Skocz do zawartości

Far Cry 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 550
  • Wyświetleń 74,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli zaczynasz gre, masz jakis pistolet na kapiszony, i placzesz ze tygrysa nie mozesz zabic ? Ja jak zrobilem 1 czy 2 misje fabularne to mialem juz te rzeczy o ktorych pisalem (snajperke mozesz od r

• Z neogaf:     Haha

• waldusthecyc
    waldusthecyc

chodzi o zasadę. o to, że kiedyś to byłoby nie do pomyślenia, wrzucaliby rzadkie zwierzęta po to aby ich szukać, aby motywowały graczy, powstałyby setki walkthrough o tym gdzie je można spotkać itd. A

Opublikowano

gra kupiona na wyspach będzie miała do wyboru j. polski?

w UK = nie.

ale juz w IE tak.

podobny przypadek miałem z LBP2, a to wszystko przez inna grupę oceniającą. juz nie pamiętam, bo skasowałem e-mail z game stopu uk, ale to jest główna przyczyna.

Opublikowano

No tak dla potwierdzenia.

Czy ktoś kto kupił FC3 z pps w ramach świątecznej promocji ma grę po polsku?

Opublikowano

Far Cry 3 z PSS PL nie ma języka Polskiego (ani napisów ani dubbingu).

Opublikowano

Po jakimś czasie w fabule (albo po odbiciu iluś tam posterunków/wież) pojawiają się nowe bronie w sklepach? Bo na razie to taka bieda (9 godzin na liczniku i chyba 16 misji głównych), a widziałem na gameplayach kozacką snajperkę i Desert Eagle'a.

Opublikowano

Własnie myslałem , że arsenał od pewnego momentu sie nie zmienia.

Generalnie gra wymiata , nie ma co powielać pochwał , bo wszystko w tym temacie zostało juz powiedziane. 9-/10

Opublikowano

Za zebrane statuetki, listy też pare broni dopasionych się pokazuje. Właśnie dotarłem na drugą wyspę, nie wiem ile grania za mną 15-20h, ale fakt, że robiłem wszystko tylko nie fabułę ;]

Jest miodnie.

Opublikowano

Ja mam teraz z nozem do tej czarnej szamanki isc, na liczniku z 16 h. Dawno tak nie przepadlem. Czuje zajawke jak za szczeniaka i za takie gry wlasnie kocham byc graczem konsolowym. Epicko jest no. Choc piraci IQ maja na zenujaco niskim poziomie. I wciaz jest miodnie a wyspa kusi do eksploracji. :wub:

Opublikowano

Nie ma co. Ja pograłem na multiplayer i... była lipa. Gra powędrowała na dno czarnej szafy, ale jak odpaliłem Historię to już drugi weekend jestem niewyspany. Fajnie się poluje w tym buszu, historia na początku porywa, potem trochę zwalnia ale jeszcze nie dotarłem nawet na drugą wyspę a na liczniku już ze 20 godzin, ciekawe co jeszcze będzie si dział. PS zwierzęta w "dżungli" zaj/e/biste łeb urywa (dosłownie tygrys w zaroślach) baja:)

Opublikowano

A w grze normalnie można odblokować wszystkie umiejętności?

Opublikowano

Oczywiście. Robiłem wszystkie poboczne zadania (nie zbierałem tylko reliktów jakoś szczególnie mocno) i wszystkie umiejętności miałem odblokowane na drugiej wyspie. Doświadczenia jest aż nadto.

Opublikowano

Poza piratem z klozetem w oceanie i gościem zakopanym na plaży są jeszcze jakieś ciekawe sekrety??

Edytowane przez grzes!ek*ps2

Opublikowano

Jest jeszcze jeden, dokładnie się nie przyjrzałem ale wyglada jak siedzący przy kompie gość ze strzałą z łuku w dvpie, pewnie sadzi spoilery czy coś.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Jak to jest z tym ukrytym reliktem pod domem doktorka? Pomoże ktos wskazać gdzie to jest I kiedy to można zebrać?

Opublikowano

Jak to jest z tym ukrytym reliktem pod domem doktorka? Pomoże ktos wskazać gdzie to jest I kiedy to można zebrać?

w jaskini do której zbierasz ziomali, po prawej stronie od wejścia masz miejsce do wspinaczki. na końcu znajdziesz się w lewej części jaskini - przeszukaj dokładnie teren a znajdziesz tam relikt i chyba kilka skrzynek

Opublikowano

singielek miodzio a jaki poziom repzrezentuje multi jest lepszy od coopa ? Bo jak nie to nawet nie używam passworda :confused:

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

singielek miodzio a jaki poziom repzrezentuje multi jest lepszy od coopa ? Bo jak nie to nawet nie używam passworda :confused:

Nie używaj. Szkoda by gra straciła wartość gdybyś chciał ją wymienić. Multi to jeden wielki lag i migracja hosta - totalne ścierwo. Co-op to bardziej horda. Można pograć jak masz z kim ale w sumie co z tego skoro vocie chat leży i kwiczy (PS3)? Da się coopować na splicie więc nie ma sensu marnować op na ten tryb.

Opublikowano

coop to porażka nawet jeden misji nie chciało mi sie skończyć, dlatego pytam

Opublikowano

Tak i tak

Na jednej do 2 graczy online 4

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

I na czym polega ten Coop ? Osobne misje w COD, czy cały singiel ?

Opublikowano

Osobne misje. O ile się nie myle 6 ich jest