Kazuun 221 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) W teorii nie powinna. low elo solo que raczej opiera się na fakcie, że potrafisz samemu carry drużynę. Sej jest tankiem z niezłym utility.... nie bardzo widzę jak możesz być wielkim killerem grając z nią To jak wygląda Twój build w takim razie? ;p Edytowane 13 Czerwca 2013 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) No właśnie nie jestem killerem, wolę się upewnić że nawet beznadziejny carry dostanie tyle killi że nie będzie w stanie failować a team ma dobry engage, bo imo tego brakuje w większości gier. Im więcej dmgu zrobisz tym mniej do zdjęcia pozostanie dla carrych, dlatego ostatnio po ancient golemie i butach buduję liandry's torment, abyssal scepter, sunfire + ap albo armor, to wystarczy żeby 5 ludzi próbowała uciekać w panice po engagu z aoe ulty za ~600, wbiciu na Q za ~300+, E za ~300 i tykający dmg z W przez 4 sekundy, dodaj sobie do tego jej snare i slow a dostaniesz wygrany tf nawet z najgorszym teamem, byle potrafili podejść i atakować. Dodasz rabadona i wyskoczysz z krzaka to carry nawet nie zauważy co go trafiło. Edytowane 13 Czerwca 2013 przez scuff Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Tylko, że tu zakładasz, że owy beznadziejny carry w mid/late game nie będzie ginął 1 vs 5 próbując ubić wrogie Wolves. Albo chcąc sobie wziąć ich Reda. Bo na niewiele się zda jego piękne 6/2/3 na koniec lane phase jeżeli potem praktycznie będzie w grze nieobecny. A miałem już tak nie raz. A to siedzi w sklepie jak obie drużyny krążą koło barona. A to pójdzie se gdzieś na linie po 5 CSów, a to zginie randomowo gdzieś. A potem masz sytuację 3v5 gdzie Twoja Sej może i nie zginie w sekundę, ale też będzie miała problem ubić 5 wrogów - nawet jeżeli samemu posiadasz skilla. Temu np lepiej by sobie wziąć coś ala Jax by mieć potencjał do zrobienia czegoś samemu jak team okazuje się średnio sprytny ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Tylko, że tu zakładasz, że owy beznadziejny carry w mid/late game nie będzie ginął 1 vs 5 próbując ubić wrogie Wolves. Albo chcąc sobie wziąć ich Reda. Bo na niewiele się zda jego piękne 6/2/3 na koniec lane phase jeżeli potem praktycznie będzie w grze nieobecny. A miałem już tak nie raz. A to siedzi w sklepie jak obie drużyny krążą koło barona. A to pójdzie se gdzieś na linie po 5 CSów, a to zginie randomowo gdzieś. A potem masz sytuację 3v5 gdzie Twoja Sej może i nie zginie w sekundę, ale też będzie miała problem ubić 5 wrogów - nawet jeżeli samemu posiadasz skilla. Temu np lepiej by sobie wziąć coś ala Jax by mieć potencjał do zrobienia czegoś samemu jak team okazuje się średnio sprytny ;p Jak giną gdzieś w ciemnej dpie albo ich nie ma to nie będzie engage'a, dlatego wolę mieć to pod kontrolą. Nie lubię killerów na jungli, tylko tank/peeler. Jak team nie potrafi wyciagnąć zwycięstwa z CC z piekła to i tak GG, ale póki co nie spotkałem teamu który by ciężko failował z sejuani, chyba że przeciwnicy mają konkretnego skilla. Edytowane 13 Czerwca 2013 przez scuff Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Lcs samer sie zaczelo o 10; http://www.twitch.tv/esl_poland3#/w/5916562368 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 @up - nie daje rady oglądać tego z polskim komentarzem;) Rozpiska + eng http://eune.lolesports.com/season3/split2/matches Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 MYM 3 zwycięstwa z rzędu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Aż odpaliłem...... jak uszy bolą O.o Górnicy ze smutnym shieldem i czołgi na ślunsku xD Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 MYM 4-0 (pipi)a. Może w końcu będzie można przyznać się do bycia PL na serwerach. Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 (edytowane) dlatego lepiej ogladac z angielskim komentarzem a mym wlasnie zniszczyl fnatic i ma 4:0, no (pipi)a piknie !!!! Edytowane 16 Czerwca 2013 przez puszkin Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Akurat jak quikshit komentuje to można sobie odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Neo3016 8 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Wiele niespodzianek.Jak ktos sie czuje pewnie,ze polakom dalej tak dobrze bedzie szlo to niech sprobuje szczescia i postawi na nich na stronce gamingbet.eu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Bez kitu, MYM jest w mega formie!! Bez wazeliny zapinają wszystkich ostro. Jutro będzie arcyciekawe spotkanie, które da nam odpowiedź jaka drużyna skończy pierwszy weekend bez porażki;) Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Przypadkiem znalazłem listę osób korzystających z nielegalnych wspomagaczy do LoLa, w postaci skryptów wykonywanych przez Bot of Legends. Znajduję się tam co najmniej kilku użytkowników forum, dzięki czemu można ławo zweryfikować w jaki sposób zdobyli wymarzoną dywizję.Zamieszam Listę: http://pastebin.com/VcGZsWr4 Co robi taki skrypt ?- Wgrywasz i injectujesz skypty do lola takie jak autograb ktory zawsze trafia, badź trzymasz spacje i sam wali najbardziej optymalne combo ryzem, wszystko mozesz zrobic, pokazuje timery buffow, wardow, autosmite, autoskill shooty poprostu wszystko. Jest tez autolast hittowanie, skrypt ktory np oblicza ile enemy ma hp i jesli zabije rzuca ulti badz ignite. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Hint: Ctrl + Shift + V = wklejanie tekstu bez formatowania i dupereli w postaci białych liter na czarnym tle etc... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Skąd ta lista i czemu riot jeszcze nie banuje ich? Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 HE HE dat janna tornado baron steal w c9 vs vulcun... polaky znowu wygrywają, jutro vs alternate o 18! Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 z atn gra była w miare wyrównana do którejś tam minuty, ale teraz od ruskich baty konkretne ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość TopsyTurvy Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Jeżeli ktoś szuka dobrej Janny na support to piszcie do MakaPOL. Cytuj Odnośnik do komentarza
HeXa 435 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 (edytowane) http://www.sadistic.pl/league-of-legends-rage-pl-vt208666.htm Łomatkobosska... Też tak się zachowujecie jak gracie w LoL'a? Poważnie, ja nigdy tak nie bluźniłem grając. Pewnie dal tego że zawsze byłem dobry (hehe). To jest przesada : D... Teraz jeszcze bardziej będę się rozkoszował zabijaniem noobków wiedząc że tak reagują :> dobra raz walnąłem w klawiaturę, ale to przez to że miałem over9000 ping :< Edytowane 23 Czerwca 2013 przez HeXa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 W życiu nie byłem zły na grem kąputerowom Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 http://www.reignofgaming.net/news/24920-updated-ultimate-skin-spirit-guard-udyr-is-here Nie opisuję, bo adres linka mówi sam za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Chyba go kupię. Niedawno zacząłem grać Udyrem i jest całkiem spoko, a później jak skończy się ta promocja to na pewno nie wywalę tyle hajsu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 No nie. 50 zł vs 80 zł to jest oczywista decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 I tak muszę wziąć paczkę za 8 dych, bo mi brakuje... uwaga uwaga... 12 RP! Ale wtedy mogę resztę punkcików przeznaczyć na jakieś inne skiny jeszcze. Poza tym chciałbym mieć chociaż jednego legendarnego skina <lansik> ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi