Skocz do zawartości

Spider-Man Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano
53 minuty temu, XM. napisał(a):

Byle przetrwać ta zjebana Sage multiwersum, potem znowu jedna linia czasowa, może będzie się dało oglądać (choć wątpię po wstępnych informacjach nr. Castingów dla xmenow )

Spoiler

Tak - ma być Bella

Zmarnowali już najlepszy casting dla niej.

image.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 160,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

To ze faza 4 bedzie go.wnem bylo wiadomo kiedy wypuszczono te grafike:

63c43caa-de8e-46fc-b223-3e44ebb369b7-ful

Czyli dosc wczesnie. Ale ogladaliscie, chodziliscie do kin, to teraz nie ma za bardzo co biadolic.

Opublikowano

Byłem tylko na spidermanach, mejm jak zawsze hiperbolizuje, co jest oczywiście nieprawda patrząc na wyniki finansowego filmów pod 3 fazie

Opublikowano

Ostatni Thor został tak sobie przyjęty, ale mi się podobało. Zwłaszcza otyły Crowe jako Zeus był dobry. No i końcówka z Herkulesem zapowiada się dobrze, jeśli w ogóle ten film powstanie.

Opublikowano

Ja byłem jedną z 3 osób, którym się Eternals podobało więc nie ma reguły.

Opublikowano

Było parę fajnych rzeczy a takie pisanie, że się skończyło po Endgame to można se w dupę wsadzić.

Opublikowano

Dziwago 2 ostatni naprawdę fajny marvelak. No chyba że GOTG3 było po nim, już nawet nie ogarniam chronologii.

Opublikowano

Gotg3 też super, zapomniałem o tym.

Opublikowano

Bardzo dobry film, ale pożegnanie wyszło tak sobie. Może były jakieś emocje gdy Drax żegnał się z Mantis. Reszta jakby wykonali jakieś zadanie no i cześć.

Opublikowano

Mi się GotG 3 akurat nie podobało tak jak jedynka, ale lepsze od dwójki. Dziwago 2 nie oglądałem i nie wiem czy poświęcać na to czas.

Opublikowano

Nie poswiecac.

Opublikowano
1 minutę temu, Plugawy napisał(a):

Dziwago dwa bardzo dobry z fajnym evil dead vibem.

Bo mistrz reżyserował.

Opublikowano

Kutanos miał szczęście, że ten film powstał po Endgame, bo by z 6 kamieniami mógł mieć problem ze Scarlett Witch.

Opublikowano

Jak będę miał wolne 2h to chyba sprawdzę, czyli zanim je znajdę, to zapomnę o tym filmie.

Opublikowano

Ostatnio oglądałem Thunderbolts i sobie pomyślałem, że jak ten film został tak dobrze przyjęty, to jest naprawdę bardzo źle z MCU :p