Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 409,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

A kuciapki wypinajace swoje dupy w leginsach to tez gejowe? 

Ale chyba widzisz jeszcze roznice pomiedzy dziewczyna w leginsach a chłopem w leginsach? Czy to juz bez znaczenia? Dupa to dupa?

Kuciapka w spodniczce mini tez jest spoko, Litwin w spódniczce mini mimo ze tak swietnie wyglada i ma porobione nogi nie jest spoko. 

Widzicie delikatna roznice czy dalej trzeba tłumaczyc jak jełopom? Obcisłe leginsy sa jedynie usprawiedliwione u biegaczy jak jest zimno albo jak chca pobiec setke ponizej 10 sekund a nie kur.wa na siłowni. Na siłowni to pedalstwo. Litwin peir.doli o tym ze jak sie wyglada, chłopie ostatnio w biedrze był 3 razy tak porobiony typ jak ty i był w leginsach. Wyglądał jak je.bany poje.b w dodatku homoś. Niedługo zaczniesz w lato w bikini wybiegac jak kur.wa borat "No bo jestem taki szczupły, mam piekne uda, pupke i moge" A idz pan w chu.j w dupach sie poprzewracało od tej tolerancji. Jak cos jest dla bab to jest dla bab , zaczyna sie stopniowo, leginsy bez potrzeby, potem tak zwana "męska" torba na ramionku , powoli zaczynamy chodzic w meskich stringach , malujemy jeden paznokiec u nogi zeby zobaczyc czy fajne, podobalo sie, no to podkreslimy oczy a konczymy z hivem zgwałceni w du.pe.  Mówie jak jest. Nie zebym to przerabiał, w telewizji widzialem.

Jak ktos uwaza ze w zwykłych luznych spodenkach przysiady sie robi niewygodnie to chyba ma cos z bania albo jest kryptogejem i szuka usprawiedliwien.

a to by się zgadzało. Przecież modę na kulturystykę rozpoczęły ciotunie

Opublikowano

co to jest za random?

Edytowane przez Shen

Opublikowano

od jakiego %BF jest sie zapuszczona tlusta swinia, a do jakiego odtluszczonym wyrzezbionym sportowcem?

Opublikowano

Powyżej 15% tłusta świnia, 10-12% estetycznie, 13-14% masa, poniżej 10% szarki na bombie i litwiny na zawodach

Opublikowano

Za zawodach miałem 7%,ale to nie do utrzymania,bezpiecznie dla zdrowia i jeszcze fajnie wyglądając to tak jak pisał wrona 10-12%.

Opublikowano

slyszysz litwin? kobik?

Jeszcze dodalbym beke z jajosciskow.

Nie miejcie dzieci, bo beda sie z nich inne dzieciaki smialy ze maja ojcow PEDAUW.

Opublikowano

Lol każdy zna takiego Grzesia. Kiedyś jeden znajomy zajawił się siłką i jedyne wpisy jakie były na fejsie dzień w dzień to z randomowej puli:

- workout

- łerkaout <3

- wOrKoUt

- dajemy!

- barki!!

- [[[=====]]]

Lub focie ze sflaczałymi łapkami w żonobijce na treningu.

Odkryłem wtedy funkcję zablokowywania wyświetlania wpisów.

Opublikowano

Chyba nadchodzi nowe pyerdolniecie jesli chodzi o jajosciski :|

Dzisiaj byl typ, ktory mial jajosciski wyzej niz na polowe uda :||||||||||||||||||||||

Max pol roku i yebane pedauy beda w slipkach przychodzic.

Ale ze wy sie (pipi)a nie wstydzicie, to w sumie szacun. Twarda psycha.

Opublikowano

Wyobraz sobie faceta w bokserkach. Z lajkry. W sumie to wszystko.

Opublikowano

Definicja i geneza jajoscisków. 

https://pl.wikipedia.org/wiki/Pantalony

Nosza je kobiety, dzieci i pedały. 

Mam nadzieje ze temat zakonczony raz na zawsze. 

Jak bedziesz mial dobre posladkowe to bedziesz liti w stringach zapier.dalał na siłownie? Słaby twoj argument o nogach.

Edytowane przez kanabis