Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

ins, mylisz sie, jest mnostwo gier na ps3 ktore sa rownie dobre co gta, szkoda ze na xboxie tak nie jest.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

grafika z gta 4 na ps3 > ac 2 na xbox360. mad?

Opublikowano

Little Big Planet > Rayman

Opublikowano

@Najtmer

Jaki sens porównywać grafikę z dwóch zupełnie innych gier, na dwóch zupełnie innych konsolach, zwłaszcza, że obie te gry prezentują sie nieco lepiej na sprzęcie M$?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Crash Bandicoot z PSX > cała dzisiejsza reszta platformerów...

A w Mario Galaxy żeś grał?

Opublikowano

Okami>Ostatnie trzy duże Zeldy(WW, TP, SS)

[fanboy mode]

Okami>cała obecna generacja gier(grafika, muzyka, gameplay, FABUŁA, KLIMAT)

Edytowane przez Humulin

Opublikowano
  • Autor

Okami>Ostatnie trzy duże Zeldy(WW, TP, SS)

Okami to najlepsza gra w ogóle. ;]

Opublikowano

Prawda, odpowiedni fix w poprzednim poście.

No i Okami jest spolszczone.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Little Big Planet > Rayman

Nieprawda. Ogolnie uwielbiam LBP, jedyna gra, w ktora z kazda panna mozna zagrac, ale gameplayowo znowu odstaje od multiplatformy.

Opublikowano

Crash Bandicoot z PSX > cała dzisiejsza reszta platformerów...

A w Mario Galaxy żeś grał?

Mam Wii i spędziłem kilka godzin w SMG2. Nie powiem, bo wizualnie i designersko wymiata ale nie zdołała mnie już przyciągnąć na dłużej. Po prostu sam Mario mi się chyba przejadł. Crashe to już inna bajka, wspomnień czar...pięknych czasów spędzonych przy PSX, żadna konsola nie dostała takich gier.

W Okami jeszcze nie miałem przyjemności zagrać.

Opublikowano

To ja nie wiem, co tu jeszcze robisz.

http://www.okami.pl/

Ci co nie grali, a mają zamiar - nie czytać.

Najbardziej cenię tą grę za pewien etap w którym gracz myśli, że pokonuje już ostatniego bossa, mając kilkanaście godzin na liczniku. Po chwili okazuje się, że to tak na prawde dopiero wstęp, a przed nami czeka jeszcze ponad 20 godzin rozwinięcia tej historii. Nigdy wcześniej nie spotkałem się z takim zabiegiem w grze. A nawet jeśli, to nie był on tak zauważalny. Mistrz.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Muszę w końcu zgarnąć wersję na Wii. Jest też cała masa innych, świetnych gier. Okami to perełka, owszem ale na wszystko przyjdzie czas. Taki typ grafiki nigdy się nie zestarzeje. Do dziś Zelda: Wind Waker potrafi zauroczyć.

Opublikowano
Do dziś Zelda: Wind Waker potrafi zauroczyć.

Potrafi i to robi! Co za urocza gra. Z duszą, kur.wa :)

Opublikowano

W wiele tytułów z cel-shadingiem da się dziś zupełnie bezproblemowo grać. To chyba jedna z największych zalet tego "stajla". Kojarzy ktoś w której grze pojawił się po raz pierwszy? Chyba nie w Zeldzie?

Opublikowano

tyle, ze jet set radio już sie zestarzało ;/ screeny z wersji hd też nie wygladają zbyt obiecująco :/

Opublikowano

burnout paradise > wipeout fury > GT 5 > reszta ścigałek

virtua fighter - najbardziej skillowa bijatyka

tekken - najbardziej przystępna ze skillowych bijatyk i najbardziej lubiana

soul calibur - najefektowniejsza bijatyka z najciekawszymi pomysłami

mortal - najlepszy come back starej szkoły

uncharted - najlepsza seria z gatunku action adventure a dwójka to jeden z najlepszych sequeli ever

ff13 - najlepsze rendery ever (tylko na ps3) i najlepszy system walki w jrpg tej generacji

rdr - największy moloch gameplayowy tej generacji

cod mw3 - najbardziej przehypowany singiel

Rayman - najładniejsze 2d

kratos3 - obok uncharted 3 najładniejsza gra i najlepsze otwarcie

heavy rain - najlepsza przygodówka tej generacji ale i tak słabsza od fahrenheit/ingigo prophecy

mendrek - najbardziej skillowy troll działów konsolowych

daddy - najbardziej strollowany troll działów konsolowych

yaczes - psychofan konsoli xbox

ico, shadow of colossus, okami - każdy powinien w to zagrać, to tylko kilkadziesiąt godzin mniej w multi halo/girsy/cody/battlefieldy

Opublikowano

Pomimo milości do RDR to muszę stwierdzić że Skyrimowi gamepleyowo do pięt nie dorasta...

Opublikowano

Pomimo milości do RDR to muszę stwierdzić że Skyrimowi gamepleyowo do pięt nie dorasta...

Tu bym się kłócił ;)

Opublikowano

Wlasnie, Skyrim, chyba najlepszy singiel i najlepsza gra jaka sie ukazala do tej pory!

Opublikowano

Wlasnie, Skyrim, chyba najlepszy singiel i najlepsza gra jaka sie ukazala do tej pory!

Gra wyborna tylko szkoda że wątek główny trochę kuleje,ale te zaje.biste questy dla frakcji(w szczegolnosci Dark Brotherhood) rekompensuja wątek główny ;)

Opublikowano

wszystko > nic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.