Opublikowano 18 listopada 20213 l Jesli to prawda to spoko, bo bałem się, że wpadna na koncowa walke i nara Spoiler
Opublikowano 18 listopada 20213 l No dawno się taka karuzela hype'u nie nakręcała. Ostatnio to chyba przy premierze Star Wars ep. 7, gdzie było też analizowanie trailerów, plotek, zdjęcia z planu. Fajnie, że coś jest jeszcze w stanie wzbudzić takie emocje
Opublikowano 18 listopada 20213 l 7 godzin temu, Rudiok napisał: Fajnie, że coś jest jeszcze w stanie wzbudzić takie emocje Porównywalne będą chyba tylko jak Spoiler DC pokaże Keatona jako starego batmana w Flashu
Opublikowano 18 listopada 20213 l DC to oczywiście z duppy, od dupy strony i za późno jak to te wszyscy przecieki ze spidermanami się potwierdzą, a wszystko na to wskazuje, to ten film o Flashu będzie wyglądał jak kopia, marna kopia bo nie zapominajmy, że to dalej DC movie uniwersum, w którym Batfleck podjarał się, że stara Supermana ma na imię Maaaatthhaaa? a głównym przeciwnikiem Wonder Woman jest Patty Jenkins i ten kto klepnął scenariusz do 1984
Opublikowano 19 listopada 20213 l W sumie beka będzie jak się okaże, że w filmie nie ma ani Garfielda ani Maguira xD
Opublikowano 5 grudnia 20213 l Jaram się tym bardziej niż No Way Home. Jedynka była fantastyczna Edytowane 5 grudnia 20213 l przez funditto
Opublikowano 5 grudnia 20213 l 8 minut temu, funditto napisał: Jaram się tym bardziej niż No Way Home. Jedynka była fantastyczna Same. Na jedynce byłem w kinie, tutaj pewnie również zawitam Edytowane 5 grudnia 20213 l przez oFi
Opublikowano 8 grudnia 20213 l 15 grudnia ostatni trailer, chyba sobie daruje juz 2 dni przed premiera, chociaz jest taki hype, że pewnie spoilery beda latac wszedzie
Opublikowano 8 grudnia 20213 l Wyciekły grafiki z konkretnym spoilerem, którego spodziewa się już chyba każdy
Opublikowano 8 grudnia 20213 l 34 minuty temu, Masorz napisał: Wyciekły grafiki z konkretnym spoilerem, którego spodziewa się już chyba każdy Podobno wyciekł nawet cały scenariusz
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Synopsis latał, jak w przypadku Pająków od sony, już od dość dawna. Ma ktoś ten zleakowany soundtrack? Bo okazuje się prawdziwy xD
Opublikowano 13 grudnia 20213 l No niestety tak będzie wyglądało siedzenie na necie w weekend premiery
Opublikowano 13 grudnia 20213 l U mnie w Multikinie jeden seans dziennie z napisami, reszta to dubbing
Opublikowano 13 grudnia 20213 l No tak to zazwyczaj jest z filmami dla dzieci. Chociaz Helios odwrotnie, 2 seanse z dubem i 4 z napisami. Lece o 14 na pierwszy, mozliwy seans
Opublikowano 13 grudnia 20213 l Przy poprzednich filmach Marvela była zawsze przewaga napisów, albo rozłożone w miarę po równo. Postaram się wybrać w weekend, ale też chce uniknąć pełnej sali.
Opublikowano 13 grudnia 20213 l Ja wbijam ze znajomymi w niedzielę do Imax licząc na to, że Sala będzie prawie pełna i że będziemy reagować jak na Endgame