Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To opisujcie jak się gra i jaka grafika :)

• Odpowiedzi 182
  • Wyświetleń 23 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Rozumiem że trzeba zmniejszyć rozdzielczość i jakość tekstur ale tak okrajać grę względem wersji pc? http://cdn.ps3site.pl/files/2011/09/230.jpg?b5e7d4

• Kupiłem, pograłem, fajnie się gra, ale u siebie na PC odpalam Crysisa w full max detalach i widzę, że dużo rzeczy zostało wyciętych lub lekko przyciętych. Jakkolwiek gra się fajnie i wg mnie jest to t

• Wejdź w chapter select, tam powinno być pokazane na jakim najwyższym poziomie ukończyłeś dane etapy. Jeśli któryś nie jest na Delcie to po prostu przejdź je od nowa.

Opublikowano

Jej, działa to co mi się tak bardzo podobało w Crysis na PC - można ścinać palmy :teehee:. 10 minut siedziałem w aucie i naparzałem z karabinu do drzewek (btw. głos karabinu świetny) :P Nie podoba mi się tylko to jak nasza postać się porusza, jest sztywniej niż w C2.

Opublikowano

Ale na PC jest tak samo.

Znam ta gre, chcialbym tylko wiedziec jak ma sie wersja na PS3 do tej z PC. Jakie sa roznice i w czym sa te roznice, ofkorz. ;)

Opublikowano

A rozwalać domy z "umocnionej" pięści można?

Opublikowano

Można, fizyka wydaje się być taka jak na PC :)

EDIT: Właśnie żółtek będąc w blaszanym domku strzelił do mnie z shotguna, trafił w ścianę i dom się zawalił zabijając go :lol:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Gierka kapitalna,polecam wszystkim,szczegolnie za te pieniadze:-) .

Co do grafiki to wiadomo,nie jest to poziom pc,ale generalnie bardzo ladna,szcegolnie efekty swietlne.

Polecam!

Opublikowano

Ja też polecam. Po przełączeniu w 3D obraz bez zmian, żadnych krów-pikseli :) Zniszczenia lepsze niż w BF3 :blum2:

Opublikowano

Zniszczalność np. takich domków jest fajna,rzucisz kolesiem i domek wali się jak z kart,ale już z ciężkiego CKM na pace jeepa drzewka nie da się ściąć.

Opublikowano

Zniszczalność np. takich domków jest fajna,rzucisz kolesiem i domek wali się jak z kart,ale już z ciężkiego CKM na pace jeepa drzewka nie da się ściąć.

Jak się nie da ? Ja zaraz w pierwszej lokacji ze stacją zagłuszającą, po zabiciu wszystkich, wlazłem na jeepa i kosiłem drzewka. Nawet 2 mi na łeb spadły.

Edytowane przez mrynk

Opublikowano

Czyli chcecie powiedziec mi, ze oddali pelna integracje z otoczeniem z PeCetowego Crysisa?

A na jakie ustepstwa poszli w sprawie grafiki? Bo to jeszcze mnie interesuje. A moze sa niektore elementy lepsze?

Opublikowano

Czyli chcecie powiedziec mi, ze oddali pelna integracje z otoczeniem z PeCetowego Crysisa?

A na jakie ustepstwa poszli w sprawie grafiki? Bo to jeszcze mnie interesuje. A moze sa niektore elementy lepsze?

Nie da rady odstrzelić poszczególnych liści palmy (tylko się chwieje). A na PC chyba się dało. (Nie grałem na PC, więc nie jestem pewien).

Opublikowano

No ja z jeepa próbowałem i nic,może trafiłem na te niezniszczalne.

Opublikowano

Na PC na bank nie można było odstrzelić pojedynczych liści , chwiały się tak jak piszecie ( i palmy i "paprotki").

Opublikowano

Ej, wy to też nie przesadzajcie z tą cudowną destrukcją :D Przecież już FarCry 2 miał chyba identyczny model zniszczeń plus świetną fizykę rozprzestrzeniającego się ognia. Nie ma powodów, żeby Crysis miał być okrojony w tej materii.

Opublikowano

Nie pamietam aby w fc2 mozna bylo scinac cale drzewa. Pojedyncze galazki ale drzewa nie.

Opublikowano

Framerate w tej grze nie istnieje, rozdzielczość sub-hd też wali po gałach...

Czyli bez rewelacji. AI s(pipi)e, jak chcesz iść na stealth, to co dwa metry musisz wyciągać gogle i badać rejon ;P

Ale najgorszy jednak ten FRAMERATE ;> ogólnie : taki port na szybko, z wykorzystaniem nowego silnika ;)

Opublikowano

Nie pamietam aby w fc2 mozna bylo scinac cale drzewa. Pojedyncze galazki ale drzewa nie.

Swoja droga na PC mozna scinac cale drzewa, i cwiartowac je niczym drwal... Ale z tym odstrzeliwaniem pojedynczych lisci to pojechaliscie. :rofl2:

Edytowane przez walek

Opublikowano

Czyli bez rewelacji. AI s(pipi)e, jak chcesz iść na stealth, to co dwa metry musisz wyciągać gogle i badać rejon ;P

Ale najgorszy jednak ten FRAMERATE ;> ogólnie : taki port na szybko, z wykorzystaniem nowego silnika ;)

No nie wiem,ja głównie po cichu śmigam bez namierzania.

Opublikowano

To chyba gramy w inna gre,albo masz w oczach frapsa:-) ,nie zauwazylem spadkow animacji,jak narazie.

Opublikowano

To zazroszczę mocy nie zauważania takich cudów ;) Dla Mnie okazuje się tak bezdennie głupia, że po każdej 10cio minutowej sesyjce wyłączam ją ;P

Opublikowano

Jedyne co mnie w niej drażni to mało ostry obraz,jest rozmazany.

Opublikowano

Bo oczywiście nawet nie osiąga 720p ;)

Opublikowano

Bo oczywiście nawet nie osiąga 720p ;)

Co dziwne bo niby smiga w 1080p.