Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Featured Replies

Opublikowano

Panowie, skoro narzekacie, że przeciwnik wzywa za dużo wsparcia to męczcie ich bardziej i nie dopuszczajcie do wbijania kill streaków ;) mam nadzieję, że w MW3 wróci pomysł z BO, gdzie streaki nie nabijają kolejnych.

Z chęcią, ale śmigłowce nie dają w późniejszej fazie gry :P

• Odpowiedzi 579
  • Wyświetleń 97 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Łudźcie się dalej, że z tak błąchego powodu. Polska jest niczym w oczach Ameryki, ma stawać w zestawieniu razem z Anglią, Francją czy Niemcami? Dobre.

• Nie wiem jakim trzeba naiwnym, żeby wierzyć w te bzdury o B3. Tak, oczywiście, wersja pctowa jest przodowa, ale na konsolach za 700zł gra będzie wyglądać tak samo albo jeszcze lepiej:lol: Może czas ju

• A co jest złego w Csie?   Ojej, jakie głupie te hamburgiery. Idź się wypłać do inteligentnych polaczków:D

Opublikowano

Sorry, ale w takim BC2 jak widzisz czołgi czy inne pojazdy to na siłę próbujesz granatnikiem assalta niszczyć? Ja wtedy zmieniam na na engineera, albo biorę C4 i napieprzam :P Choć moim zdaniem w CoDach rzeczywiście za dużo tych wynalazków, najlepiej sprawdza się jeżeli chodzi o gameplay walka samą piechotą. Grałem ostatnio u kumpla w BO na PC i tam na Nuketown nonstop ktoś napieprzał z powietrza, dosłownie nie można było nic zrobić, nawet jak już uciekłeś to dopadł cię granat.

Wiążę duże nadzieje z MW3. Takie mniejsze mapki nastawione na walkę piechoty zawsze bardziej do mnie trafiały. W dodatku co-op i survival zrobiły na mnie większe wrażenie niż to co widzieliśmy na gameplayu gamescom w BF3. Mam takie wrażenie, że nawet gdyby dwaj grający panowie się nie porozumiewali w trakcie gry ("ok, ja biorę tego po prawej, ty weź drugiego. 3, 2, 1, teraz!") to wyszłoby na jedno i to samo, nawet nie wiem czy ten alarm potem nie był skryptowany?

No cóż, pozostaje nam czekać na dema, bety, itd. Do tamtego czasu na pewno na 100% nie można nic powiedzieć

Opublikowano

dla mnie najwazniejsze zeby byla mozliwosc odtwarzania ukonczonych meczy w kinie ,tak jak to jest w BO. wpada domnie bracik i zapuszczam mu jakis fajny meczyk ktory np wczporaj zagralem.

Opublikowano

Brak dedyków w MW2 zabił tę grę, dlatego po dziś dzień gram w jedynkę :P Mam nadzieję że wrócą po rozum do głowy :)

Opublikowano

Ale widać logo XP , czyli te dedyki raczej w pakiecie "premium".

Opublikowano

Brak dedyków w MW2 zabił tę grę, dlatego po dziś dzień gram w jedynkę :P Mam nadzieję że wrócą po rozum do głowy :)

A w jedynce były dedykowane ?? Chyba nie. Też chętnie bym pograł ale większość gier jest zhakowanych dodatkowo graja tam same dzieciaki , które graja noscope z wkurzającym piruetem... nie na widzę tego... nie grają na zadania tylko kampią waląc z piruety :)

W MW2 też już mi się niechce grać, po 10min gry jestem znudzony... więc czekam na MW3 ale też chyba sie znudzi no i noscope wraca (tragedia) wiec nadzieja jest w BF3 lub Ghost Recon 3.

Edytowane przez LiSoQuan

Opublikowano
A w jedynce były dedykowane ?? Chyba nie.

Zapewne mówił o wersji PC...

Wiadomo dokładnie w jakich godzinach ten event będzie?

Opublikowano

ciekawe czemu usunęli z oficjalnego profilu na yt, może ten trailer za dużo łapek w dół dostał? :whistling:

w komentarzach na ich profilu niezły flame jest hehe.

Opublikowano

Najbardziej żałosny zwiastun CoD'a ever. Czyżbyśmy mieli dostać map pack do mw2 w nowym opakowaniu? o.0

Opublikowano

Najbardziej żałosny zwiastun CoD'a ever. Czyżbyśmy mieli dostać map pack do mw2 w nowym opakowaniu? o.0

z robotami, wierzyczkami, stacjonarnymi wyrzutniami rakie etc. :D a w MW4 exoszkielety!!!

Opublikowano

Bardzo lubie serie CoD i każdą część kupowałem niemalże w dzień premiery. Po tym trailerze wiem że w tym sezonei kupie tylko BF3 na premierę, na nowego Mw poczekam az stanieje przynajmniej o połowę. O ile w MW2 był skok graficzny i gameplayowy w stosunku do porzedniczki, tak tutaj wszystko wygląda tak samo jak w MW2 + kilka nowych bajerów, szkoda.

Opublikowano

Tylko seria modern warfare ma to do siebie ze nie tanieje :) zobaczymy co z tego wyjdzie, a ludzie narzekali na samochodzik w black ops :P

Opublikowano

Biorę MW3 w premierę. Przede wszystkim dla napakowanego akcją singla, w multi trochę pogram ale raczej skończy się na 15h na liczniku a DLC żadnych do CoD'a kupować nie zamierzam. Cieszy mnie, że oprócz kampanii będą tryby Spec Ops, tym razem punktowane za każde zabicie, zupełnie jak w rozgrywce po Sieci.

Opublikowano

W sumie nie ma za bardzo na co czekać, bo gameplay jest taki sam jak zawsze, czyli MW2 i BO na lekkich sterydach. Pytanie tylko jakie teraz będą mapki i czy dojdą oprócz uzbrojenia jakieś nowe perki i motywy z malowaniem twarzy jak w Black Ops, ale raczej na to bym nie liczył. Akurat lubiłem ten patent.

Opublikowano

No tym trailerem chcą na zrobić wrażenie tym pękającym szkłem i wybuchającymi samochodami... które już od lat znamy a się nie zmieniły. Znowu pełno zabawek... ale jest duże ALE... bardzo podobają mi sie te mapy, które pokazali. Dla mnie jedną z największych wad w MW2 były zbyt kolorowe, ciasne mapy a te w MW3 zalatują COD4, są klimatyczne, "jednokolorowe" .. bardziej poważne... podoba mi się.

Opublikowano

Wygląda to strasznie brzydko - z ciekawostek to w trybie tpp postać trzyma broń przed magazynkiem a nie na gripie, ale generalnie ten trailer w 720p jest strasznie mizerny graficznie. Reszta to stary cod z nowymi gadgetami. Mi tam pasuje chociaż wrażeniami z pola bitwy BF3 dalej zjada trailerami na śniadanie MW3. Tak czy siak, z obiema grami dobrze się pobawię.