Opublikowano 2 maja 20195 l W dniu 30.03.2017 o 21:14, c0ŕ napisał: Dobra, miałem sobie zostawić ten serial na lato W dniu 30.03.2018 o 00:22, c0ŕ napisał: no w to lato już na 100% w końcu obejrzę No to teraz już na 100% obejrzę Na razie 1x8 i jest git, ma coś w sobie ten serial że człowiek tylko myśli aż wróci z pracy i siądzie z kawą posłuchać co tym razem Tony ma do powiedzenia. A scena wyżej od ragusa zrobiła wrażenie jak wjechała na koniec 6 odcinka, nie powiem Edytowane 2 maja 20195 l przez c0ŕ
Opublikowano 2 maja 20195 l Ostatnio nadrabiam GoT na hbo go no i ciężko idzie. Od niechcenia odpaliłem pierwszy odcinek 6 sezonu i obejrzałem 5 pod rząd xD Edytowane 2 maja 20195 l przez ragus
Opublikowano 2 maja 20195 l ehhhh ta mina Pauliego przy 'you can no longer function as a man' czytanej przez Adriane XDDDD Edytowane 2 maja 20195 l przez maciucha
Opublikowano 12 maja 20195 l Klasyka. Jakiś czas temu też wsiąkłem i przez parę dni oglądałem tak z godzinę dziennie te słynne fragmenty na YT, na dodatek po latach w komentach można różne fajne ciekawostki i/lub interpretacje wyczytać, no arcydzieło i zdecydowany nr 1 u mnie. Zważywszy, że już powoli kończą mi się zaległe seriale to myślę, że za jakiś rok, dwa siądzie powtórka całości.
Opublikowano 17 maja 20195 l ehhh (pipi)a jak ja kocham ten serial, jedno z moich ulubionych zakończeń zwieńczone utworem Keitha Richardsa
Opublikowano 17 maja 20195 l Ciekawe kiedy doczekamy się nowego gangsterskiego serialu, który dotrzymywałbym poziom The Sopranos. Niech już prędzej wypuszczają historię życia guwniaka toniego.
Opublikowano 2 czerwca 20195 l Ten demoniczny śmiech jak Tony wywraca się ze schodów Livia? Top antagonistów w historii seriali. Richie to też była klasa, szkoda że tak szybko go odje,bali. Przy każdym jego dialogu z Tonym czuć było napięcie.
Opublikowano 2 czerwca 20195 l "How's your sister, fuck your mother" Cholera, dawno tego nie ogladalem xD
Opublikowano 2 czerwca 20195 l I wish the lord would take me now No niesamowity był ten drugi sezon jako całość, ostatni ep to już emocjonalny rollercoaster. Jutro zaczynam trzeci i lepiej żeby był tak samo dobry albo lepszy
Opublikowano 20 czerwca 20195 l ja najbardziej lubie scene jak tommy wpier.dolil romantycznie pasem temu adwokatowi za sprawa tej rosyjskiej dziewczyny i ta piosenka oooh girl w napisach koncowych Edytowane 20 czerwca 20195 l przez Andżej
Opublikowano 20 czerwca 20195 l ehh kopalnia genialnych scen z serii tych depresyjnych u Melfi to chyba ta jest moją ulubioną
Opublikowano 20 czerwca 20195 l 1:15, to spojrzenie Richiego za chwilę odpalam to słynne Pine Barrens, zdam relację po obejrzeniu bo w samym tym temacie chyba już czwarty raz ktoś wspomina ten odcinek pytając w którym sezonie on był xD więc oczekiwania spore
Opublikowano 20 czerwca 20195 l imo Pine Barrens bardzo ok, ale nigdy nie rozumiałem aż takiego fenomenu tego odcinka na tym forum były lepsze
Opublikowano 20 czerwca 20195 l czemu prowokujesz? (pipi)a mam taką chęć na rewatch przez te yebane wspominki ale nie mam czasu teraz