Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spider-Man Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Rhino, to nie musi być zle, kiedyś mówili, ze Rhino bedzie miał conajmniej 2 przemiany. 

A ten megatron z plakatu nawet bardzo przypomina to

Horn.jpg

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 161,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Mnie wciąż się marzy Spider-Man vs. Venom vs. Carnage. W jednym filmie. Bez bzdurnych wprowadzeń. Sama pajęcza walka, zmiany frontów i porządnie zrobiony pysk Venoma.

A dostanę murzyna albinosa i mecha-godzille.

Opublikowano

a ja nadal myślę, że venoma zrobią jako anti-hero z flashem thompsonem w roli głównej tak jak od kilku lat postać funkcjonuje w komiksowej rzeczywistości

Opublikowano

Trzech przeciwnikow, za duzo, wyjdzie taka padaka jak ostatni pajeczak od Raimiego.

Opublikowano

giamatti mówił, że nakręcił bardzo mało scen i jest zakontraktowany na następne filmy, goblina pewnie też będzie tylko troszkę. ewidentnie szykują grunt po sinister six, najprawdopodobniej w czwartej części.

Opublikowano

Serio, czy oni nie wiedza ze ludzie chce Venoma?

Opublikowano

venom jest szykowany jako osobny film. od jakiegoś czasu widać, żę sony pozazdrościło marvelowi i foxowi i szykują swoje filmowe uniwersum ze spider-menem w centrum.

Opublikowano

a ja nadal myślę, że venoma zrobią jako anti-hero z flashem thompsonem w roli głównej tak jak od kilku lat postać funkcjonuje w komiksowej rzeczywistości

Jak byś to w ogóle widział? Najpierw symbiont musi się pojawić w Spider-manie, nie ma inne opcji, Venom bez pajęczaka nie istnieje. Flash też przeszedł długą ewolucje od szkolnego mięsniaka, do weterana alkoholika.

Opublikowano

larsenowy zawsze był przegiety

tumblr_mtcdafjYIw1rcp7bmo1_500.jpg

Opublikowano

najbardziej popier.dolonego venoma rysuje ramos:

artcompare.jpg

Nie bijcie mnie, ale dla mnie Venom to:

venom___colored_by_irving_zero.jpg

A nie to:

Flash_Thompson_Venom_9875.jpg

ale w wypadku thompsona masz 2w1

Opublikowano

amazing-spider-man-2-goblin-dane-dehaanj

XD

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

A dzisiaj przypadkiem ten trailer nie miał się pojawić ?

wyciekł nagrywany kalkulatorem ale juz skasowali z youtube

Opublikowano

rozumiem ze wolelibyscie goscia ubranego w  obcisly szary kombinezon  z rogiem na czole.

Opublikowano

Ja w ogole bym wolal kogos innego, jest wiele ciekawszych przeciwnikow.

Opublikowano

rozumiem ze wolelibyscie goscia ubranego w  obcisly szary kombinezon  z rogiem na czole.

Oczywiście, że tak. Ten na tym plakacie to nie wiem co przedstawai nawet. Na początku myślałem, że to jeden z robotów-pająków Alistera.

RhinoShocker.jpg

Opublikowano

shocker ma się pojawić podobno i mysterio też, ale cywilnej formie. no i jakaś scena niby jest w psychiatryku w którym zamknięty jest cletus kasady. też bym rhino olał, ale wcale tak dużo z tych głównych nie zostało. no bo niby kto? mysterio, chameleon, kraven, vulture, scorpion, spider-slayer, morbius? ważne żeby goblina nie spier.dolili drugi raz i tym razem dali mu jakąś gumową maskę oddającą chociaż trochę mimikę ew. podkręconą cgi.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Shockera zawsze lubilem, juz jego bym chetniej zobaczyl w filmie.

Opublikowano

Jak w "dwójce" Spidey będzie musiał walczyć z trzema przeciwnikami jednocześnie, to nie wyjdzie z tego dobry film.

Opublikowano

To już nie zapowiada się na dobry film :/. Przecież to jak wyglądała 1 w pierwotnej wersji, a jak w kinie pokazuje tylko że Sony zwąchało kasę z "The Avengers" i teraz na siłę będą robić swoje uniwersum. Tylko kogo tam wrzucą :/. Spider walczący z rzeszą przeciwników ?

1 była okej, no ale to co widzę teraz... Tak, wiem, jeszcze trailer nie wyszedł a ja narzekam.

NO ALE (pipi)A !

Opublikowano

No, ale co? Bo nie za bardzo rozumiem tonę zarzutów i obaw po samym plakacie.

Jedynka była o niebo lepsza od serii Raimiego, która swoją drogą i tak została wykastrowana przez studio, może gdyby nie to, film byłby lepszy. 

Że za dużo wrogów? W kolejnych częściach ma być sinister six, a teraz to wiadomo tylko tyle, że spider będzie walczył z Elektro, reszta może być tylko epizodycznie.

Rhino się nie czepiam, bo niewiele widać

Edytowane przez gekon