Słupek 2 119 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) No nieźle, totalnie mnie zaskoczyło Ubi Far Cryem trzecim. I tak powinno być ze wszystkimi grami na E3. Data premiery to na razie 2012. http://www.youtube.com/watch?v=dXEUXEuKSDs Edytowane 6 Czerwca 2011 przez SłupekPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Znów powrót do tropikalnych klimatów, czyli pierwszej części. Druga odsłona choć świetnie radziła sobie na polu oprawy to przemieszczanie się z wioski do wioski i eliminowanie kolejnych grupek wrogów stawało się nudne po pewnym czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgadzam się , piękna niespodzianka , wraca stary dobry Far Cry heh Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 did i ever tell you the definition of insanity? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 zadne girsy czy jakies halo, far cry 3 pozamiatal, az przypomnialy sie czasy kiedy gralo sie w jedyneczke <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Fajnie, że udało im się zrobić niespodziankę i nie wypuścić żadnej zapowiedzi zapowiedzi. No i sam gameplay świetny Cytuj Odnośnik do komentarza
Marchi 19 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Jedno z trzech moich największych marzeń tego E3 spełnione. Największe po Agencie. Filmik jest genialny. Klimat, dorosła rozgrywka...ale to połowa sukcesu. Teraz czas na potwierdzenie pewnych istotnych kwestii: 1. Far Cry 3 jest Sandboxem, 2. Far Cry 3 nie jest "naładowaną skryptami piękną grą z kampanią na 6 godzin chcącym konkurować z Call of Duty" Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Po z(pipi)anej dwojce nie wiaze z nia duzych nadzieji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marchi 19 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Po z(pipi)anej dwojce nie wiaze z nia duzych nadzieji. Tyś widzioł z pipaną grę . Żartuje, bez napinek, wiem że FC2 to gra do kochania lub nienawidzenia. Ja należe do fanów i mam nadzieje, że trójka będzie taka jak dwójka + poprawione SI wrogów i eliminacja kilku drażniących patentów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mateusz91 7 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Jak dla mnie FC2 posiadał jedną poważną wadę, która musi zostać wyeliminowana w trzeciej części. A mianowicie spawnujące sie na potęgę posterunki pełne żołnierzy. Misje oparte na przedostaniu się z jednego końca mapy na drugi, z ciągłym ujadaniem się się z tymi samymi patrolami trochę działały na nerwy. Nie mniej jednak gra oddaje ciekawe tętniące życiem środowisko w którym mamy pełną swobodę. Powiem krótko czekam na trójkę . Edytowane 6 Czerwca 2011 przez Mateusz91 Cytuj Odnośnik do komentarza
Marchi 19 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Jak dla mnie F2 posiadał jedną poważną wadę, która musi zostać wyeliminowana w trzeciej części. A mianowicie spawnujące sie na potęgę posterunki pełne żołnierzy. Misje oparte na przedostaniu się z jednego końca mapy na drugi, z ciągłym ujadaniem się się z tymi samymi patrolami trochę działały na nerwy. Nie mniej jednak gra oddaje ciekawe tętniące życiem środowisko w którym mamy pełną swobodę. Powiem krótko czekam na trójkę . Otóż to. Tylko nie bardzo mam wyobrażenie jak można by wyeliminować tę bolączkę... Bo co, niby, że jak raz wytniesz posterunek to pozostaje pusty ? Wtedy po dwóch godzinach nie byłoby do kogo strzelać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Sądząc po skryptach i wywiadzie na tvgry, to wydaje mi się, że gra swoją strukturą będzie bardziej przypominac FC1 niż 2. Czyli akcja idzie liniowo, ale wyspa cała jest otwarta i możemy z różnych stron zaatakować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 No i to mi się podoba. Należę do fanów dwójki, więc jaka by trójka nie była i tak z pewnością zakupię. A sam trailer już teraz pokazuje, że jest na co czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Obejrzałem jeszcze raz ten gameplay i zaczyna mi się podobać coraz bardziej. To nie śmiga czasem na CryEngine 3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 To działa na Dunia Engine. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marchi 19 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Na GTTV był wywiad z twórcami. Padły sakramentalne "It's Far Cry, it's open world. You see the mountain, you want go there, you can do it." Koncentrują się na singlu. Jak na razie wszystko po mojej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Far Cry 3 - alternate E3 2011 demo walkthrough [EUROPE] Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Wiadomo na jakim sprzecie to jest grane? Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Wiadomo na jakim sprzecie to jest grane? Ten z E3 na 100% z peceta (więc pewnie ten też). Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Bez sensu plus 10.plus 15 co to (pipi)... a jest Bulletstorm ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Adan 7 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Może dostaje się exp za zabijanie wrogów czy coś w tym stylu? Bo system rodem z BS raczej tu nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 To są punkty, za które będziemy rozwijać naszą postać. Mówili o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Iquis 3 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Gameplaye mi się podobają, trailer dobry, zapowiada się świetny fps... ale tak samo było z dwójką. Kupiłem ją nawet w tydzień po premierze i było to (obok Crysisa 2, którego kupiłem ostatnio) największe rozczarowanie jakiego doznałem, jako gracz. Przeciwnicy głupi jak but, ten "realistyczny" ogień spalał się w pół minuty, ataki przeprowadzane na nas przez tzw. "sojuszników", dla których robiliśmy zadania... Singla nie skończyłem, włączyłem multi i równie duże rozczarowanie. Może FC3 będzie lepszy, nie wiem, ale gameplaye i recenzje naprawdę musiałyby mnie zachwycić, żebym go kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza
kulak4 12 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Tak to już jest z tym "Far Cryem 2" - albo się go kocha (mimo różniastych wad) albo nienawidzi. Ja jednak będę zaciekle bronił "dwójeczki" jako gracz, którego Czarny Ląd w produkcji Ubisoftu wciągnął bez reszty, a że trzecia część zapowiada się równie znakomicie co poprzednik, to czekam z niecierpliwością na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 oby nie było tak, że podczas jazdy ciągle spotykamy tych fagasów, to było przegięte w FC2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi