Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co cię cieszy, a co złości?

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 151 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cieszy mnie, że 6-letni bratanek już ogarnia w konsole i mogę z nim grać. Gramy w Disney Rush, albo PESa. Wczoraj wygrał ze mną 1:0 i mi odpierdalał jakieś cieszynki przed mordą i drwił... and I took

• Cieszy mnie nagroda którą dziś wygrałem na Instagramie    Płakałem jak dziecko czytając wyniki konkursu.   Nawet podatek opłacą, sweet Będę grał w Knacka i DriveClub. Mam nadzieję że wyślą jeszcz

• Po prostu zbyt długo zwlekałeś.   W mojej skromnej opinii należało sie Tobie. 

Opublikowano

Cieszą mnie zbliżające się targi Gamescom, gdzie mam nadzieję pokażą jakieś nowe gry (GOW4?) i nowe gameplaye z nadchodzących gier (Gearsy, Batman, Uncharted, Deus Ex, Assassin's Creed, BF3, MW3, RE OC) i wiele innych.

Opublikowano

GamesCom oczywiście mnie cieszy (chociaż nie wiem czy słusznie) a co za tym idzie jak zwykle mini, mini, mini nadzieja, że R* się "odpali". Że może Sony zapowie GoW4 (Kratosieeee wróć!) a w najgorszym wypadku zadowolę się newsami, trailerami, gameplayami z wyczekiwanych gier.

Ponadto ostatnimi czasy zakupiłem sporo zaległych tytułów do kolekcji - cieszy. Z drugiej strony zarazem to też wkurza, jak sobie pomyślę ile jeszcze mi brakuje heh.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Zbliżająca się premiera PS Vita i mnóstwo fajnych gier na start.

Złości mnie, że zamiast odkładać kasę na nowe auto, inwestuję kasę w to jakże kosztowne hobby :P

Opublikowano

nie przejmuj sie, kasa jest po to by sie nia cieszyc a nie odkładac ;-)

bardzo ale to bardzo cieszy mnie, ze demko pesa juz w przyszłym tygodniu!

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Szkoda, że Sony nie zapowiedziało GOW4. Nawet jeśli takie info pojawi się na VGA, to można zapomnieć o szybkiej premierze. Pewnie pojawi się dopiero w 2013 jako jedna z ostatnich wielkich gier na PS3, jak to było z GOW2 na PS2.

Opublikowano

Po paromiesięcznym odpoczynku od konsol, znów wracam do gry :)

Cieszy masa tytułów, które przez ten czas się uzbierały - będzie się działo...

Smuci śmierć Paladyna (Diablo ][ LoD HC) - zbyt wcześnie zgasł... :(

Opublikowano

cieszy/ą : jutro demo pesa oraz bardzo pozytywne opinie o fifie!

wkur.wia- rozczarowuje mnie MoH. Na razie skonczyłem dwa rozdziały i mamy Mw 2 w znacznie gorszej oprawie, z gorszym gameplayem itd. Nie jest źle ale nie tego oczekiwałem:/

Opublikowano

cieszy/ą : jutro demo pesa oraz bardzo pozytywne opinie o fifie!

ooo. Nawet nie wiedziałem. To też mnie cieszy :)

Opublikowano

Cena Batman: Arkham City z kurierem po zniżce jest tak zaje.bista, że aż się płakać chce ze szczęścia. Na dodatek steelbook... to mnie cieszy.

Ehhh gdyby wszystkie gry kosztowały tyle na konsole w dniu premiery. To fap, fap, fap...

A w(pipi)ia mnie, że kurier zamulił i nie pojawił się z moim DE ;/

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Cieszy mnie to, ze ponownie zaczalem grac na PSP, ktore dosc dlugo lezalo na polce i kurzylo sie. No i dzieki PSP wlasnie odkrylem gatunek, w ktory (chyba) nigdy nie gralem (no moze kiedys na SNESie, ale mialem moze wtedy z 5 lat, wiec i tak go.wno z tego pamietam).

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

Strasznie cieszy mnie Deus Ex. Klimat wylewa się z ekranu. I ta miodność rozrywki. Jak dla mnie GRA ROKU (jedynie Gacek może to przebić, ale jakoś wątpię), tak, tak, nawet lepsza od Portal 2 (i mówi to fan Glados i spółki ;) ).

I dodatkowo, podobnie jak Słupka, uradowała mnie cena Batmana. 110zł już z wliczonym kurierem?? Aż tak jakoś dziwnie będzie tak mało płacić za tak dobrą grę :P .

Opublikowano

Strasznie cieszy mnie Deus Ex. Klimat wylewa się z ekranu. I ta miodność rozrywki. Jak dla mnie GRA ROKU (jedynie Gacek może to przebić, ale jakoś wątpię), tak, tak, nawet lepsza od Portal 2 (i mówi to fan Glados i spółki ;) ).

I dodatkowo, podobnie jak Słupka, uradowała mnie cena Batmana. 110zł już z wliczonym kurierem?? Aż tak jakoś dziwnie będzie tak mało płacić za tak dobrą grę :P .

+1

Deus Ex jest genialny ! :)

A oprocz tego masa gier, ktore jeszcze wyjda... na horyzoncie GoW 3 i FIFA 12 ;)

Opublikowano

Napawa mnie, ze zarówno PES jak i Fifa zapowiadają sie w tym roku zacnie!

Opublikowano

Cieszy mnie nadchodząca kolekcja starych Mortali :)

Opublikowano

Deus Ex gra niespodzianka bueheheh

Opublikowano

Bardzo się cieszę, że wychodzi nowa zelda na wii ! (18.11), a smuci ze to ostatnia na tę konsole.

Opublikowano

cieszy mnie, ze MoH jednak okazał sie spoko. Zniesmaczył mnie kilka dni temu tę misją z wrakami samolotów- zrzynka z MW a do tego słabsza....

jednak gdy akcja zaczeła sie toczyc w stricte Afganskim klimacie zaczeło byuc fajnie!

A wquriwa mnie, ze jest taka krótka, w ogóle shotery po tym względem to jakas kpina

Opublikowano

Cieszy mnie, że za dwa tygodnie będę ogrywał Dead Island a wkurza, że jeszcze muszą minąć te dwa tygodnie...

Opublikowano

wkur.wia mnie gdy serwisy growe roztrząsają durne newsy. Np dzisiaj jakas gazeta czy cuś pomyliła nazwę i zamiast PS3 napisali PSP 3 i wszystkie stronki to obśmiewają. Jakie to kur.wa nerdowskie jest:/

Opublikowano

Cieszy inFamous 2 i zmiana palety barw na bardziej cieplejszą. Widok z wieży zegarowej (początek gry) potrafi oczarować.