano
6 minutes ago, AdiCarrion said:

Mnie dziwi,że w przypadku takiej masówki jak Omoda dotąd jeszcze nie usłyszeliśmy o takim przypadku, żeby przypadkowymi ruchami wyrwać kierownicę-przecież internet powinien już być zalany takimi filmami .

A dlaczego miałby? Oglądasz testy nowych samochodów? 99% dziennikarzy wypowiada się tylko pozytywnie lub neutralnie o nowych autach (nie tylko chińczykach), bo potem nie dostaną kolejnego auta do testów. Niesławny Kickster ma bana od wielu producentów (Np Porsche, bo skrytykował kiedyś Taycana za kilka rzeczy).

Opublikowano
5 minut temu, Bartg napisał(a):

A dlaczego miałby? Oglądasz testy nowych samochodów? 99% dziennikarzy wypowiada się tylko pozytywnie lub neutralnie o nowych autach (nie tylko chińczykach), bo potem nie dostaną kolejnego auta do testów. Niesławny Kickster ma bana od wielu producentów (Np Porsche, bo skrytykował kiedyś Taycana za kilka rzeczy).

Mówię o masie niezależnych dziennikarzy odrzucających zaproszenia na eventy np. Jacek Balkan, o zagranicznych nie wspominając, przecież to darmowe podbicie wyświetlenia i wpływów z obejrzeń. Do tego prywatni użytkownicy, którzy idą już w setki tysięcy....nikt by tego nie wstawił na neta?

Opublikowano
8 minutes ago, AdiCarrion said:

Mówię o masie niezależnych dziennikarzy odrzucających zaproszenia na eventy np. Jacek Balkan, o zagranicznych nie wspominając, przecież to darmowe podbicie wyświetlenia i wpływów z obejrzeń. Do tego prywatni użytkownicy, którzy idą już w setki tysięcy....nikt by tego nie wstawił na neta?

Nie widziałem nigdy w teście auta na YT takich rzeczy, jutuberzy testuący w ten sposób auta to pewnie promil promila. Stąd zresztą pomysl na ten program na tvn turbo.

WhistlinDiesel męczy auta do śmierci, ale nie kojarzę, żeby wyrwał kiedyś tak kolumnę kierownicy gołymi ręncoma.