Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 53 minuty temu, XM. napisał(a):Byle przetrwać ta zjebana Sage multiwersum, potem znowu jedna linia czasowa, może będzie się dało oglądać (choć wątpię po wstępnych informacjach nr. Castingów dla xmenow )SpoilerTak - ma być BellaZmarnowali już najlepszy casting dla niej.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. To ze faza 4 bedzie go.wnem bylo wiadomo kiedy wypuszczono te grafike:Czyli dosc wczesnie. Ale ogladaliscie, chodziliscie do kin, to teraz nie ma za bardzo co biadolic.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Byłem tylko na spidermanach, mejm jak zawsze hiperbolizuje, co jest oczywiście nieprawda patrząc na wyniki finansowego filmów pod 3 fazie
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ostatni Thor został tak sobie przyjęty, ale mi się podobało. Zwłaszcza otyły Crowe jako Zeus był dobry. No i końcówka z Herkulesem zapowiada się dobrze, jeśli w ogóle ten film powstanie.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ja byłem jedną z 3 osób, którym się Eternals podobało więc nie ma reguły.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Było parę fajnych rzeczy a takie pisanie, że się skończyło po Endgame to można se w dupę wsadzić.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dziwago 2 ostatni naprawdę fajny marvelak. No chyba że GOTG3 było po nim, już nawet nie ogarniam chronologii.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Bardzo dobry film, ale pożegnanie wyszło tak sobie. Może były jakieś emocje gdy Drax żegnał się z Mantis. Reszta jakby wykonali jakieś zadanie no i cześć.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Mi się GotG 3 akurat nie podobało tak jak jedynka, ale lepsze od dwójki. Dziwago 2 nie oglądałem i nie wiem czy poświęcać na to czas.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, Plugawy napisał(a):Dziwago dwa bardzo dobry z fajnym evil dead vibem.Bo mistrz reżyserował.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Kutanos miał szczęście, że ten film powstał po Endgame, bo by z 6 kamieniami mógł mieć problem ze Scarlett Witch.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak będę miał wolne 2h to chyba sprawdzę, czyli zanim je znajdę, to zapomnę o tym filmie.
Opublikowano 58 minut temu58 min Ostatnio oglądałem Thunderbolts i sobie pomyślałem, że jak ten film został tak dobrze przyjęty, to jest naprawdę bardzo źle z MCU :p