Jump to content

Assassin's Creed 3

MYSZa7

Recommended Posts

• 10 months later...

Nad Battlefieldem 3 na papierze też niby pracowali 6 lat. :P Zobaczymy, może w przyszłym GI będzie zapowiedź. Ciekawe tylko dlaczego premierę przesunięto o parę tygodni wcześniej? Coś wiedzą o listopadowym wysypie hitów (GTA V, Black Ops 2, Halo 4) i wolą nie ryzykować?

Ja jestem nawet za tym,aby premiera była nawet później(choć ciąg dalszy trochę kusi),ale pod warunkiem,że wprowadzą nowe elementy i nie mam tu na myśli tylko nowej broni,ale też nowe minigry ,albo nowe patenty ,na pewno istnieje wiele ciekawych ,które można by było wykorzystać,a przy okazji były grywalne i potrafiły na długo wciągnąć.Na pewno Ubi coś nowego zaserwuje,jednak chciałbym aby tym razem ,ten powiew świeżości był faktycznie rewolucyjny,np.między pierwszą,a drugą częścią widać było nowe zmiany,w Brotherhood też były nowe patenty ,a w Revelations,odczuwałem niedosyt ,a czasami nawet znudzenie.Ale jak znam życie premiera będzie tak jak zaplanowano,a nowych patentów niewiele.

No tak, ale sam rdzeń rozgrywki się raczej znacząco nie zmieni i bynajmniej mi to nie przeszkadza, bo to jedna z najlepszych serii ostatnich lat.

Bynajmniej to nie to samo co przynajmniej ;)

@sosnaa

Racja, zapomniałem już jak słabe AI jest w tej grze. Chciałbym ewolucję systemu walki bardziej w stronę Batmana - możliwość kontry kilku przeciwników naraz. Oczywiście wraz ze znacznym zwiększeniem agresywności przeciwników.

• 2 weeks later...

395837_10150592347553068_6119163067_9096639_1993737897_n.jpg

Ubi wrzucił to u siebie na fejsa przy okazji ujawniając, że poznawy wiele fajnych informacji już jutro. I jakoś dziwnym zbiegiem okoliczności najprawdopodobniej jutro zostanie pokazana także okładka najnowszego Game Informera. :)

JARAMSIE!

Edited by Kre3k
  • Upvote 1

Zepsułeś podjarę Beniek;/ W sumie może to i chodzi o jakąś grę na VITĘ, w końcu Revelations było znacznie bardziej ogłaszane, jakieś teasery teaserów itp. przez dobre 2 tygodnie budowanie napięcia, a tutaj co, wrzucili fotkę i jutro oficjalna zapowiedź? To raczej nie w stylu Ubisoftu. ;)

jesli to prawda to ciekawe jak sobie poradzą z tym ze w tamtych czasach w usa nie bylo tak duzych miast jak w europie, a w koncu AC opiera sie nie bieganiu po miescie i po dachach

a jak bedą tylko wioski i malutkie mieściny to rozgrywka musiala by byc dosyc odmienna od wczesniejszych

z drugiej strony odmiana napewno sie przyda serii, ciekawe czy rzekomy nowy silnik pokaże naprawde coś nowego czy to bedzie poprostu kolejny duży zestaw misji tak jak poprzednie gry