Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co cię cieszy, a co złości?

Featured Replies

Opublikowano

Przez nieuwagę skasowałem sobie mojego legendarnego save'a z wszystkimi SS'kami do DMC3. K*rwa.

Mam nadzieję, że Capcom niedługo walnie zliftingowaną trylogię na PS3, to sobie zacznę jeszcze raz..

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 152,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cieszy mnie, że 6-letni bratanek już ogarnia w konsole i mogę z nim grać. Gramy w Disney Rush, albo PESa. Wczoraj wygrał ze mną 1:0 i mi odpierdalał jakieś cieszynki przed mordą i drwił... and I took

• Cieszy mnie nagroda którą dziś wygrałem na Instagramie    Płakałem jak dziecko czytając wyniki konkursu.   Nawet podatek opłacą, sweet Będę grał w Knacka i DriveClub. Mam nadzieję że wyślą jeszcz

• Po prostu zbyt długo zwlekałeś.   W mojej skromnej opinii należało sie Tobie. 

Opublikowano

Ostatnio często tu się wypowiadam :D Samo to już mnie cieszy.

Od poniedziałku porządnie biorę się za InFamous i Red Dead Redemption. Mam ochotę na platynki w tych grach. To również bardzo mnie optymizia :)

Opublikowano

Ostatnio często tu się wypowiadam :D Samo to już mnie cieszy.

Od poniedziałku porządnie biorę się za InFamous i Red Dead Redemption. Mam ochotę na platynki w tych grach. To również bardzo mnie optymizia :)

Mnie już od jakiegoś czasu kusi usunąć sejva (skopiować) z RDR i zacząć wszystko od nowa ;]. Żeby tak wypuścili jeszcze jakieś dlc singlowe...

Wracając do tematu, około półtora roku czasu, setki meczy i dziesiątki godzin, krew i łzy aż w końcu wbiłem ostatnie trophy w PeS10. Chyba najgorsza platyna/calak w moim dorobku, co za radość i ulga ;]. Cieszy to za mało powiedziane ;p

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

brawo Słupek, alez cierpliwośc, dawno bym te gre wywalił przez okno, tudzież zbeszczescił ją w inny sposób :rolleyes:

Opublikowano

dorwalem NBA 2k11 , odpaliłem sobie meczyk Chicago z 1998 roku vs utah Jazz tez tego roku, to były czsy gdy zarywałem noce oglądając NBA, spiac po 3 godziny a potem do podstawówki, czasy Jordana, Pipena , Rodmana, Kukoca, Kerra, Longleya...wróciły wspomnienia, chlip. To oczywiscie mnie napawa :thumbsup:

Opublikowano

Cieszy mnie kupno Metroid: Other M za 10 funciorów ^_^ Złości cena tej gry w Empiku - 229 zeta

Opublikowano

Pierwsza część świetnej trylogii Sly właśnie zcalakowana. Cieszy mnie że przede mną jeszcze dwie części + mini gierki :thumbsup:

Opublikowano

Dzisiaj przyszedł Black Ops - niby fajne ale jednak gó,wno :teehee: szczególnie po dłuższym czasie spędzonym przy BC2.

Opublikowano

Napawa mnie Mafia II, jestem w 6 rozdziale i jak dotychczas jestem oczarowany. Strzela sie swietnie, model jazdy (wersja realistyczna) daje rade, dialogi i historia wydaja sie byc kilimatyczne a muzyka dopina wszystko tworzac kapitalny klimat.

szkoda, ze Czesi nie dysponowali kasa jaką ma Rockstar, to mógłby byc mocarny sandbox a tak jest gra fabularna w otwartym swiecie :confused:

Opublikowano

Kupiłem sobie FF 13 . Okazało sie tak "rajcowne" że aż wywiało mnie do kompa , epsxe i przechodzenia FF 7 po raz 20ty. Niesamowite jak współczesne gry zeszły na psy ;/ .

Opublikowano

Kupiłem sobie FF 13 . Okazało sie tak "rajcowne" że aż wywiało mnie do kompa , epsxe i przechodzenia FF 7 po raz 20ty. Niesamowite jak współczesne gry zeszły na psy ;/ .

Ba, mnie FF13 zmotywowało do dokończenia projektu.

Opublikowano

Cholernie cieszy mnie Red Dead Redemption i to jak dużo mam do zrobienia jeszcze w tej grze. Do L.A. Noire chyba nie wyjdzie z czytnika :thumbsup:

Opublikowano

Ucieszyl mnie wyciek z FM4. Wkurzyl mnie fakt ze Shift 2 okazal sie crapem (imo :P)

Opublikowano

To co z jednej strony mnie raduje - doprowadza do obłędu z drugiej maksymalnie w(pipi)ia. Te wszystkie "plotki i przecieki" na temat nowego GTA, co dzień to nowa rewelacja może i prawdziwe ale w głowie burdel od tego wszystkiego mam. Chciałbym już konkretną zapowiedź z trailerem od Rockstar a nie...

No i wkurza mnie te całe czekanie, czekanie na E3, czekanie na zapowiedź GTA, czekanie na L.A. Noire ;/. Przydałby się jakiś wehikuł czasu heh.

Opublikowano

Pocieszę Cię, prędzej wyjdzie Twoje GTA V niż mój FF Versus

cholera, teraz to sam się zdołowałem :/

Opublikowano

znow PSn lezy przez tych skur.wysynów <_<

Opublikowano

Nie czaje o co wam chodzi. Ja dzisiaj od 16 grałem w co-opa w RDR, ani razu mnie nie wywaliło, zalogowałem się bez problemu :whistling:

WTF?!

Opublikowano

Wkur.wiają mnie niesamowicie te kodziki na online/stroje/koniki/niewiadomoco. Pakują to na płytę i karzą sobie płacic za odblokowanie :/.

Opublikowano

Niemieccy gracze online mnie drażnią. Nie wiem czemu, ale w większości to zadęte bufony, którzy grają w sposób najbardziej tani i chamski, a na PC dużo z nich to cheaterzy. W dodatku gadają głośno i dużo, nic tak nie jest charakterystyczne, jak grupka Niemców wpadająca na voicechata i krzyczący do siebie w swoim języku.