Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bioshock: Infinite

Featured Replies

Opublikowano

Fajna sprawa z tym nowym bioshockiem. Obecnie zagrywam się właśnie w częśc drugą, która mimo tego, że jest grą świetną to jednak zbyt bardzo wzoruje się na swoim poprzedniku rzucając nas w to samo miejsce. Owszem Rapture jest jednym z najorginalniejszych miejsc stworzonych na potrzeby gry, ale dla mnie dwa razy to samo już tak dobrze nie smakuje. Brakuje IMO w drugim Bioshocku tej aury tajemniczości i wyobcowania. Teraz grając od samego początku w ten tytuł czuję się jakbym znał to miejsce na pamięc.

Nowy Bioshock umiejscowiony w zupełnie innym świecie to strzął w dziesiątkę. I fajnie że twórcy znowu wplataja akcję w takie lata a nie inne, bo od klimatów współczesnych, futurystycznych czy też WWII już mi się powoli rzygać chce. Liczę że ten tytuł pokaże niezłego pazura.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 138,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oho widzę boli dupa, 3 koronne i nie do podważenia argumenty pominięte i skupienie się na celowaniu myszką : ) Wiadome ,że precyzyjne celowanie myszką w FPS-ach jest lepsze, fanatycy konsolowi tylko u

• Ukończyłem, napisze tylko tyle, fajnie jest być graczem i grać, a raczej przeżywać takie tytuły jak Silent Hill2, MGS czy właśnie Infinity. O nowym BioShocku będzie dyskutować się przez lata, to jedna

• Co za gra, ja nie mogę. Tyle hype'u, tyle zachwytów, tyle dziesiątek! Jakiś czas temu skończyłem i tyle emocji mi się kłębi w głowie, że do teraz nie umiem tego ubrać w słowa.   Ja pier,dolę, jaka t

Opublikowano

Bioshock Infinite będzie robiony 3 lata, a nie ponad 5... xD

W sumie będą pracować właśnie 5 lat, jeśli nie nawet dłużej. Bo od wydania pierwszego Bioshocka (sierpień 2007) wzięli się za Project Icarus (B:I). A biorąc pod uwagę, że mieli gotowy silnik i mechanikę gry, 5 lat to lekka przesada.

Opublikowano

Ale przyznajcie ze czuć klimat Bioshock'a, to samo w architekturze. Mnie kupili a największa ciekawostka to ten robot, pewnie będzie to podniebny Big Daddy.

Edytowane przez Kaucz

Opublikowano

Chciałbym tylko aby odpowiednik BD w tej grze był tylko 1. Kilka walk z tym samym przeciwnikiem, który po zadaniu zbyt wielu uszkodzeń uciekałby, po to aby dokonać prowizorycznych napraw i po kilku sekcjach ponownie uderzyć.

Opublikowano

Na GS jest zapowiedź. Na prawdę zapowiada się powiew świeżości jeśli chodzi o setting. Będzie bardzo klimatycznie.

Opublikowano

Podenerwuję Was trochę i pochwalę się, że widziałem dziś 10-minutowy gameplay Bioshocka 3 i to co zobaczyłem nie pozwoliło mi zebrać szczęki z podłogi przez długi czas. Klimat jest wspaniały, a to co wyczyniał główny bohater wraz z Elżbietą wygląda niesamowicie. Warto czekać na tę grę - jest dynamiczniej niż w Rapture, ale jeśli uwielbiacie dwa pierwsze Bioshocki, z pewnością Infinite też będziecie uwielbiać. Mam tylko nadzieję, że opublikują ten gameplay w najbliższym czasie, żeby wszyscy mogli go zobaczyć!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Okladki GameInformera w wykonaniu Irrational Games.

infinitespreadv1.jpg

infinitespreadv3.jpg

infinitespreadv2.jpg

Absolutna rewelacja, jak Ci ludzie budują klimat swiata BioShocka. Odlot! ;)

@Slupek: wklejam te okladki tutaj, bo to trzeba zobaczyc od razu po wejsciu do tego tematu :P

Edytowane przez VoytecCFC

Opublikowano

Ciekaw jestem tylko kiedy bedziemy mogli zobaczyc gameplay, ktorym tak zachwyca się Kali. Cholera, jedna z większych rewelacji! ;) Czy Kolumbia bedzie rownie genialna jak Rapture?

Opublikowano

Screeny po prostu świetne. Fajnie wygląda ten nowy Big Daddy - Handyman. Teraz to już tylko czekać na resztę skanów ;)

Czy Kolumbia bedzie rownie genialna jak Rapture?

Jak nie bardziej genialna od Rapture :thumbsup:

Wywiad z Ken'em Levinem:

http://uk.xbox360.ig.../1118673p1.html

Edytowane przez sprite