Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

W sumie teraz się zastanawiam po co ja odpowiadam na takie posty ;)

To proste - tanczysz jak ci zagram.

Chyba raczej chciałem poprawić błąd z Sandowem.

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 409,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Chuyowo poprawiles, zobacz kiedy sie on urodzil.

Opublikowano

Chuyowo poprawiles, zobacz kiedy sie on urodzil.

Yaczes ja cię proszę,pomyśl zanim umieścisz post.Skoro typ żył w latach 1867-1925 czyli 58 lat,to wg. ciebie przestał występować już w wieku 33 lat?By yaczes mógł napisać ze występował tylko w XIX wieku?

Opublikowano

no yaczes na ostatnich stronach tego tematu niezbyt błyszczy intelektem

Opublikowano

Nie mam nic do was ludzie, ale juz troche za dlugo siedze na tym homoseksualnym grupowcu :lapka:

PS. Sandowa pochowali w bezimiennej mogile, za to ze byl homosiem, takze pozdro wariaty! 

Opublikowano

czezky ma racje, a ci którzy palą papierosy albo jedzą banany podświadomie mają ochotę ciągnąc pały

A kto je fasole ma podświadomie chęć ssać jądra.

Wiem głupie ale chciałem sie wpisać w temacie 

Opublikowano

Przykro mi, gardzie koksiarzami :lapka:

Opublikowano

ja mam wyebane, irytują mnie tylko te zapytania w stylu "a co brałeś ?". mówie, że nic, na co oni - "taaaa, niiic"

Opublikowano

Jasne ze koks jest zdrowy. Każda zabawa z hormonami jest przeciez zdrowa

Co do tego filmiku, co za poj.eb szkoda ze z czekolada mleczną nie wyskoczył albo czipsami

Opublikowano

Ale że co że niby tłuszcze zwierzęce są nie zdrowe? O chooy TU CHODZI PANOWIE!!??

Nie sugeruj się Karmowskim,to celebryta ;)

Jasne ze koks jest zdrowy. Każda zabawa z hormonami jest przeciez zdrowa

Potwierdzam,Kabi wie ze mieszanie tabletkami anty jest nie zdrowe ;)

Opublikowano

No fakt a jak tam u ciebie kalendarzyk czy jako metode antykoncepcji stosujesz z wybranką najlepszą, nieruchanie?

A potem sie dziwisz ze ocierasz sie o drzewa w parku liti :/

Opublikowano

Litiwn jesteś trenerem , dietetyka nie jest ci obca . Jak przychodzi do Ciebie klient(nie tłusta świnia z nadwagą) to pozwalasz mu na czerpanie tłuszczy także z nasyconych? Masło też przecież jest zayebiste i bogate w witaminy a,d,e,k . Jestem zdania że warto czerpać tłuszcze z różnych źródeł ale dziwi mnie gdy ludzie za cheat uważają wliczone 10g masła czy też plaster sera żółtego. Wydaje mi się że jakbym zastąpił 10g oliwy , masłem(oczywiście ilość pokrywająca się z 10g oliwy jeśli chodzi o tłuszcze) nic się nie stanie i spokojnie można to wdrożyć do codziennej diety. 

Opublikowano

Ja nie widzę problemu w tłuszczach(poza trans) i pierwsze co robię to obcinam węgle bo to ich ilość i poziom insuliny warunkuje ile spalimy i jak szybko będziemy schodzić z wagą.Przykład.Męczyłem się sporo tygodni na 1800 kcal,jedząc mało węgli ale ok. 100-150 gram dziennie,waga schodziła ale powoli,później na test zjadłem 2500 kcal tylko z tłuszczu i białka i waga szybciej zaczęła spadać,bo tłuszcze przepaliły się na cele energetyczne białka.Wiadomo,nie skreślam węgli,ale na redukcji styka rano 50 gram by mózg działał a później tylko kokos,goloneczka,karkóweczka,jajecznica na oliwie,tatar duszony w oliwie.

Opublikowano

na redukcji styka rano 50 gram by mózg działał a później tylko koks.

:reggie:

Opublikowano

To już trochę nie kumam jak to jest z tłuszczami nasyconymi i cholesterolem. Mój ojciec miał już zabieg udrażniania żył. Nie je słodyczy, więc podaży cukrów prostych noe ma wysokiej. Lubi za to jeść kiełbachy, pasztety i inne tego typu tłuste rzeczy, no i prawie codziennie pije browara. To cobu niego powodowało problemy z zapychaniem żył?

Opublikowano

Nie je cukrow prostych? A z czym je te kielbaski? Z pumperniklem? :pawel: