Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Featured Replies

Opublikowano

No pierwszy raz humble monthly wziąłem na miesiąc . Dla samego dragons dogma się opłaca bo chciałem w to kiedyś jak człowiek zagrać. 

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 337,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

- brak achievmentów - brak sprzedaży kluczy przez inne sklepy - brak forów - brak sejwów w chmurze - brak wsparcia dla modów (steam workshop) - brak koszyka w sklepie - b

• Nowy Humble Monthly: - Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy - Spyro Reignited Trilogy - Call of Duty: WWII https://www.humblebundle.com/monthly

• Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:   https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle Styx i Carmagedd

Opublikowano

Wczoraj dostałem e-mail z humble bundle mobile, że szykuje się Ticket to Ride oraz Galaxy Trucker, czyli planszówki na androida.

Zabawne jest to, że bundle nie jest jeszcze aktywne :)

2dip0eh.jpg

Opublikowano

Ja to samo, ale jak chcesz to mam tego Ticketa.

---

A z innej beczki, pobrałem demko Forzy 3 z Windows store i muli strasznie, bi mój smok niby nie obsługuje dx12. Co za pipipi

Opublikowano

Wiedzmin 2 pelna edycja na GOG:

C76WBH88

Kto pierwszy ten daje PLUSA !

Opublikowano

Zauważyłem pewną lipę w Humblach Bundlach. OD jakiegośczasu nie ma już paczek dwutygodniowych, gdzie czekaliśmy tydzień i za ten czas, otrzymywaliśmy jeszcze 3-4 gry bonusowe. Pierw zmniejszyli tą liczbę gier do 2-óch, a teraz w ogóle. Płacimy tylko za to, co widzimy. Szkoda, bo nie ma już tej niespodzianki :/

Opublikowano
Opublikowano

Mi się bardzo podobał, ale to raczej gra na singla. Jest mroczniejszy, to na pewno. A cena 14 dolców... na premierę kupiłem jakoś za 80 zł.

Opublikowano

Tis-100 za głupi chyba jestem na tą grę :D Od godziny próbuję skumać o co chodzi. Niby już 3 levele skończyłem ale przy 4 zgłupiałem . Przypomniałem sobie że nie lubię programować :) No nic dobra zabawa do pracy. Trenuje umysł i może w końcu dojdę o co chodzi 

Opublikowano

Tis-100 za głupi chyba jestem na tą grę :D Od godziny próbuję skumać o co chodzi. Niby już 3 levele skończyłem ale przy 4 zgłupiałem . Przypomniałem sobie że nie lubię programować :) No nic dobra zabawa do pracy. Trenuje umysł i może w końcu dojdę o co chodzi 

Muszę w weekend spróbować, pamiętam, że po trailerze miałem mega jarango.

Opublikowano

https://www.humblebundle.com/yogscast-jingle-jam

Bundelek w formie kalendarza adwentowego + 100% wpłaty idzie na organizacje charytatywne.

Są dwa tiery: $5 za jedną gierkę albo $30 za 6 gierek (głównie powtórki oprócz Guilty Gear XX bodajże) + 30 kolejnych w ciągu następnych dni. Liczba bundli ograniczona: 50 000 sztuk.

Czy warto to się przekonamy.

Opublikowano

Dostałem maila, że GOG właśnie mi sam zakupił OST do Broken Sworda. Wchodzę i widzę, że dodali także 7 gier ze Steam, więc sprawdźcie swoje konta. Mi się podobają te dodatki, artworki, tapety, soundtracki.