Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Widzew > ŁKS

Idz stad. Jezeli ktos kupuje PS3 pod koniec generacji tzn. ze ta konsola przez 5 lat dawaly doopy O_o

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Max Payne w multi > Uncharted

haha, tyle powiem

Resistance 1 > wszystkie multi na PS3

racja
Opublikowano

Widzew > ŁKS

Idz stad. Jezeli ktos kupuje PS3 pod koniec generacji tzn. ze ta konsola przez 5 lat dawaly doopy O_o

Cała ta generacja konsol jest strasznie zje/bana w porównaniu ze wcześniejszymi, ale takiego żydboksa to nie miałbym po co kupować nawet i za 10 lat. Anczartyd > pudziany & blasterki

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

Ssij gale, Uncharted jest dla niepelnosprawnych, takie call of duty w lepszej oprawie.

PS. Fakt, ta generacja ssie, Dreamcasta nikt nie pobil do tej pory.

Opublikowano

Mam troszkę bekę z Vity. Ludzie kupowali ze ślinką na ustach, przeszli Uncharted i sprzedają, bo konsolka jak na PSP v2 przystało ma same porty z dużych konsol i nic przystosowanego do gry w terenie xD.

Przykro mi tylko, że ludzie nie dostrzegają w naszym kraju jeszcze innego gracza, który od zawsze rządzi na rynku konsol przenośnych - Nintendo. Sam zakochałem się w dwóch ekranach od pierwszego dłuższego kontaktu z tą konsolą. Od tego czasu ciężko mi się grało na PSP, później sprzedałem kloca by kupić DS Lite. Widzę Sony nic się nie nauczyło :).

EDIT: W sumie boli mnie też, że 3DS też już tak nie miecie rowa jak kiedyś DS. Pier,dolone AppStore i pierdółki za dolara.

Mam teraz takie samo zdanie, ale wystarczą dwa tytuły. Monster Hunter i GTA

Opublikowano

Naughty Dog > każde studio MS

W robieniu samograji owszem.

Jak się ogląda gry na Youtube to się tak gada. A nie, sorry... w 2007 roku pograłeś u kolegi w pierwsze Uncharted więc pewnie wiesz co mówisz.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Gra ktoś jeszcze na multi World at War? Brakuje mi gier z II wś i chyba ten CoD to najlepsze co wyszło w tych klimatach.

Opublikowano

No, płonący budynek z FC3 bardzo przypomina ten płonący budynek z Uncharted 3.

Różnica między tymi fragmentami była taka, że w Far Cry 3 było pełno skryptów gdzie gracz nie ma kontroli nad postacią. W Uncharted w tych najbardziej widowiskowych akcjach mamy kontrolę nad postacią.

Dlatego osoby, które nie grały w Uncharted mylą gameplay z cutscenkami.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Jak niedawno wyszedł ten tragiczny gameplay z Far Cry 3 i ten teaser z Tomb Raidera to każdy porównywał do UC. Coś musi w tym jednak być.

Aha. Ahaha.

Opublikowano

Jak niedawno wyszedł ten tragiczny gameplay z Far Cry 3 i ten teaser z Tomb Raidera to każdy porównywał do UC. Coś musi w tym jednak być.

Tylko to się ciśnie na myśl

godzilla_facepalm.jpg

Opublikowano

hejting na uncharted jest z góry skazany na niepowodzenie, bo ta gra jest po prostu zbyt dobra, żeby po niej jechać. wszystko tu stoi na wysokim poziomie : zróżnicowany swietny gameplay , fantastyczna grafika, dobra muzyka i udźwiękowienie, wciągająca fabuła i świetne dialogi (dobry angielski i polski dubbing), satysfakcjonująca długość singla i wysokie replayability, do tego dobre multi w którym mozna znaleźć chętnych do gry o każdej porze dnia. doceniona przez ogół graczy, zbiera super recenzje i dostaje branżowe nagrody. to, że zawsze znajdzie się parę osób z kołkiem w dup.ie (w tym również zatwardziali fani simsów i strategii ekonomicznych) nie zmieni rzeczywistości.

a nd to czołówka developingu, bo nie odpier.dala maniany, nie wydaje crapów i nie męczy tematu do osranej smierci tylko wraz z kolejną generacją raczy graczy nowym ip którym od pierwszego tytułu podbija serca. tak było z crashem, jakami, uncharted. jak będzie z tlos to się jeszcze okaże, ale wszystko zmierza w dobrym kierunku, przy czym szykuje sie kolejna graficzna bomba atomowa.

Opublikowano

Dobrze że przy twoich postach czoło nie boli od systematycznego napjerdalania nędzny randomie :<

Jak zobaczyłem ten teaser Lary to poziom zainteresowania spadł do stanów minusowych, to samo z Far Cry 3. Gameplay z cyklu "press A to awesome", mam alergię na takie gó.wno.

Opublikowano

Cała ta generacja konsol jest strasznie zje/bana w porównaniu ze wcześniejszymi,

Te zdanie, mogłoby zakończyć ten temat.

20 najlepszych gier na PlayStation 3

http://gry.wp.pl/gal...lDAJEizpg%3D%3D

Brak Demon's Souls i Valkyria Chronicles to niwybaczalny błąd w takim zestawieniu.

Ci redaktorzy prezentują coraz niższy poziom...

Edytowane przez Camillus

Opublikowano

Wlasnie, Skyrim, chyba najlepszy singiel i najlepsza gra jaka sie ukazala do tej pory!

Gra wyborna tylko szkoda że wątek główny trochę kuleje,ale te zaje.biste questy dla frakcji(w szczegolnosci Dark Brotherhood) rekompensuja wątek główny ;)

Biedactwa, w drugiego wiedźmina nie grali.

Ssij gale, Uncharted jest dla niepelnosprawnych, takie call of duty w lepszej oprawie.

PS. Fakt, ta generacja ssie, Dreamcasta nikt nie pobil do tej pory.

Nie rozumiem za co sonyboty minusują, skoro Ins pisze prawdę. Widocznie za bardzo Was boli przyznanie mu racji.

+za Dreamcasta, gdyby nie Okami, to obie części Shenmue byłyby moim numerem 1 poprzedniej generacji.

Opublikowano

Dobrze że przy twoich postach czoło nie boli od systematycznego napjerdalania nędzny randomie :<

Jak zobaczyłem ten teaser Lary to poziom zainteresowania spadł do stanów minusowych, to samo z Far Cry 3. Gameplay z cyklu "press A to awesome", mam alergię na takie gó.wno.

Jak na rasowego no lifa przystało :<

Opublikowano

Z cyklu: "random sonybot broni random sonybota".

Generalnie obserwując ten topic zauważam, że osoby opowiadające się po stronie sony wykazują tendencje bycia... nieletnimi. W końcu co i jak piszesz - tak Cię postrzegają.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Z cyklu: "random sonybot broni random sonybota".

Raczej random kontra no life.

Opublikowano

Biedactwa, w drugiego wiedźmina nie grali.

Grałem w Wieśka, scalakowałem go i uważam że jest jednym z lepszych rpg tej generacji a może jednym z najlepszych w historii ale mówimy tu o ogromie możliwość które gra oferuje a w tej dziedzinie wygrywa Skyrim.

Opublikowano

Ogromem możliwości wygrywa, lecz oni w Swojej wypowiedzi skupiali się bardziej na aspekcie jako takiego singla. Są inne aspekty z których on się składa, a w ostateczności wygrywa z ponad stu godzinnym molochem mającym ogromną mapę i pizdyliard NPC mogących dać Ci questa.

Opublikowano

Miałem zonka jak zobaczyłem w temacie o Tomb Rider miłośników Uncharted dissujących grę za bycie podobnym do Uncharted. Przecież kierunek było widać już po pierwszym materiale. Pomijam już fakt, że samo Uncharted czerpie garściami z serii Tomb Rider, więc sytuacja zakręcona jak włos na brodzie :P

Opublikowano

No, płonący budynek z FC3 bardzo przypomina ten płonący budynek z Uncharted 3.

Różnica między tymi fragmentami była taka, że w Far Cry 3 było pełno skryptów gdzie gracz nie ma kontroli nad postacią. W Uncharted w tych najbardziej widowiskowych akcjach mamy kontrolę nad postacią.

Ej no bez jaj. Nie da sie zaprzeczyc ze U3 jest wrecz przeza(pipi)iste, ale kurcze.....nagromadzenie skryptow jest ogromne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.