Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

No jest piękne, nie da się ukryć.

Co do crossoverów, X2 pokazuje, że może być ładny i mieć fajny kształt, podobam nie się.

01-2019-bmw-x2-detroit-1.jpg

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 277,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Fajna ta X2, X1 też wykładniała z ostatnią rewizją. Tylko dlaczego dają tam napęd na przód. Nawet xdrive priorytetyzuje przednią oś w tych modelach :/

Opublikowano

Dostrzegam pewne dość wyraźne podobieństwa względem Arteona i Tipo, chociaż może to tylko moje spostrzeżenie, ale na pierwszy rzut oka mi się podoba - wnętrze też robi robotę mimo wszystko. No może poza kierownicą ;)

Opublikowano

Z przodu taki Camaro trochę. Ładny.

Opublikowano

Znalezione obrazy dla zapytania Volvo v60

ależ te nowe LOLVO są fantastyczne, wygladem przebija nawet e36 w turasie

Opublikowano

No (pipi)a pikne to V60 jakbym nie zachorował na V90 CC to pewno na to. No nic jak za 3 lat bieda w oczy zajrzy to wezmę najwyżej V60 :cebula: 

Opublikowano

Volvo oczywiście wygląda rewelacyjnie i w sumie nawet imo lepiej niż V90, bo ma nieco lepsze proporcje.

Z kolei Francuzi nareszcie wracają do robienia ładnych albo przynajmniej interesujących samochodów. Wstarczy porównać sobie to nowe 508 do poprzedniego, Talismana do ostatniej Laguny, czy Megane z LED'ami na całą klapę po nudzie poprzedniego. Citroën też znalazł własny styl i C3 nareszcie może przyciągnąć wzrok.

Opublikowano

Ostatnio miałem okazje troche pojeździć Kia Stinger w najmocniejszej wersji , i jestem miłe zaskoczony właściwościami jezdnymi a właściwie przedewszystkim jakością wykończenia auta, spasowania materiałów jak i ilości miejsca wewnątrz oraz w bagażniku . Świetny patent z wyświetlaczem na szybie , takie BMW 4 niby klasa wyżej ale wykonaniem i spasowaniem plastików jest 1-2 ligi niżej od Stingera.

Edytowane przez Wojtas1986

Opublikowano

No ale też z niższą ceną jak 4. Wiadomix coś za coś ale faktycznie ta wersja z topowym silnikiem to kozak oferta. Ile ci to smoliło na komputerze? Patrzyłeś coś?

Opublikowano

Mój ziom się zastanawiał nad kupnem. Poczytał, popytał i wyszło że 20 na mieście. Bierze A5 :)

Opublikowano

No właśnie, ja też tylko czytałem i jestem ciekaw jak to w realu. No ale A5 za to cenę to jaki ma motor?

Opublikowano
1 godzinę temu, balon napisał:

No ale też z niższą ceną jak 4. Wiadomix coś za coś ale faktycznie ta wersja z topowym silnikiem to kozak oferta. Ile ci to smoliło na komputerze? Patrzyłeś coś?

Przy normalnej jeździe , o ile mozna to tak nazwać 13-14 l

Opublikowano

No ma to swoją moc, więc trochę wypić musi. Rozumiem, że to wyniki z miasta?

Opublikowano

Synek, konie lubią pić, ale zobacz jaka moc. Cyk i dwójeczka.

Opublikowano

Na torze to myślę, że i z 30 mógłby wziąć. Kolega ma CLA AMG (360 kuca). Byłem z nim na torze w Poznaniu to 40l brał xD

Tak w ogóle to jego auto służbowe hehe Jest managerem dużej restauracji. Właściciel do dość majętny człowiek, kochający szybkie fury i mu takie narzędzie pracy sprawił.

Edytowane przez balon

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

2018-ford-focus.jpg

2018-ford-focus.jpg

2018-ford-focus.jpg

Bardzo spoko to wyszło. Z zewnątrz typowy styl 2018, wnętrze nowa Fiesta w lepszej wersji. Całość całkiem fajna, choć porównania do Tipo można zrozumieć, szczególnie z tyłu. Zaletą Focusa i tak były zawsze mocne silniki w niezłej cenie, więc ciekawe co pokaże ST.

Opublikowano

Tablet może być ale pod warunkiem, że się chowa np. jak w Audi.

Trochę podobny do nowej Kia Ceed (szczególnie przód i środek).