Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 3

Featured Replies

Opublikowano

martwi to 64 graczy na PC a o konsolach cisza...jeśli będzie np: 32 na konsolach to porażka

z kilku poprawek na które liczę:

większa drużyna 5/6osób

nóż w stylu CODa

porządne serwery bo z BC2 to komedia jest

więcej trybów, modyfikowanie trybów i więcej opcji

żeby nie było bugów stylu: blokowanie się postaci na kamyczku

• Odpowiedzi 768
  • Wyświetleń 101,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma filmikow z klocka bo nie chca wk.. posiadaczy PS3 pamietacie jak bylo z Crysis 2 ?,pisano ze obie sa takie same a potem prawda byla jaka byla...

• Mam i ja kurde teraz tylko pozostaje z powrotem się odmienić na konsole i oddać kumplowi tego Ps3 "shrota" , gdyby nie seria Uncharted to dla mnie byłaby konsolą niewypał

Opublikowano

Super informację, ale bugów to na pewno będzie masa, w końcu to Dice :thumbsup:

Opublikowano

ja bym wolal nowe mapy do bf1943 i jakis patch zeby umożliwił gre dla 32 graczy

szkoda, ze olewają swoje stare tytuly

Opublikowano

Mi osobiście 4 osobowe drużyny wystarczają. Liczę za to na większą liczbę graczy na konsolach w mulit tzn. minimum 32 + Destruction 2.5 :rolleyes:

Dobre serwery+brak bugów? dobry żart! To DICE... :lol:

Opublikowano
nóż w stylu CODa

nigdy w zyciu juz wole ten z bf co sie slizga zamiast tego z coda

Opublikowano

imho prone nie jest potrzebny w tej grze, zaradny snajper radzi sobie i bez leżakowania.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dodadzą prone'a to kampić będą na potęgę w Conquest'cie.Dorwij takiego...życzę szczęścia :ninja:.Drużyny mogą być po 6 osób, czemu nie, ale żadnego noża z COD'a.Serwery powinni zrobić z prawdziwego zdarzenia - niech się uczą od Treyarch'a.Destruction nie 2.5, ale 3.0 :good:.Pewnie marzenia, ale czemu nie miałyby się ziścić.

Opublikowano

530x650_15895.jpg

A na nim - Battlefield 3! Skromne info na okładce mówi o nowym silniku oraz celowniku DICE skierowanym na Call of Duty. To jednak nie wszystko - wiemy z pewnych źródeł, że już najbliższe godziny przyniosą wszystkim fanom serii DICE więcej dobrego w tym temacie. A jednak wcześniej, niż przepowiadano...

Chociaż styl graficzny nawiązuje raczej do Bad Company 2, pierwsze przecieki mówią o nowych, bardziej realistycznych technikach animacji zapożyczonych od speców z EA Sports oraz "gwałtownym skoku w temacie destrukcji". Oczywiście zadanie owe dostaje na swe barki silnik Frostbite 2...

ppe

fuck yeah!

Opublikowano

Jak dodadzą prone'a to kampić będą na potęgę w Conquest'cie.Dorwij takiego...życzę szczęścia :ninja:.Drużyny mogą być po 6 osób, czemu nie, ale żadnego noża z COD'a.Serwery powinni zrobić z prawdziwego zdarzenia - niech się uczą od Treyarch'a.Destruction nie 2.5, ale 3.0 :good:.Pewnie marzenia, ale czemu nie miałyby się ziścić.

serwery nas wala. prone glupi pomysl prone+12x zoom i sie robi z tego cod :/ budynki mogly by sie zawalac w rozny sposob.

Cytat ze strony gameinformera :

but check back here and visit the official Battlefield 3 site tomorrow to watch the premiere teaser trailer and glean a few more key details.

no i super. teraz tylko trzeba znalezc crap of honor zeby miec dostep do bety bf 3

Opublikowano

Zgadzam się z zaq'iem w 100% - prone + 12 x zoom:angry2:, różny sposób zawalania budynków:thumbsup:.A co do "crap of honor" jak to nazwałeś to rzeczywiście trzeba chyba to kupić dla bety.Wcale mi się to nie uśmiecha, ale...ta beta.

Opublikowano

Raz, że można się kłaść :angry2: to jeszcze dowalili 24 graczy! no kur.wa - i pewnie dlatego mapy na konsolach będą mniejsze.

Opublikowano

Jedno pytanie - to jest fabularna kontynuacja Bad Company 2 czy nie ?

Opublikowano

Nie. To singla raczej nie będzie miało.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Z oficjalnej notki: "Beyond our signature multiplayer, we have also included a full single-player campaign and a co-op campaign – all straight out of the box."

Opublikowano

Na okładce myśliwce - ciekawe czy w grze dostępne będą do latania. Wszystkie pojazdy z okładki BC2 były do użytku w grze.

Opublikowano

szkoda tylko ze 24 graczy na konsolach :/ mam nadzieje ze mapy beda takie same bo nie widzi mi sie kupowac pc. Ciekawe co bedzie w limitce pewenie standard bronie wczesniej itp. mogli by zrobic taka w c.(pipi) za(pipi)ista limitke nie jakies samochodziki jak w cod.

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

różnica między 24 a 64 graczami jest kolosalna - nie wiem jak oni chcą to rozwiązać - mniejsze mapy w wersji na konsole?

Opublikowano

Ciekawe jaki będzie ten singiel i czy teren zmagań będzie jeszcze bardziej orżnięty niż w BC2.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

różnica między 24 a 64 graczami jest kolosalna - nie wiem jak oni chcą to rozwiązać - mniejsze mapy w wersji na konsole?

Raczej mapy na PC beda skalowalne tak jak w bf2 - kazda mapa miala wersje 16/32/64 oglednie rzecz biorac na ilosc graczy i tak 16 miala np tylko 2-3 flagi, a 64 nawet po 10. Wiec pewnie konsole dostana wersje 16/32 czy cos posredniego.

Opublikowano

to mapy będą okrojone na konsolach, no bo w sumie i tak tego RAMu mają niewiele, szkoda trochę