Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Chyba zapisze sie na silke, Lafay po trzech latach robienia zaczal mi sie nudzic i potrzebuje jakiejs zmiany. Ile plaicice za miesiac?

40 lub 5 za wejście.

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 409,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Plus jest taki, że jest beka z nowych i ich "ćwiczeń". Wychodzę z założenia, że przychodzę na siłownie i robię co mam robić, a instruktor jest od tego, aby powiedzieć, że to nie na biceps, a garba, minus to oczywiście tłok, ale to minie. W(pipi)ia mnie jeszcze strasznie, jak jeden z drugim kładzie ręcznik na jakieś maszynie, tak jakby nie mógł z nim chodzić. Wówczas specjalnie idę i pytam się, robisz tu, czy tylko to tak sobie wisi.

Opublikowano

(pipi)a jakbym był tak doje.bany jak YETI to też bym sie woził bez skrupułów  :(

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

U mnie trzeba się kłócić często o maszyny bo lumpy nie wiedzą że jak położę wodę na ławkę/rowerek i nie ma mnie 1-2 minuty to nie znaczy że wolne a że byłem się odlać.Przez co w ten sposób często ktoś mi wbija na ławkę i trzeba gonić ich co jest dość męczące (nawet hantle podkradają).

Opublikowano

Najgorsze są laski w Pure,usiądą i pyerdolą,pytam się czy mogę zrobić serię,a one"my tu ćwiczymy",dobrze że są jednorazowe wejścia,po jednym takim mi przeszło.

Opublikowano

Trzeba rozrozniac silownie od pedalowni.
Jest prosciej, serio.

U mnie sie pootwieralo sporo takich pedalowni -pure, fintess academy, get fit fitness i ... ?

Zaczalem cwiczyc w domu :F

Opublikowano

Jak przejmę chatę,to wyrzucę typa,któremu wynajmuję garaż i skompletuję własną siłkę ;)

Opublikowano

Jednym z moich marzeń jest mieć dom z piwnicą, a w niej siłownie taką full wypas z każdym sprzętem ;)

Opublikowano

jestem w trakcie rehabilitacji prawej ręki po przecięciu ścięgna (prostownik palca serdecznego) i dziś miałem pomiary dłoni. Jednym z pomiarów jest pomiar siły dłoni, mierzony taki sprytnym urządzonkiem do ściskania. Grubo sam siebie zaskoczyłem, w lewej (wiodącej) ręce mam blisko 70kg. Tymczasem w prawej, po kontuzji ścięgna ledwo połowę tego wyniku. Mocne rozbieżności. 

Opublikowano

Jak sobie to zrobiles?

Opublikowano

przeciąłem się szkłem, pech chciał, że szkło weszło w wierzch dłoni i idealnie trafiło w ścięgno. potem szycie na SORze, potem 6 tygodni w gipsie i teraz zacząłem ćwiczenia rehabilitacyjne 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Przecież napisał, że lewa lepsza i zdrowa, więc spokojnie ;-)

Opublikowano

no ale on się przecież wcale nie krył z tym, że ładuje szpryce i otwarcie o tym mówił w swoich filmikach :)

Opublikowano

też nie wiedziałem, że się otwarcie przyznawał. poza tym, że cały internet wiedział.

Opublikowano

Jest nawet zdjecie jak mu chestbro czy jak mu tam, igle w dupala zapodawal.
Ta igle z koksem,  jakby co.

Opublikowano

Jakbym wiedział, że ta redukcja pójdzie tak błyskawicznie, to bym zaczął dopiero w marcu/kwietniu.

W miesiąc z kilkoma dniami (zero cardio/aerobów):

90,5->86,1kg

89->82,5cm(w talii)

Przez ostatni tydzień nie cwiczyłem z braku czasu i dodałem troche kalorii (w tym epic cheat day w sobote u dziewczyny na studniówce), a i tak zjechałem na wadze o 0,8kg.

Opublikowano

0,8 kg samych miesni ;/

Opublikowano

no właśnie obwody łap, nóg i klatki trzymają się na bardzo podobnym poziomie jak na końcu masówki ;)

Opublikowano

Luzujesz miarke :(

Opublikowano

Pierwszy raz w życiu zobaczyłem transformacje kolesia na siłowni po kilku miesiącach na cyklu .Wydaje mi się że koks jest kwestią czasu jak widzę kolesi co robią w 3-4 miechy 8 kg mięśni i do tego tną tłuszcz to mam ochotę spróbować tego cuda.