Elanczewski 63 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Na polskim koncie nie będziesz miał tylko dostępu do Wii shopu, ale reszta działa. A i tak można mieć kilka kont na konsoli, więc... Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Elanczewski Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Zelda Skyward Sword na Wii U do kupna TERAZ na eshopie Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Zelda Skyward Sword na Wii U do kupna TERAZ na eshopie Super, może teraz pudełkowa trochę potanieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Zelda Skyward Sword na Wii U do kupna TERAZ na eshopie Super, może teraz pudełkowa trochę potanieje. Wątpliwe. Xc z Wii nie potaniał przy premierze wersji na eshopie, tak samo mp trilogy. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Ale ani Xenoblade ani Metroid Prime Trilogy nie sprzedały się w kilkumilionach na Wii jak Skyward Sword bo miały mały nakład. Tu jednak obstawiam iż może trochę potanieć (z 200zł na 150) Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Czy da się podarować znajomemu jakiś dodatek do gry z katalogu My Nintendo? Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Nie ma mnie teraz w chacie, więc zapytam : rozumiem, że nie dali promo i Zelda SS za 80 ? Przy okazji: w my nintendo dali 30 % zniżki na Super Mario Galaxy za 350 srebrnych monet. Nawet niezłe promo, a fajnie mieć Galaxy do ogrywania bez zmieniania płyt Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Wątpliwe. Xc z Wii nie potaniał przy premierze wersji na eshopie, tak samo mp trilogy. MP Trilogy dało się wyrwać w niższej cenie przez krótki czas po ogłoszeniu cyfrowej wersji na Wii U. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 o co chodzi z tymi punktami na my club nintendo. Mam ich ponad 680 platynowych i z 50 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Co tydzień możesz zebrać ok. 100 srebrnych monet za wejście na eShop, Miiverse itp. (listę za co dostaniesz monetki masz na mynintendo). Ogólnie za srebrniki moesz kupić sobie na owej stronie Theme'y do 3DS'a, Mypicross w stylu Zeldy TP i parę innych pierdół. Złote monetki dostajesz gdy kupujesz gry cyfrowo od 20zł wzwyż. Za te złociaki możesz dostać za free lub z odpowiednią zniżką dodatki do gier lub obniżyć cenę wybranej przez nintendo gry (na Wii U lub z Virtual Console). Wejdź na stronkę mynintendo i tam wszystko masz jak na tapecie. A i obecnie Nintendo wydłużyło żywotność monetek, które możesz przetrzymać przez rok od dnia uzyskania owej ilości miedziaków. Edytowane 1 Września 2016 przez chrno-x Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Kurde, myślę sobie, kupie Mario and Luigi, patrze cena 80 zł, promocja 15% . Z moich obliczeń wyszło, że zapłacę za to ok 18 zł, tutaj cena wyskoczyła 76,33 zł. Matura z matmy ehh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Za to 30 % na Super Mario Galaxy to spoko okazja Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Do SMG potrzebny jest willot czy da się grać na pro controllerze ? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Do SMG potrzebny jest willot czy da się grać na pro controllerze ? potrzebny wiilot Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 No to dupa =/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Kupiłem SMG i MPT dziś, a nie dostałem złotych monet, mam tylko 30 srebrnych. Ktoś może wie dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Elanczewski 63 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Możliwe, że musisz trochę poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Pytanie mam czy jak człowiek który kupi ode mnie konsole ściągnie gry z mojej download listy to będzie mógł wywalić moje konto i zrobić sobie nowe ? Czy gry przestaną działać? Jak to jest z wii u ? Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Wcześniej gry były przypisywane do konsoli. Teraz najlepiej załóż lipne konto, sprawdź czy po usunięciu Twojego głównego da się grać lub ściągnąć gry i tyle. Sam nie próbowałem się bawić bo szkoda mi Wii U sprzedawać (wstydź się Blanciu!). Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) Przeszedłem co chciałem to po co mam trzymać? Nintendo mnie nie zachęca od roku do trzymania wii u. Edytowane 5 Września 2016 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 A co skończyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) Wszystko co mnie zainteresowało na dłużej czyli oba jrpg na wii u, mario 3d world, captain toad, wonderful 101, project zero, lego, pikmin3, bayo 1 i 2. Nie skończyłem zeldy wind waker bo nudna. Do tego kilka gier z wii. No ale teraz co zostało jakiś rpg w świecie mario nie dziękuję. Zelda? Do tej pory tylko jedna mi się na tyle podobała że skończyłem. Może na nx kupie ale to za jakiś czas. Nintendo nie zapowiedziało NIC od dawna. Edytowane 5 Września 2016 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Chyba wszyscy posiadacze Wii U sie wykruszyli... bo cos nie moge Mariana pogonic za bezcen juz od tygodnia. Troche zal, ze Zerudy nie ogram... Chociaz nie przecie bedzie na NX Padlet mial spory potencjal i szkoda, ze tak malo gier wykorzystalo go w jakikolwiek przydatny sposob. Co przeszedlem to moje. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Albo posiadacze WiiU ograli już wszystko na tą konsolę co chcieli..niestety o to nie jest trudno.. sam mam na sprzedaż SMM, Splatoona, nowe Lego oraz Yoshiego. Nawet bym w jakimś paku sprzedał, ale teraz chyba wszyscy tylko na okazje czekają.. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Sorki za mały off top ale widze, że tu jest jakieś życie Zablokowali mi karte kredytową, bo źle 3 razy wpisalem hasło. Pomocy, gdzie się mam zglosić, jest jakiś oddzial w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi