sakiu 83 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 (edytowane) Komuś gram.pl przysłał maila, że wysłali konsolę? Ja mam planowany termin dostawy 22-23.... jak jutro nie dostanę potwierdzenia, że będzie jutro czyli 22 to nie odbiorę.... bez jaj, ale po to się chyba preordery składa, żeby mieć na premierę ~_~. EDIT: Z tych gier to tylko Uncharted jest tańsze niż w sklepie (nie każdym) reszta to trolling cenowy.... Znowu zostaje import z UK/US, nic pogratulować SCEE i SCEP Edytowane 21 Lutego 2012 przez sakiu Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Komuś gram.pl przysłał maila, że wysłali konsolę? Ja mam planowany termin dostawy 22-23.... jak jutro nie dostanę potwierdzenia, że będzie jutro czyli 22 to nie odbiorę.... bez jaj, ale po to się chyba preordery składa, żeby mieć na premierę ~_~. ja mam tak samo ale dzwoniłem do nich dzisiaj i na pewno dzisiaj będzie wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Komuś gram.pl przysłał maila, że wysłali konsolę? Ja mam planowany termin dostawy 22-23.... jak jutro nie dostanę potwierdzenia, że będzie jutro czyli 22 to nie odbiorę.... bez jaj, ale po to się chyba preordery składa, żeby mieć na premierę ~_~. Maila niema, ale na koncie już moge śledzić przesyłke . Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Ok dzięki za info... właśnie patrzę, że na koncie pojawił się numer przesyłki, data nadal jest dwojaka, ale już coś Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Moglby ktos sprawdzic ile kosztuje Lumines na PSS ? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 149 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Dzieki. Potrzebuje karte pamieci, zebym mogl sejwowac i w ogole grac w nowe Lumines (jakies instalacje ?) Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 OMFG 150 pln za lumines :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 No cena za "puzzle'ra" za duza, ale z drugiej strony oni za to by moc uzyc dosc pokazna liste utworkow tez musieli zabulic ich wlascicielom...co w ostatecznosci nie pociesza nas graczy Ps. Ceny praktycznie takie same jak fizycznych nosnikow(ewentualnie 10zl mniej), szalu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 (edytowane) Ins-Tak, wymagana jest karta pamięci. Ale panowie za drugą część Luminesa trzeba było kiedyś zabulić z około170zł,więc nie jest źle ,a poza tym gierka jest podobno przednia. Edytowane 21 Lutego 2012 przez darkgamer Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Spoko Najbardziej śmieszy jednak cena Dungeon Hunter Alliance Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Ps. Ceny praktycznie takie same jak fizycznych nosnikow(ewentualnie 10zl mniej), szalu nie ma. Z czy bez online passa policzyles? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 (edytowane) Gry z PSS (te, które obsługują online pass) mają go "wbudowanego". Edytowane 21 Lutego 2012 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Byłem dziś w MM w Chorzowie. 949 zł za podstawową. 3g za bodajże 1249-1299zeta. Już mają w sprzedaży? Jutro dopiero. Ceny podał mi koleś z działu. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Na gram.pl mam info, że wysłane dzisiaj i nic więcej. Jak dzwoniłem kilka dni temu to powiedzieli mi, że na 100% będzie do odbioru 22. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Byłem dziś w play. Pani Kierowniczka miała chyba gorszy dzień/okres/była nie j.e.bana dawno/ ogólnie "uprzejma inaczej" pani poinformowała mnie ze te ceny są niepotwierdzone (mówimy o blogu) i nie może mi zadnej informacji na ten temat udzielić, wyprosiłem aby podrezerwowali mi sztukę do jutra. ale mnie ta baba w(pipi)iła, niby młoda, a widać że na czole wypisane "c.hu.ja załatwisz sobie" Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Gry z PSS (te, które obsługują online pass) mają go "wbudowanego". Patrzac na blog PlayStation (link strone wczesniej) tylko Wipeout tak ma. Przy Everybody's Golf i Reality Fighters juz nie ma takiej adnotacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Sprostowali w komentarzach, ale powinni zedytować główny post. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Gry z PSS (te, które obsługują online pass) mają go "wbudowanego". Patrzac na blog PlayStation (link strone wczesniej) tylko Wipeout tak ma. Przy Everybody's Golf i Reality Fighters juz nie ma takiej adnotacji. Odpowiedź na post nr 91: New games, whether download or Game Card, will all include network passes where required. http://blog.eu.playstation.com/2012/02/21/playstation-store-update-ps-vita-launch-edition/comment-page-2/#comments 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Byłem dziś w MM w Chorzowie. 949 zł za podstawową. 3g za bodajże 1249-1299zeta. Już mają w sprzedaży? Jutro dopiero. Ceny podał mi koleś z działu. Jak bedzie za 949zl, to cena wpytke. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Byłem dziś w play. Pani Kierowniczka miała chyba gorszy dzień/okres/była nie j.e.bana dawno/ ogólnie "uprzejma inaczej" pani poinformowała mnie ze te ceny są niepotwierdzone (mówimy o blogu) i nie może mi zadnej informacji na ten temat udzielić, wyprosiłem aby podrezerwowali mi sztukę do jutra. ale mnie ta baba w(pipi)iła, niby młoda, a widać że na czole wypisane "c.hu.ja załatwisz sobie" Oferta (pipi)owa, nadal nie rozumiem po co wciskaja dwie karty. Najtansza opcja miesieczna to 29 zl + 19,50 za neta i 599 za konsole. Jesli nie mialbym abonamentu w erze moze bym rozwarzyl przejscie do playa, ale tak to juz wole za gotowke kupic. Po za tym i tak chyba nie potrzeba mi 3g. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Byłem dziś w play. Pani Kierowniczka miała chyba gorszy dzień/okres/była nie j.e.bana dawno/ ogólnie "uprzejma inaczej" pani poinformowała mnie ze te ceny są niepotwierdzone (mówimy o blogu) i nie może mi zadnej informacji na ten temat udzielić, wyprosiłem aby podrezerwowali mi sztukę do jutra. ale mnie ta baba w(pipi)iła, niby młoda, a widać że na czole wypisane "c.hu.ja załatwisz sobie" Oferta (pipi)owa, nadal nie rozumiem po co wciskaja dwie karty. Najtansza opcja miesieczna to 29 zl + 19,50 za neta i 599 za konsole. Jesli nie mialbym abonamentu w erze moze bym rozwarzyl przejscie do playa, ale tak to juz wole za gotowke kupic. Po za tym i tak chyba nie potrzeba mi 3g. Proponuje zapoznac się z ofertą dokładnie, masz dwa pliki z cennikami, pierwszy masz ofertę karta sim + intermet mobilny + Vita (masz tam taryfy bla bla bla) w drugim pliku masz ofertę Play Online BOX to jest oferta sam internet+ vita nie ma cennika abonamentu co za ile i to co mi sie udało dziś wyciągnąć od Pani z play to, że będzie to oferta dla Ludzików posiadających już abonament w play, ale nie wie napewno, musi to potwierdzić jutro, dostanie nowy cennik bla bla bla. mówię o plikach na blogu playa. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Faktycznie jest sam internet. Oferta jeszcze bardziej z dupy. 69 zeta przez 2 lata i konsola za 650? Xd Na co mi 12gb transferu na psvicie? To juz wolalbym wziasc to co napisalem wyzej i wywalic ta karte playa, bo konsola tansza i mniej sie placi miesiecznie, gdzie tu logika? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Faktycznie jest sam internet. Oferta jeszcze bardziej z dupy. 69 zeta przez 2 lata i konsola za 650? Xd Na co mi 12gb transferu na psvicie? To juz wolalbym wziasc to co napisalem wyzej i wywalic ta karte playa, bo konsola tansza i mniej sie placi miesiecznie, gdzie tu logika? o, matko boska. nikt Ci nie karze wsadzać tej karty do vity, możesz sobie kupic dowolny modem na karte sim i podłączyć do lapka i mieć neta na uczelni/wyjeździe/u babci/ poza tym przeciez płacisz za korzystanie z neta nie za vitę więc o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 O to ze sie nie oplaca. Jakbym chcial wsadzic sobie do lapka nie kupowalbym tego z vita chyba nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi