Opublikowano 13 stycznia 200916 l Posiadam PS3 od dłuższego czasu, ale trofea miałem w poważaniu. Od dziś odkurzam PS3, robię nowego ID i jadę z rywalizacją Pucharkową . Achievementy się przejadły i zaczęły wkurzać (m.in. dzięki Left 4 Dead, pozdrowienia dla wszystkich osób odpowiedzialnych za tą jakże z glitchowaną grę) tak więc kiedyś może coś pokaźnego się uzbiera .
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Taaa ;P Ja mam troche w GTA IV wyrobione i prawie wszystkie w Dead Space. Problem w tym, że nie umiem sobie z asteroidami poradzić ;P Ale jakoś w GTA IV nie chce mi sie zbierać trofeów ;P Ogólnie mam 59 trofeów na jakieś 100 ;P EDIT: Już mam 60, bo z asteroidami dałem rade Edytowane 13 stycznia 200916 l przez TyskiPL
Opublikowano 14 stycznia 200916 l W związku z tematem założonym dziś przez Zeratula (tutaj - najłatwiejsze komplety), proponuje do każdego nowo zakładanego tematu dodawać ankietę do oceniania poziomu trudności trofeów w danym tytule. Skala 5-stopniowa powinna być w sam raz. Niestety, starym tematom ankiety dodać się nie da. Może modzi mogą? Ja już nie pamiętam czy miałem taką możliwość dawno temu w WKP... Założyć jednego tematu z sondami również nie, ponieważ można dodać max 4 pytania. <_<
Opublikowano 14 stycznia 200916 l OK. Jestem za, tylko można by to jakoś usystematyzować aby wszędzie były takie same ankiety a nie w jednej 1. Łatwe a w innej 1. Bardzo trudne itp. Fajnie by było jak by był jakiś "klucz" np.: 1. Bardzo łatwe 2. Łatwe 3. Średnie 4. Trudne 5. Bardzo trudne lub 1. Prościzna 2. Średnie 3. Trudne 4. Bardzo trudne 5. Hardkorowe itp.
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Popieram. Trzeba jakiegos moda zaprzegnac do pracy (o ile da sie te ankiety teraz dodac).
Opublikowano 14 stycznia 200916 l A co z aktualnymi? Bo dzisiaj wyszła lista do 3 on 3 NHL Arcade z PSN'a i chciałem już dodać z ankietą. Edytowane 14 stycznia 200916 l przez Kyo
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Dodawaj, dodawaj, mnie i tak pewnie nikt magicznej różdżki nie da. Opowiadam się za skalą pierwszą, z "średnim" po środku.
Opublikowano 14 stycznia 200916 l moim zdaniem trzeba wybrac moda do tego dzialu. Mozna by zglosic adminom Old_Kyo... fajny dzial mozna by z tego zrobic.
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Dobra - poszła pierwsza sonda - jak jakieś uwagi to piszcie. Mi tam wszystko jedno - mogę pododawać i/lub pozmieniać jeśli to nic trudnego Aha - w weekend wyedytuje i poprawie na j. polski wszystkie tematy z trofeami jakie zrobiłem.
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Uprzejmie proszę pierwszego moda/GSR'a który tu zajrzy o napisanie czegoś w sprawie moderki - wiadomo że Wy czasu na pierdoły nie macie, ale załatwić komuś moda możecie, nie? Bez opcji warnów, tylko do doraźnej edycji tematów. Jeśli nikt nic nie napisze w przeciągu tygodnia to jednoznacznie świadczyć będzie że nikt nie sprawuje tu pieczy i trzeba będzie robić rewoltę.
Opublikowano 15 stycznia 200916 l Można (przynajmniej ja) edytować i dodawać ankietę (sondę) do tematów które samemu się utworzyło, co też czynię
Opublikowano 15 stycznia 200916 l Można (przynajmniej ja) edytować i dodawać ankietę (sondę) do tematów które samemu się utworzyło, co też czynię Eee, ale jak? Jak ja wybieram opcję edycji to nie mam sondy, ani w szybkiej, ani w pełnej edycji.
Opublikowano 15 stycznia 200916 l Przy pełnej edycji zaraz przy górze ramki pod napisem "Edytuj post w" Mam opcję do rozwinięcia: Opcje sondy Kliknij tutaj, aby zarządzać sondą tego tematu Oczywiście edycja pierwszego postu który otwierał temat! Edytowane 15 stycznia 200916 l przez Kyo
Opublikowano 15 stycznia 200916 l ja rowniez moge dodawac ankiety przez edycje jedno pytanie tylko mam: ankieta dotyczy calaka czy trudnosci ogolnie? bo gra moze miec 10 pucharkow, 9 wpadnie w dwie godziny a dziesiaty zdobyly tylko dwie osoby na swiecie taki trudny i jak to ocenic? edit a moze dwie ankiety jak w Rock band 2? nie za duzo miejsca zajmuje? czekam na opinie Edytowane 15 stycznia 200916 l przez ....
Opublikowano 15 stycznia 200916 l Po prostu ocena trudności trofeów jak to Grigori ujął - to już ludzie ocenią właśnie w ankiecie czy są trudne z powodu jednego Trophies czy wręcz odwrotnie. Zrób dwie ankiety - zobaczymy jak to wyjdzie Zawsze potem można pozmieniać ew. poprosić kogoś z administracji Trzeba rozkręcić trochę ten dział... Edytowane 15 stycznia 200916 l przez Kyo
Opublikowano 18 stycznia 200916 l w sumie to mnie zastanawia co z trophies do afro samurai, kazda gra od 2k9 musi posiadac trophies, a tu jest pare dni przed premiera a lista jest nieznana... nie bedzie czy deweloper nie chce podac...
Opublikowano 18 stycznia 200916 l w sumie to mnie zastanawia co z trophies do afro samurai, kazda gra od 2k9 musi posiadac trophies, a tu jest pare dni przed premiera a lista jest nieznana... nie bedzie czy deweloper nie chce podac... Sony wyjaśniło, każda gra która trafi do certyfikacji w 2009 roku, jeśli Afro Samuraj wcześniej przyszło, trofeów nie będzie.
Opublikowano 18 stycznia 200916 l To może wkurzyć tylko potencjalnych nabywców, bo w takim przypadku widać gdzie developerzy mają posiadaczy PS3.... ;p
Opublikowano 23 stycznia 200916 l Problem z trophies rozwiązany w update 2.60 http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=242
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Pewna ciekawostka... Postanowilem przejrzec sobie gamercardy kilku osob z friendlisty i nadzialem sie na dziwna rzecz. Jedna z osob ma 3 trofea. 1 braz, 1 srebro i 1 zloto. Braz z GTA IV, ale to malo istotne. Ciekawsze jest zloto i srebro.Pochodza one z Uncharted. Srebro za 60 treasures a zloto za Crushing O_O Moze mi ktos powiedziec jak t mozliwe, ze on ma trophy za 60 treasures nie majac reszty oraz trophy za Crushing nie majac trophy za nizsze poziomy trudnosci? :o