Opublikowano 8 września 201212 l Te trofea to w ogóle trochę żart. Grałem w mało gier, żadnej nie splatynowałem i mam 8 lvl. Dla przykładu Square splatynował DWADZIEŚCIA TRZY GRY i ma 14 level?? What the hell.
Opublikowano 8 września 201212 l Wszystkiemu jest winny zwalony licznik od 12lvl, gdzie żeby przejść na wyższy poziom potrzeba połowę punktów zdobytych do tej pory. No i sama ilość platyn nie wystarczy, bo to ilość pucharków tak naprawdę ma wplyw na licznik. Możesz mieć 1k brazów i będziesz miał wyższy poziom niż ktoś kto wbił 10 platyn. A wystarczyło by żeby różnice pomiędzy poziomami były stałe. FAQ: How many points are each trophy worth? What is the value of each type of trophy? Bronze: 15 Silver: 30 Gold: 90 Platinum: 180 How many points does it take to get to each level? Level 1 - 0 pts Level 2 - 200 pts Level 3 - 600 pts Level 4 - 1200 pts Level 5 - 2400 pts Level 6 - 4000 pts Level 7 - 6000 pts Level 8 - 8000 pts Level 9 - 10000 pts Level 10 - 12000 pts Level 11 - 14000 pts Level 12 - 16000 pts Level 13 - 24000 pts Level 14 - 32000 pts Level 15 - 40000 pts Level 16 - 48000 pts Level 17 - 56000 pts Level 18 - 64000 pts Level 19 - 120000 pts Edytowane 8 września 201212 l przez Square
Opublikowano 8 września 201212 l Pomógłby ktoś wbić trofeum za multi w rock of ages(...) ja coś tam mogę pomóc, ale w tygodniu, teraz pracuje i nie mam za bardzo jak
Opublikowano 13 września 201212 l gra ktoś jeszcze w SSX'a? jak tak to dawajcie friend requesty bo brakuje mi ghostów do rywalizacji.
Opublikowano 3 października 201212 l Wszystkiemu jest winny zwalony licznik od 12lvl, gdzie żeby przejść na wyższy poziom potrzeba połowę punktów zdobytych do tej pory. No i sama ilość platyn nie wystarczy, bo to ilość pucharków tak naprawdę ma wplyw na licznik. Możesz mieć 1k brazów i będziesz miał wyższy poziom niż ktoś kto wbił 10 platyn. A wystarczyło by żeby różnice pomiędzy poziomami były stałe. zgadzam sie z ta opinia. IMO tak powinno to wyglądać, ze... Bronze: 25 Silver: 50 Gold: 100 Platinum: Next Level ... gdzie sama platyna powinna windować level automatycznie do góry, bez znaczenia na wynik. no i powinni dawać jakieś nagrody za z platynowanie danego tytułu(juz ktoś o tym gdzieś wspominał), ja tylko przypominam, a sam jako gracz miałbym jeszcze większą radochę. Edytowane 3 października 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 21 października 201212 l szkoda, ze nie ma opcji edycji trofeów, w której można by sie pozbyć tych niechcianych z naszej listy. ja mam takich w nadmiarze, gdzie jest 0, bądź 1% tylko szpecą mi w profilu Edytowane 21 października 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 21 października 201212 l czy mozna ogladac trofea znajomych zdobyte na PS vita z poziomu PS3 ?
Opublikowano 21 października 201212 l Nie można, przynamniej narazie. Nie da się nawet zobaczyć swoich trofeów zdobytych na Vicie. MUSI być kiedyś łatka.
Opublikowano 22 października 201212 l wg najnowszych informacji na ps3 zobaczycie trofea z vity wraz z najnowszą aktualizacją http://www.ppe.pl/news-18651-FW_430_pozegnanie_Life_with_PlayStation.html
Opublikowano 22 października 201212 l wg najnowszych informacji na ps3 zobaczycie trofea z vity wraz z najnowszą aktualizacją http://www.ppe.pl/news-18651-FW_4. 30_pozeg nanie_Life_with_PlayStation.html to się nazywa: mówisz I masz
Opublikowano 22 października 201212 l whos the boss? wystarczył jeden telefon do Kazuo - spoko facet, ale nie może pić wódki...
Opublikowano 22 października 201212 l Wczoraj pisałem, że się nie da a dziś blah! Nomen omen srata tata majtki z wełny masz u brata :ph34r:
Opublikowano 24 października 201212 l Po nowym patchu do firmware 4.30, będąc on-line i gdy chcemy przejrzeć trofki, konsola zawsze będzie robić sync nawet gdy nie zdobędziemy nowego trofea. Je bn ię ta rzecz. Ja lubię często zaglądać do swoich trofek a teraz będę mógł to robić tylko off-line bo inaczej muszę za każdym razem czekać dobre 2 minuty. edit: teraz rozkminiłem, że można włączyć tryb off-line w którym... po kliknięciu i tak robi się sync - osom :confused: ku rw a i jeszcze mi trofea do tego je.banego singstara wgrało (po cholere klikałem? ). no ja pie.rdole za.je.bisty patch. edit 2: odpalam tego zwalonego singch.uja jeszcze raz, wchodzę w trofea i widzę, że nagle już nie mam trofek do singstara. co się dzieje po tym patchu to głowa mała edit 3: teraz widzę, że gdy jestem w trybie przeglądania trofeów on-line to kompletu do singstara nie ma. W trybie off-line oraz gdy wyloguje się z PSN komplet do śpiewanki już jest. Edytowane 24 października 201212 l przez Kalinho_PL
Opublikowano 24 października 201212 l te trofea, mimo, że zbieram namiętnie, to chętnie bym zaczął usuwać... będąc na 16tym poziomie kiedy mają się zaktualizować, to mnie trafia... jeśli nie daj boże wpadniecie na pomysł wejścia w trofea, a potem w swoj identyfikator psn, to synchro idzie dwa razy; a teraz test: porownujemy trofiki z innym graczem i co? trzecie raz wczytuje sie lista: najpierw oczywiscie naszych trofikow, a potem delikwenta-konkurenta... i jak szybkiego lacza bym nie mial, to i tak wczytuje sie z taka sama predkoscia, jak na necie mobilnym z orange, z wyczerpanym transferem... żenua
Opublikowano 18 listopada 201212 l Panowie pomóżcie... od kilku dni nie widzę ikonki z trofeami w XMB, nie wiem gdzie ją wcięło :F
Opublikowano 18 listopada 201212 l dobrze, że nie masz mnie, czy Kalinia, to byś czekał za 1 razem około godziny jakbyś wczytał nasze trofki
Opublikowano 18 listopada 201212 l Panowie pomóżcie... od kilku dni nie widzę ikonki z trofeami w XMB, nie wiem gdzie ją wcięło :F jest w zakladce sieć,tam gdzie wchodzisz do pss
Opublikowano 18 listopada 201212 l Nie było jej nigdzie. Odblokowałem 1 trofeum i się pojawiła na szczęście.
Opublikowano 25 listopada 201212 l Czy przenoszenie save'ów z konsoli na konsolę zawsze blokuje trofea? Dajmy na to, zrobiłem pare spraw w L.A. Noire, chcę kupić nową konsolę i dostać trofeum za wszystkie sprawy na 5 gwiazdek. Na nowej konsoli będę musiał zaczynać od zera?
Opublikowano 25 listopada 201212 l Wydaje mi się że to zależy od konta na którym był zrobiony sejw, a nie od konsoli.
Opublikowano 25 listopada 201212 l Nie bedziesz musial o ile podlaczysz dwie konsole kablem ethernetowym i zgrasz zawartosc starej no nowa. Normalne kopiowanie na flasdrive'a skoczy sie zablokowaniem trofeow
Opublikowano 25 listopada 201212 l Dzięki, a ten kabel to coś takiego? http://allegro.pl/uzywany-kabel-internetowy-ethernet-5m-i2803941296.html
Opublikowano 26 listopada 201212 l Tak, cos takiego Tu masz przejrzysty tutorial http://www.howtogeek.com/howto/44392/how-to-transfer-all-your-information-to-a-new-ps3/ Pamietaj o wywaleniu instalek gier z dysku starej konsoli, muzyki filmikow, zdjec... Tylko sejwy maja zostac. Nie chcesz czekac 2 dni na przeniesienie wszystkiego, prawda?