Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Generalnie chodzi mi o ten rok i następny (gry które wiemy, że wyjdą albo się przynajmniej domyślamy). W tym roku na premierę kupiłem na X360: Mass Effect 2, Alan Wake, Metro 2033, Splinter Cell: Conviction i Just Cause 2. Z tych gier o których wiem to na premierę kupię: Na X360: Halo Reach Gears of War 3 Na PS3: Infamous 2 Final Fantay Versus XIII Killzone 3 (mooooże) Edytowane 30 sierpnia 201014 l przez donsterydo
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Do końca tego roku na PS3: Mafia II Dead Rising 2 Enslaved GT5 LBP 2 Assassin's Creed: Brotherhood Sly Collection Edytowane 23 sierpnia 201014 l przez sprite
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l 2010 Halo Reach SW TFU2 CoD Black Ops Mortal Kombat NFS Hot Pursuit
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Na premierę w tym roku kupiłem: -God of War 3 -Heavy Rain -Red Dead Redemption Kupię/mam zamówione w tym roku: -Dead Rising 2 -Mafia 2 -GT5 -LBP2 -Enslaved (zależy czy port na Ps3 znowu nie będzie gorszy) -PeS11 (raczej) W przyszłym roku bankowo to: -Girsy 3 -ME2 na Ps3 -Dead Space 2 -Killzone 3 -Infamous 2 -Mortal Kombat 9 -Agent, L.A. Noire, The Last Guardian (jeżeli wyjdą w 2011) Edytowane 24 sierpnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Ostatnio AC2, Demon's Souls oraz Heavy Rain. W tym roku na pewno GT5.
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l olaboga kolejny wyliczankowy temat... lubicie takie co? ehhh... na premierze kupiłem kz2 [zawiodłem sie], heavy rain [ok], mgs pw [ok] a co kupie? nic prócz lbp2 i the last guardian do glowy mi nie przychodzi... i pewnie na tych 2 grach sie skonczy ;] reszte hiciorów pewnie kupie jak stanieja do akceptowalnego poziomu.
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l W tym roku jedynie God of War 3 kupiłem na premiere, miałem zbyt duże zaległości, ciągle czeka na swoją kolej: Bioshock, inFamous, DMC4. Na premiere jeszcze zakupie Enslaved, GT5 i NFS HP. A przyszły rok to się zobaczy, bo dużo tego jest w okresie luty-marzec.
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l W tym roku na premierę kupiłem EK Heavy Rain. Przede mną jeszcze na pewno takie tytuły jak: LBP2 (najlepiej EK), NfS HP oraz AC:B lub Enslaved (zależy co mi się bardziej spodoba: beta AC czy demko E). A w przyszłym na 100%: Portal 2, Deus Ex i Motorstorm [3].
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l W tym roku kupiłem na premiere tylko gry na PS3 : - Battlefield: Bad Company 2 - Red Dead Redemption ale kupię/mam zamówione jeszcze : - Mafia 2 - Assassin's Creed: Brotherhood - FIFA 11 - F1 2010 - Medal of Honor - Gran Turismo 5 (może) no i na premierę zaopatrzę się w jakiś zestawik z PS Move
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Q4 2010 To była chyba pierwsza data premiery (grudzień 2010). Ale już od dawna Boon podał 2011, sprawdź sobie ;].
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Kupiłem na premierę jedynie God of War 3 Ale mam zamiar kupić: - F1 2010 - GT 5 - NFS Hot Pursuit - Pro Evo 2011 (może)
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l nowy Professor Layton pierwsza gra od niewiemilulat którą zapreorderowałem. Poza tym, 120zł z wliczoną przesyłką? Jak za darmo.
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Ja w tym roku kupiłem na premierę: - Heavy Rain; - God of War 3; - RDR; a kupię jeszcze: - LBP2 - Sly Collection - NBA 2K11 - GT5 - God of War Ghost of Sparta (o ile dorwę do tego czasu PSP) Czyli jakieś 1,5 tys zł na same premiery ;/ dobre wczasy na Krecie jak to Ściera twierdzi Na przyszły rok nie piszę, o jeszcze za dużo terminowych niewiadomych
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l W tym roku w premierkę brałem Mass Effect 2,BF:BC 2 oraz GOW 3 No i w piątek Mafia II
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Na premierę kupuję porządne, zachodnie erpegi (Mass Effect, Kotor, Fallout) oraz hitowe fpsy nastawione na świetną fabułę (Bioshock, Half Life). Wychodzi na to, że przede mną zakupy w postaci Fallouta New Vegas, Deus Exa Human Revolution, Halo Reach, Wiedźmina 2 oraz Dragon Age 2 (Jesli się okaże lepsza grą od jedynki). Edytowane 23 sierpnia 201014 l przez Gooral
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l kupiłem w dzien premiery: fifa 10, world Cup, Red Dead redemption kupie Fifa 11 albo PES 2011 albo i obie , może ME 2, może wiedźmina 2 Edytowane 23 sierpnia 201014 l przez Orson
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l W tym roku na premierę kupiłem Bad Company 2 i Red Dead Redemption. W najbliższym czasie łykam na premierę Halo Reach W dalszej perspektywie: Gears of War 3 i chyba Portal 2 Ogólnie mam taką zasadę, że gra warta +/- 200zł musi mi dostarczyć dziesiątek godzin zabawy, dlatego co do takiego Portala 2 wciąż nie jestem pewny.
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Dla mnie kupowanie gier w dzień premiery to jakaś massssakra.Ja praktycznie jadę na używkach(z rzadka nówki).Wystarczy poczekać miesiąc a ceny gier lecą na łeb.Choć z drugiej strony fajnie jest zagrać jak tytuł jest gorący, wszyscy się jednocześnie jarają a neta nie zbombardowały jeszcze spojlery i faq-i(i ten zapach świeżo zerwanej folii)....to chyba trzeba spać na kasie... Ja szykuję się na premiere Monster Hunter 3-bardzo bym chciał.
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Mało gier kupuję na premierę ogólnie. Lata temu były to Persona 4, Tekken 5 oraz Metal Gear Solid 3. W obecnym roku jednak chyba pobiłem rekord. Najpierw Star Trek Online w Lutym, następnie Shin Megami Tensei: Strange Journey, Metal Gear Solid: Portable Ops, Persona 3 Portable miesiąc później i ostatecznie StarCraft 2 parę tygodni temu. Dość. W planach już nic więcej nie mam szczególnego. Chyba tylko Deus Ex: Human Revolution, ale to też zależeć będzie od wymagań sprzętowych, ceny oraz wydania ewentualnego dema. Edytowane 21 listopada 201014 l przez Suavek
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Do końca roku na premierę biorę na pewno: -Halo Reach -CoD Black Ops -Fifa 11 -Rock Band 3 Nad Fable III się jeszcze zastanawiam.
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l W tym roku na premierę już kupiłem: - God of War 3 - Alan Wake - Prince of Persia The Forgotten Sands - Red Dead Redemption - Super Mario Galaxy 2 W tym roku będę brał na 100%: - Mafia 2 - Assassin's Creed Brotherhod - Enslaved - God of War Ghost of Sparta Co do przyszłego roku, to pewniakami są: - Mortal Kombat - Gears Of War 3 - Infamous 2 - Okamiden A tak w ogóle to w ciemno kupiłbym w dniu premiery nowego Residenta, DMC, Beyond Good & Evil 2 i The Last Guardian :]