Opublikowano wtorek o 09:202 dni W porównaniu do prodiża, agenta 711 i starego dziada z Portugalii to jest TOP. Zdecydowanie najlepszy trener od czasu siwego bajeranta Sousy.
Opublikowano wtorek o 09:222 dni No bez awansu na pewno zostanie.U nas zawsze to samo, od wielu wielu lat, przecież nikt nie ma prawa obwinić chujowej gry piłkarzy jak coś nie idzie. Zawsze winny jest selekcjoner, to jest taki dupochron dla prezesa PZPN, zawsze pod ręką ma głową którą łatwo "ściąć" jak lud jest żądny krwi po kolejnych kompromitacjach.
Opublikowano wtorek o 09:272 dni Obywatelu @Kaczi jakbyś mógł to zarzuć dziś linka do streama jak mecz się zacznie. Siedząc w UK to teraz trochę cyrk abu znaleźć coś co działa poprawnie bez logowania i sms'ow. Z góry dzięki!
Opublikowano wtorek o 09:342 dni 18 minutes ago, Pix said:Znaczy nasi to przede wszystkim mają słaby mental, gdzie te NAJWAŻNIEJSZE MECZE O WSZYSTKO to jest mega zesrańsko na boisku.No właśnie baraże to jest mega nie zesrańsko i opierdalamy każdego od lat w barażach, turniej to już co innego.
Opublikowano wtorek o 09:542 dni 13 minut temu, Bartg napisał(a):No właśnie baraże to jest mega nie zesrańsko i opierdalamy każdego od lat w barażach, turniej to już co innego.W 2022 nie musieliśmy grać z Rosją i tylko u siebie od razu Szwedzi, w 2024 słabiutka Estonia i Walia na ich terenie wymęczona trochę na farcie w karniakach. No niby nie jest to misja niemożliwa, ale będą ciężary.
Opublikowano wtorek o 09:562 dni Spoko wyjdzie dziś Pietuszewski od pierwszego gwizdka to po przerwie Szwedzi zaczną za potop przepraszać.
Opublikowano wtorek o 10:402 dni Buki dosc jednoznacznie wskazuja na SWE, ale w sumie to do przewidzenia bylo. No bardzo jestem ciekaw tego meczu. I jednocześnie nie chce mi sie wierzyć, ze poprzednie baraże z nimi byly az 4 lata temu... wydaje mi sie jakby to bylo moze ze 2. Masakra jak ten czas zapierdziela.
Opublikowano wtorek o 10:582 dni 1 hour ago, SebaSan1981 said:Obywatelu @Kaczi jakbyś mógł to zarzuć dziś linka do streama jak mecz się zacznie. Siedząc w UK to teraz trochę cyrk abu znaleźć coś co działa poprawnie bez logowania i sms'ow. Z góry dzięki!Jasne nie ma problemu, wolisz tu czy DM?
Opublikowano wtorek o 11:412 dni Może tu? Ktoś inny by jeszcze skorzystał w miarę potrzeby Edytowane wtorek o 11:422 dni przez SebaSan1981
Opublikowano wtorek o 12:092 dni 3 godziny temu, ogqozo napisał(a):Meczyki mówiły prawdę z Rózgą, więc zakładam że to prawdaTen skład to za karę, byliśmy niegrzeczni?
Opublikowano wtorek o 13:522 dni 4 godziny temu, OldMuffin napisał(a):Kogo obstawiacie po Urbanie?Nawet jak dostaną 5:0 to Pan selekcjoner zostaje.
Opublikowano wtorek o 13:572 dni 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Tez macie takie dziwne drgawki dzisiaj?Mam nadzieję, że jutro już bez badań EKG, bo po dzisiejszym wieczorze mogliby cię od razu na oiom zabrać
Opublikowano wtorek o 14:002 dni 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):ale, żeby kibicie nie wierzylito jest ta słynna "bańka", na którą narzekają wszystkie polaczkowe zjeby po każdym zwycięzce repry. "oHo, jUż poMpuJą bAloniK"
Opublikowano wtorek o 14:042 dni 4 godziny temu, tedi007 napisał(a):No bez awansu na pewno zostanie.U nas zawsze to samo, od wielu wielu lat, przecież nikt nie ma prawa obwinić chujowej gry piłkarzy jak coś nie idzie. Akurat jak się obrywa to wszystkim, tylko nie lewemu bo sam meczu nie wygra, a jak wiadomo- nie ma z kim grać
Opublikowano wtorek o 14:142 dni 12 minut temu, Figaro napisał(a):to jest ta słynna "bańka", na którą narzekają wszystkie polaczkowe zjeby po każdym zwycięzce repry. "oHo, jUż poMpuJą bAloniK"Akurat balonik to wydaje mi się, że pompują głównie media, a wśród kibiców naszych kopaczy dominuje zazwyczaj pesymizm
Opublikowano wtorek o 14:522 dni 37 minut temu, Pix napisał(a):Akurat balonik to wydaje mi się, że pompują głównie media, a wśród kibiców naszych kopaczy dominuje zazwyczaj pesymizmRacja, wszyscy żyjący jeszcze kibice raczej podchodzą do tematu chłodno wootWujo, oh boy, oby go nie wzięli do Barcy, diament.
Opublikowano wtorek o 15:462 dni 1 godzinę temu, Pix napisał(a):Akurat balonik to wydaje mi się, że pompują głównie media, a wśród kibiców naszych kopaczy dominuje zazwyczaj pesymizmTego tez nie wolno.
Opublikowano wtorek o 16:062 dni 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Tez macie takie dziwne drgawki dzisiaj?Odliczam godziny jak do premiery hajpowanej gry. Ale będzie horror o 20:45
Opublikowano wtorek o 16:192 dni panowie polejcie sobie szarej na myszach pędzonej z lodem lub bez jak kto woli, nogi zarzucić i chill