Skocz do zawartości

Luźne gadki

Featured Replies

Opublikowano

No trochę byłem od netu odcięty i patrzę, wszędzie mbappe z wybranką. O Jezu Jezu on lubi piłkę, więc lubi jajka hihi. Kurwa w jakim my świecie żyjemy, jego sprawa, zamknij mordę i tyle.

Edytowane przez tjery

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 270,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość majsterrPL
    Gość majsterrPL

Co tu dużo gadać, pewno naj.ebany wleciał pod auto. Ale Lukas na pewno nam niedługo napisze jak było naprawdę. Wina Tuska.

• Alex van Cube
    Alex van Cube

W dyskusji na temat jakości piosenek z imprez piłkarskich pozwolę sobie tylko wrzucić ten link.

• Już wiem dlaczego Rozi chce zyebane korki Mizuno...bo Hulk w nich gra   A Barcelona to jak w pierwszym meczu z Realem o Superpuchar Hiszpanii... więcej fuksa niż skilla.

Opublikowano

Wróć do wrzucania screenów z gier ze swojego wypasionego peceta, bo czytanie ze zrozumieniem to nie jest twoja mocna strona.

Opublikowano
4 minuty temu, krzysiek923 napisał(a):

Wróć do wrzucania screenów z gier ze swojego wypasionego peceta, bo czytanie ze zrozumieniem to nie jest twoja mocna strona.

Krzysiu sorki, bo to totalnie nie było skierowane do Ciebie, bo nawet nie czytałem. Po prostu wchodzę na fejsa i mi to wyskakuje i gdzieś chciałem napisać i wyskoczył mi ten temat jako świeży. Także zero personalnego ataku i zupełnie to nie było do Ciebie. Taki ogólny wysryw. Jeszcze raz sorki, bo teraz sprawdziłem poprzednie posty i już widzę jak to wygląda

Edytowane przez tjery

Opublikowano

Nie no serio, bo jak teraz czytam to mój post w stosunku do tego co pisałeś wcześniej wygląda jak post typowego debila co nie rozumie, co jest napisane :)

Opublikowano

Mbappe jak zobaczył co koleżanka ma w gaciach, to się biedaczek rozchorował. Wyszedł już ze szpitala, ale jeszcze nie trenuje z drużyną.