Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ku.rwa w koncu jakies emocje przy kadrze xD

Opublikowano

I prawidlowo Robercik. Jebac Probierza i Kulesze, przerosla ich ta rola. Od dluzszego czasu nie wiem po co Lewemu przyjezdzanie na te zgrupowania z slonecznej Hiszpanii zeby wysluchiwac na sniadaniu jak mentalne peszkini najebaly sie w nocy.

Oczy sie wszystkim otworza jak Lewemu zamkna, najlepszy polski kopacz w historii ktory musi ciagnac bande nieudacznikow i jeszcze wysluchiwac za nich xd jebac ta reprezentacje, nie da sie ich lubic. Ostatnie wypowiedzi Dawidowicza czy Kaminskiego to tylko przyklad xd

Opublikowano

Atmosfera w kadrze musi być wspaniała.

Opublikowano

Jeszcze jak zbiorą teraz wpierdol od Finów jutro. Jezu jak to się pięknie wszystko sypie.

Opublikowano
1 minute ago, schabek said:

I prawidlowo Robercik. Jebac Probierza i Kulesze, przerosla ich ta rola. Od dluzszego czasu nie wiem po co Lewemu przyjezdzanie na te zgrupowania z slonecznej Hiszpanii zeby wysluchiwac na sniadaniu jak mentalne peszkini najebaly sie w nocy.

Oczy sie wszystkim otworza jak Lewemu zamkna, najlepszy polski kopacz w historii ktory musi ciagnac bande nieudacznikow i jeszcze wysluchiwac za nich xd jebac ta reprezentacje, nie da sie ich lubic. Ostatnie wypowiedzi Dawidowicza czy Kaminskiego to tylko przyklad xd

Wracamy do radosnych lat 90, gdzie ledwo ogrywalismy San Marino po golu reka, ale wypowiedzi piłkarzy byly równie groteskowe.

Opublikowano

Piękna akcja, niech się ten bufon kulesza z tym pseudo trenejrem teraz zastanawiają co dalej kekw

Opublikowano

To te pauzy w piatek i we wtorek to w koncu bo zmeczony czy bo prodiz?

Opublikowano
6 minut temu, Bartg napisał(a):

Wracamy do radosnych lat 90, gdzie ledwo ogrywalismy San Marino po golu reka, ale wypowiedzi piłkarzy byly równie groteskowe.

Nigdy z tych lat nie wyszlismy, eliminacje Leo 2008 + Nawalka 2015-2016 to byl wypadek przy pracy. Na kadre jezdzi sie pic i krecic beke, jakikolwiek przejaw profesjonalizmu jest slaboscia pamietajmy. Do popkultury weszly memy z Lewym jedzacym make kasztanowa, wylaczajacym niebieskie swiatlo przed snem czy smarujacym sie sluzem slimaka. Polscy eksperci twierdza ze najlepsi pilkarze musza sie najebac na kadrze i zamowic eskorty bo bez tego ani rusz. Nie wiem kto ma racje, chlopskie rozumy czy Lewy ze sztabem ktory w liczbach, trofeach i rekordach ustepuje tylko CR7 i Messiemu ale sie domyslam. U nas musi by tak jak na filmiku ponizej

Opublikowano

Już sprawa z powołaniem na te dwa mecze była śmierdząca, ale co się wydarzyło, że ten komunikat i cała sytuacja wydarzyła się w niedzielę, dwa dni przed ważnym meczem? Nie wiadomo, ale raczej nie wygląda to na planowaną akcję. Ciekawe o co poszło, w każdym razie, nie ma tu wygranych. Probierzowi i Kuleszy będzie się teraz za to obrywać, Lewandowski straci szacunek kibiców. Dobrze ktoś wyżej napisał: Błaszczykowski stracił opaskę i się nie wycofał z kadry. A Robert? No cóż...

Jeszcze bardziej dziwi mnie natomiast reakcja byłych kadrowiczów. Glik czy Grosicki piszą, że to bardzo dobra decyzja i nareszcie... Co tam się musiało dziać?

Edytowane przez lukas_k96

Opublikowano
26 minut temu, schabek napisał(a):

Ostatnie wypowiedzi Dawidowicza czy Kaminskiego to tylko przyklad xd

coś mi przeleciało, podasz tldr?

Opublikowano

Ale co w ogóle ten psuedo treneiro probierz odjebał, że jest tak chujowa atmosfera? Jakieś tldr? O co kaman? Za dużo mi te wpisy RL9 nie mówią, no oprócz zabrania mu opaski kapitana.

Opublikowano

Wydaje mi się wydaje, że tam się coś od dłuższego czasu kumulowało, a to zgrupowanie było kluczowe. Lewy pewnie chciał wolne, a dwa debile na zgrupowaniu pochlały i podjęły pochopne decyzje. No nic odpalamy popcorn i czekamy na jutrzejsze programy sportowe (Borki i meczyki - wierzymy w WAS!)

Opublikowano
10 minutes ago, Figaro said:

coś mi przeleciało, podasz tldr?

Głos przed nadchodzącym meczem zabrał Jakub Kamiński. W rozmowie z RMF FM zawodnik VfL Wolfsburg przyznał, że o punkty w Helsinkach nie będzie łatwo, tym bardziej, że piłkarze myślami mogą być już na... wakacjach.

FB_IMG_1749415332642.jpg

Opublikowano

Elegancko, oglądanie meczy to strata czasu i nie mam zamiaru tego robić ale show na Twitterze będzie niezłe. Lewy zwolnił właśnie drugiego po Brzęczku trenera.

Opublikowano

Kowal już daje po pizdzie, idealnie trafili w moment że jest najebany

Opublikowano
17 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):

Niech ten cymbał poda się już dymisji od czasu jak przyszedł zero progresu,my nic nie gramy.

Tylko co to da skoro tak jest dosłownie z każdym trenerem od wielu już lat.

Opublikowano
19 minut temu, bartiz napisał(a):

Kowal już daje po pizdzie, idealnie trafili w moment że jest najebany

Haha oglądam/ Beka w chuj.

1 minutę temu, UberAdi napisał(a):

Tylko co to da skoro tak jest dosłownie z każdym trenerem od wielu już lat.

Dopóki komuna w PZPN kompletnie nic.

Opublikowano

Nic nie da, bo trener to tylko konsekwencja zarządu. ZARZĄD PZPN - tutaj leży rak. Od lat.

Opublikowano

Zbyszek już skomentował: "Jedno jest pewne — gdybym był prezesem, to tematu by nie było, bo Robert Lewandowski byłby na zgrupowaniu. Teraz popcorn i posłucham innych Dobranoc i powodzenia w Helsinkach" — napisał Zbigniew Boniek w mediach społecznościowych, a jego słowa wprost uderzają w obecnego prezesa Polskiego Związku Piłki Nożnej Cezarego Kuleszę.

Ależ atak! Boniek nie gryzie się w język. To napisał ws. Lewandowskiego - Przegląd Sportowy Onet

Opublikowano

Lewemu się nie dziwię imo to i tak cud, że grał w tak słabej, pozbawionej ambicji kadrze tak długo.

Zresztą pewnie jeszcze kilka meczów zagra, Probierz pewnie dotrwa max do baraży o ile nawet nie wcześniej.