Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme #167

Spis Treści 57 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który spis treści bardziej Wam odpowiada?

• Alfabetyczny, taki jak w poprzednich numerach
      44
    • Stronicowy, z podziałem na poszczególne działy, taki jak w numerze 167
      7
    • Spis treści? Nie sprawdzam, ja tylko oglądam obrazki
      6

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Platformy na biało by brzydko wyglądały.

• Odpowiedzi 289
  • Wyświetleń 35,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czytam PE regularnie od 64 numeru i z niepokojem przyglądam się temu, co się wyrabia z moim ukochanym szmatławcem (a przepraszam, teraz już nie wypada tak napisać)...   Po pierwsze - czemu ma służy

• Czekałem aż w końcu ktoś to zauważy bo prawdę mówiąc mi się odechciało wczoraj pisać (tak samo jak i czytać PSX-a).   Jak dla mnie to jest śmieszny żart, na dodatek kompletnie niesmaczny. Wczoraj po

• Tak sobie przejrzałem nowy numer. W zasadzie lifting wypadł na plus. Co prawda klejony grzbiet nie robi mi różnicy, bo w całej mojej karierze czytelnika PE (od 16-go numeru) jedynie w jednym numerze w

Opublikowano

logo jest na bialo typie

zaraz ci to zrobie w fotoszopie i zobaczysz jak to (pipi)owo bedzie wygladac

Opublikowano

Nie musisz tego robić w fotoszopie, przecież można to sobie wyobrazić.

Opublikowano

musze, On nie ma racji

5zmj5l.jpg

no dobra, nie wyglada tak zle. Ale z paskiem i tak lepiej.

Opublikowano

No szczurek dla mnie wyglada lepiej, co kto lubi.

Opublikowano

No szczurek dla mnie wyglada lepiej, co kto lubi.

IMO bez paska prezentuje się dużo lepiej;) Ale i tak okładka świetna.

Opublikowano

Bez paska okładka lepsza, ale poza tym numer szybko przejrzałem i śmiało mogę stwierdzić że dawno już nie było takiego fajnego nr. ;)

Opublikowano

Nie lubię zmian i od razu widać ze skład inny:-( co nowego wyglada jak z pe nr 1 cała szata graficzna uproszczona do bólu i nie wyglada to na zamierzony zabieg. Moze z czasem zmienię zdanie jak przywykne ;-)

Opublikowano

Prenumerata doszła. Po wstępnym przeglądnięciu zapowiada się masa ciekawej lektury. Szata graficzna numeru na dużu plus.

Opublikowano

Szkoda ze Shadows of the Damned się nie załapało do recenzji:(

Reszta spoko się zapowiada, okładka bardzo fajna i w ogóle. Mam tylko nadzieję, że takiej słabizny jak tekst o graniu crossplatformowym z ostatniego numeru już nie będzie (serio, najgorszy tekst jaki czytałem na łamach PE) <_<

edit: Numer już mam, fajna nowa szata i układ działów, na plus też zmiana rubryki "co nowego?", zmiany graficzne w numerze mogły iść dalej w styl bardziej "modern". Nie ejstem przekonany co do twardego grzbietu i klejenia zamiast zszywania.

Edytowane przez the_m

Opublikowano

Okładka może i ok ale skład graficzny i sposób montowanie tego nr to jakaś kpina sorry panowie ale z nr na nr jest coraz gorzej nie dziwie się że Ściera i Fenix zrezygnowali ze swoich funkcji też bym tak zrobił gdybym widział co nowe wydawnictwo robi z moim pismem. Śmiejecie się że gry są coraz prostrze i dla "każuali" Tę samą tendencję widzę w historii waszego pisma kiedyś było to pismo dla Hardkorowców i maniaków grania a terez ? Panie daj pan spokój. I Jescze ta reklama na ostatniej stronie serio może niedługo wogóle przestaniecie pisać o grach tylko o muzyce ?

Edytowane przez rysiupeja

Opublikowano

Numer zapowiada sie ciekawiej, na pewno lepiej niż pare poprzednich chociażby ze względu na relacje z E3 (wiele dobrych gier opisanych z E3) oraz na recenzje L.A. Noire i inFamousa 2 - akurat mam te dwie gry od soboty, to porównam sobie wrażenia z inFamous 2 z wrażeniami recenzenta, a w przypadku L.A. Noire dowiem sie, na co mógłbym zwrócić uwagę w trakcie przechodzenia gry :thumbsup:

I Jescze ta reklama na ostatniej stronie serio może niedługo wogóle przestaniecie pisać o grach tylko o muzyce ?

No cóż, mnie sie wydaje, że reklamy to nie zależą od wydawcy, tylko od tego, kto zapłaci odpowiednią kwotę za miejsce na reklamę w popularnym magazynie.

Opublikowano

Przeciez ostatnia strona od kiedy pamietam to byla reklama ps3 ;O

Lipcowy numer dostępny od 21.06 (wtorek)

to chyba jakis zart. Nigdzie tego numeru nie ma ;)

Edytowane przez szpic

Opublikowano

Jak nie ma jak jest :] Kosmetycznych zmian w środku ciąg dalszy, trzeba się do nich przyzwyczaić.

Opublikowano

okładka jak PE w srodku...jak nie PE;-)

nowy sposób składania magazynu bardzo mi się spodobał! Jest inaczej , bardziej minimalistycznie, mi sie w kazdym razie podba.

No i innny papier...czy mi sie wydaje ale na 90 % mi sie nie wydaje;-)

oooo...np taka recka BF3 niezwykl;e efektownie złozona. Kur.wa podoba mi sie;-)

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Moim zdaniem zmiany graficzne wyszły na gorsze,wszystko prezentuje się jakoś tak pusto i oszczędnie.Może to kwestia przyzwyczajenia do designu poprzednich numerów...

Opublikowano

Jak nie ma jak jest :] Kosmetycznych zmian w środku ciąg dalszy, trzeba się do nich przyzwyczaić.

u mnie wiekszosc ma kolportera a on psx dzis nie ma ... a kioski ruchu maja jedynie dzienniki bravo i cd action ;-)

Opublikowano

udaj sie do Empiku, empiki mają

Soq pytanie do ciebie: pisząc ,ze rozgrywka w fifie jest szybka masz na mysli dokładnie to co napisałes;-) , ze mozna szybko wznowic z autu czy też to co sie nasuwa- ze po prostu gameplay jest szybki (czyli było nie było arkejdowy)

Jak to drugie to lipton :unsure:

Opublikowano

Mają już reckę BF3? łożeszkurczaki!

Opublikowano

Powie mi ktoś co w kąciku bijatyk? Dzięki z góry.

Opublikowano

Mają już reckę BF3? łożeszkurczaki!

podobno ruskie wykradły kod i pusciły w siec;-)

(oczywiscie zapowiedź)

Powie mi ktoś co w kąciku bijatyk? Dzięki z góry.

jest wywiad z jakims kolesiem , który zajął bodajze drugie miejsce w turnieju MK, ciosy dla Mileny i Ermaca

Opublikowano

Tresc jak i oprawa graficzna magazynu na +, tak jak napisal ktos wyzej nowy sposob skaldania magazynu tez na +, test pada na + i oby dzial testow zagoscil na dluzej ( testy zamiennikow oryginalnych padow na XO/PS3, arcade stickow, headsetow, skoro wydawca muzyczny to moze i glosnikow i sluchawek ?, moze jakies opisy wiekszych wydan kolekcjonerskich). A no i swietna okladka.

Edytowane przez __bercik07

Opublikowano

Nowego numeru jeszcze nie mam, ale fajnie, że Koso napisał recenzję LA Noire :) Dla mnie to był (jest) jeden z najlepszych redaktorów PSXa i powinien pisać i udzielać się częściej :)

PS. Okładka świetna i dodatkowy plus, że to kontynuacja w mojej opinii najlepszego multi tej generacji konsol.

Edytowane przez [InSaNe]

Opublikowano

Pod kątem graficznym w mojej opinii numer jest bardzo nierówny. Grafika z Diablo 2 to chyba spóźniony żart na 1 kwietnia.

Opublikowano

Ciezko powiedziec czy zmiany na +. Papier na pewno lepszej jakosci, natomiast co do szaty graficznej i skladu numeru (w sensie sklejone strony a nie zszywane) mozna miec watpliwosci. Ale mysle, ze sie przyzwyczaimy.

Natomiast na pewno nie podobaja mi sie reklamy pisma rockowego. Wiadomo- wydawca ma swoje prawa, ale u licha to pismo o grach. Narzekam troche, ale te reklamy nienajladniejszej urody psuja mi odbior z wertowania magazynu i tyle.