Opublikowano 16 września 201014 l 5 Ways Move Beats Kinect: http://www.thesixthaxis.com/2010/09/16/5-ways-move-beats-kinect/
Opublikowano 17 września 201014 l genialny jest move z sports champions - miażdżąca rozrywka z rewelacyjną precyzją. Kij z tym że wg mnie Move na 99% nie zastąpi pada w fps'ach. I tak jest wart swojej ceny.
Opublikowano 17 września 201014 l ej chyba próbowałem już wszystkiego i nie mam pojecia jak zmianić kolor różdzki w moim move...? czy macie tez tak ze swieci ona tylko w grach a jak jestes w XMB to jest zawsze wygasła?
Opublikowano 17 września 201014 l ej chyba próbowałem już wszystkiego i nie mam pojecia jak zmianić kolor różdzki w moim move...? Różdżka sama dobiera najbardziej kontrastujący kolor z otoczeniem. Nic z tym nie zrobisz czy macie tez tak ze swieci ona tylko w grach a jak jestes w XMB to jest zawsze wygasła? Do poruszania się po xmb jest wykorzystywany tylko czujnik ruchu w Move, bez użycia kamerki. W takim przypadku "żarówka" jest nie potrzebna.
Opublikowano 17 września 201014 l ej chyba próbowałem już wszystkiego i nie mam pojecia jak zmianić kolor różdzki w moim move...? Różdżka sama dobiera najbardziej kontrastujący kolor z otoczeniem. Nic z tym nie zrobisz u mnie zawsze jest różowa kurfa
Opublikowano 17 września 201014 l U mnie różnie, ale z reguły fiolet. Przy grze na dwóch jedna jest czerwona, druga niebieska. Nie wiem od czego to zależy.
Opublikowano 17 września 201014 l ej chyba próbowałem już wszystkiego i nie mam pojecia jak zmianić kolor różdzki w moim move...? Różdżka sama dobiera najbardziej kontrastujący kolor z otoczeniem. Nic z tym nie zrobisz u mnie zawsze jest różowa kurfa Może to jakiś "gay radar"?
Opublikowano 17 września 201014 l Czy w sklepach typu Empik, MediaMarkt i Saturn można wypróbować PS Move?
Opublikowano 17 września 201014 l Poki nie pogralem w 'pingla' to zylem w przekonaniu, ze cale to Move to przereklamowana po(pipi)ka. Jest to popierdo9lka ale wcale nie przereklamowana- to dziala, jest dokladne i nakreca na gaming ludzi, ktorych edukacja growa skonczyla sie na Mario
Opublikowano 17 września 201014 l Może to jakiś "gay radar"? jak siostra grala miala taki sam wiec chyba nie dziala to tak
Opublikowano 17 września 201014 l Kiedy wyjdą jakieś patche do gier ? Bo z tego co widzę na razie tylko resident evil 5 move wymaga navigation
Opublikowano 17 września 201014 l Kiedy wyjdą jakieś patche do gier ? Bo z tego co widzę na razie tylko resident evil 5 move wymaga navigation nie da sie grac ds3+move? slabo ;/
Opublikowano 17 września 201014 l Źle mnie zrozumiałeś ;D chodzi mi oto że gry typu sport champion nie wymagają navi do gry a ja go zakupiłem więc jestem ciekawe kiedy będzie gra z patchem move aby grać move+navi move+DS3
Opublikowano 17 września 201014 l Źle mnie zrozumiałeś ;D chodzi mi oto że gry typu sport champion nie wymagają navi do gry a ja go zakupiłem więc jestem ciekawe kiedy będzie gra z patchem move aby grać move+navi move+DS3 22 września wychodzi patch do Heavy Rain. On będzie wymagał navi czy tam ds3.
Opublikowano 17 września 201014 l Może to jakiś "gay radar"? jak siostra grala miala taki sam wiec chyba nie dziala to tak oboje wolicie facetów?
Opublikowano 17 września 201014 l Ape Escape - Move Preview http://www.joystiq.com/2010/09/17/ape-escape-playstation-move-preview/
Opublikowano 17 września 201014 l Ape Escape - Move Preview http://www.joystiq.com/2010/09/17/ape-escape-playstation-move-preview/ widać na filmiku target dla którego jest gra skierowana na trzezwo nie da rady :potter: .
Opublikowano 17 września 201014 l Kupiłem kiedyś Wii dla tego magicznego dildo. Znudziło mi się po miesiącu, a było tam zdecydowanie wiecej core'wych gier. Nie jarają mnie te Sports Champions ale korci mnie do zakupu. Z drugiej strony jak ma się kurzyć to lepiej za 200zł kupić grę. W Media Expert jest niezły wałek z cenami Starter Packa - na plakatach 199 zł a w sklepie 249. U was jest podobnie? Edytowane 17 września 201014 l przez da$io
Opublikowano 19 września 201014 l Można grać multi w pingla? E: A i widział juz ktoś to w carrefourze? Za 199zł ? Edytowane 19 września 201014 l przez schab0795
Opublikowano 19 września 201014 l Ja nie mogę się doczekać aż wyjdą jakieś Gwiezdne Wojny Ale będzie fajnie pomachać sobie trochę mieczem Jedi
Opublikowano 19 września 201014 l Ja choć PS Move nie mam (w tym tygodniu kupię ) to nie mogę doczekać się Vitrua Tennis 4. Skoro VT3 na padzie dawało mega funa to z różdżką musi być ogień. A Star Warsy też fajne mogą być, choć nigdy nie lubiłem tej serii. Wolę Pottera
Opublikowano 19 września 201014 l Move świetnie może się sprawdzić przy MGS Rising i tutaj nie ma się co spierać.