Paliodor 1 761 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Gdzieś czytałem , ze premiera została zaplanowana na 7 lipca. Tak czy inaczej wydaje mi sie , że gra będzie gorsza niz na początku niektórzy zakładali. fix'ed Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Dla zainteresowanych: http://www.ps3trophies.org/news/news-6586-DmC--Devil-May-Cry-Hands-On-Preview-%E2%80%93-Angels-and-Demons.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 (edytowane) Premiera 15 stycznia 2013 (X360, PS3), wersja na PC bedzie dostepna pozniej (jedyna platforma na ktorej bedzie 60 klatek ). Bedzie polska wersja jezykowa (napisy): DmC Devil May Cry, the next installment in the multi-million unit selling franchise, will release for PlayStation 3 and Xbox 360 on January 15, 2013 in North America and Europe. In addition, PC gamers will also be able to experience the title with a Windows PC version whose development is well underway and scheduled for release later in 2013. Developed by critically acclaimed Cambridge based developer Ninja Theory in close collaboration with Capcom, DmC Devil May Cry details Dante’s early years set against a contemporary backdrop. While retaining the stylish action, fluid combat and self-assured protagonist that have defined the iconic series, DmC Devil May Cry injects a more brutal and visceral edge to the franchise. DmC Devil May Cry will be fully localized with voice talent in English, French, German, Spanish and Italian and in addition, Polish, Dutch, Russian, and Brazilian Portuguese languages will be supported with localized text. DmC Devil May Cry will be one of Capcom’s featured titles at its E3 booth (#1047 South Hall) For more information and assets for DmC Devil May Cry, including information on a new character to the series, Kat, visit http://press.capcom.com http://www.capcom-un..._character_info Edytowane 22 Maja 2012 przez Ins 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Fajna babeczka, choć do Lady jej daleko. ;] Dobrze, że opóźnienie nie jest tak duże i w sumie można się było tego spodziewać, bo Capcom jeszcze ma na ten rok RE6. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 te niewinnie zgięte nóżki nowej uczennicy w szkole, przesłodka, jak się czlowiek czasami skupi na wygladzie postaci z gier to twórcy robią z nas niezlych idiotów. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 (edytowane) Hmm... Mam jakieś dziwne skojarzenia z Kai z HS. Edytowane 22 Maja 2012 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=S2ZseseqE20&hd=1 Słupek jesteś tye na forum i filmiku nie potrafisz dobrze wrzucić ? /Square Edytowane 4 Czerwca 2012 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Krótki gameplay - http://www.gamersyde.com/stream_devil_may_cry_e3_showfloor_gameplay-27313_en.html Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Mi się tam podoba. Zdaję sobie sprawę, że będzie to dużo bardziej casual friendly DMC, ale z drugiej strony nigdy nie poświęciłem się masteringowi gier z tej serii, bo zawsze mi coś w nich nie pasowało, więc za bardzo mi to nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Oby wyszło demko dla wiary, w sumie mam lekkie ciśnienie na nowego DMCka, ale w tej części za dużo niewiadomych jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 (edytowane) Zapadające się levele widać są za mocno oskryptowane, jak postać się zatrzymała, to i otoczenie przestało się zapadać. Jest jakaś nowa walka z bossem http://www.youtube.com/watch?v=jVXMNY0h8fI&feature=player_embedded Finisher jest zajo, jak w GOW. Edytowane 9 Czerwca 2012 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
masaKRATOS 816 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Osobiście uważam że bardzo dobrze że gra wychodzi za ponad pół roku. Gemplej jest na filmikach spoko. Do grafy nie mam zastrzeżeń , wszak to multiplatformowiec. Obawiam sie o przeciwników. W jedynce podstawowymi przeciwnikami były marionetki , w dwójce szkielety,w trójce diabelskie ścierwo, a w czwórce strachy na wróble. Te w reebocie jakieś są zdałnowacone. Najbardziej mi sie podoba że Dante nadal będzie nieopierzonych chłystkiem na wzór tego z Dmc3. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Nie dość, że już wszystko pokończyli od strony fabuły, to mają jeszcze pół roku, które wg. tego dema wykorzystają tylko na szlifowanie walki. Będą jump cancele, będzie zmiana broni w locie (pod dpadem). Myślę, że będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Ja powoli również przestaje bać się o ten tytuł. Wizerunek głównego bohatera może i mi nie odpowiada, ale znając pokaźną liczbę stroi na pewno nie zbraknie wizerunku Dantego z poprzednich części na które od razu nie omieszkam zmienić (no chyba że będą w formie DLC których na pewno nie nabędę). Zabawa zacznie się dopiero po odblokowaniu wszystkich upgrade'ów czy DMD, liczę również na powrót Bloody Palace. Będzie dobrze, musi być, slasherów wychodzi taka garstka więc liczę na to, że nowy Devil nie zawiedzie tak jak NG3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 (edytowane) i to jest (pipi)a soundtrack suko!! Edytowane 27 Czerwca 2012 przez Kalinho_PL 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Dub step w DMC? Fuck... pasuje jak pięść do nosa... no chyba jednak nie kupie, bo będzie mnie ta muza za bardzo w(pipi)iać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 dubstep tu, dubstep tam. Co za dużo to niezdrowo. Już pominę, że nie pasuje zbytnio do klimatów DMC. No ale chcieli być cool i na topie więc pewnie stąd wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yangus 10 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Co do cholery oni robia z ta seria... nawet OST nie oszczedzili. Straciłem nadzieje ze DMC kiedykolwiek powroci do klimatu czesci pierwszej, moze chociaz dobry slasher z tego bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 OST i tak na przełomie całej serii był już zmieniany kilkukrotnie. Dla mnie już profanacją były dodane wokale w 3 części, zupełnie mi to nie pasuje. Najlepsza muza była w pierwszej części, w spokojnych momentach jakieś symfoniczne wstawki, które w czasie walki przechodziły w mocne elektronikę z domieszką gitar. W dwójce też mi się podobały industrialne brzmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yangus 10 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=atGcliA-HNw Ide odkopac swoje ps2.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 I weź tu człowieku nie narzekaj na dzisiejszą branżę... wszystko zarżną dla kasy, ograbią z klimatu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 No ale co sie dziwicie ? tamte DMC'ki były robione że się tak wyrażę z japońską myślą, a teraz mamy tu do czynienia z kompletnie innym studiem. Nawet gdyby chcieli nie potrafiliby stworzyć gre ociekającą tak klimatem jak pierwszy DMC, to już nie te czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Nawet sam Capcom nie dał rady powtórzyć doznań z jedynki więc z czym do ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Pewnie dlatego, że deweloper, który odpowiadał za pierwszą część, nie dostał kolejnej szansy i zrobili RE4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) Który notabane był zaj.ebistą grą. Edytowane 3 Lipca 2012 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi