Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Nie moge wytrzymać cisnienia :P znacie jakąś dobrą firmę, która nie dyma klientów, gdzie na uczciwych zasadach można wziąć 200 zł pożyczki na dowód ? :D

Sklep z grami na wymianę. Na pewno masz jakieś tytuły które są "warte" aby wymienić je na PC z jakąś symboliczną dopłatą.

np.

https://pl.webuy.com

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 166,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pstryczek w nos w strone Codemasters   http://www.youtube.com/watch?v=uCtiKDRvPW4&feature=player_embedded

• Pozyskano licencje na Merca.   1952 300 SL W194 1971 300SEL 6.8 AMG ‘Rote Sau’ 1989 Sauber C9 1990 190E 2.5-16 Evolution 2 DTM 1998 CLK-LM 2012 SLS AMG GT3 2012 C-Class Coupe DTM 2013 A45 AMG 2010 S

• Moje customowe ustawienia kamery z kasku. Standardowa "helmet cam" jest dla mnie niegrywalna wiec postanowilem tak dopasowac ustawienia zeby gralo sie przyjemnie/naturalnie, nie tracac przy tym imers

Opublikowano

Nie mam nic na wymianę, a Carsy chce na PS4.

Widzieliście ten filmik ? 

Kurde po prostu poezja. Jak to chodzi, wygląda, klimat, wczuwa, model jazdy, dźwięk :obama: 

Edytowane przez orion50

Opublikowano

Przecież w grze masz taką zakładkę, w profilu.

Pewnie chodzi mu o to że jak się w pracy op#@%$la to bez konsoli popatrzy sobie na swoje staty;)

Opublikowano

Czytam sobie oficjalne forum P.Cars i ludzie piszą, że za 6 miesięcy PS4 i X1 prawdopodobnie otrzymają możliwość gry na kierownicach Logitecha. Właśnie za 6 miesięcy traci ważność patent na Force Feedback, którego posiadają kierownicę marki Logitech, tak więc jeśli Sony się postara i dogada się z Logitechiem to dostaniemy wsparcie dla starych, ale jarych kierownic. :)

Opublikowano

Czytam sobie oficjalne forum P.Cars i ludzie piszą, że za 6 miesięcy PS4 i X1 prawdopodobnie otrzymają możliwość gry na kierownicach Logitecha. Właśnie za 6 miesięcy traci ważność patent na Force Feedback, którego posiadają kierownicę marki Logitech, tak więc jeśli Sony się postara i dogada się z Logitechiem to dostaniemy wsparcie dla starych, ale jarych kierownic. :)

Byłoby bardzo fajnie bo ja nie jestem w stanie wytłumaczyć żonie że wydałem 1300 złotych na kierownicę (Thrustmaster). Może niższą kwotę za Logitecha podciągnę pod syna bo młody lubi sobie pojeździć:)

Opublikowano

Przegralem juz jakies 10h. Na piecyku, ustawienia ultra, gra wyglada momentami oblednie. Jezdzi sie swietnie musze powiedziec. Denerwuje mnie w sumie fakt ze malo jest zwyklych samochodow do wyboru, choc dla innych moze to byc zaleta. Wkurza tez myk gdy jakis samochod lekko nas stuknie a nasz samochod koziolkuje jak szalony. Wiecej grzechow nie pamietam.

Opublikowano

wybrałem na początku karty robie drugi sezon i dalej są karty czasami tylko inne turnieje atak caly czas tylko karty 

jak to zmienić ??

Opublikowano

Panowie, wielka prośba o poradę.

Jaką wersję kupić : PS4 czy Xbox One?

Obydwie są w polskiej wersji językowej? Czy istnieją jakieś znaczące różnice między nimi ( graficzne, dodatkowej zawartości itp)?

Opublikowano

PS4 ofc

są jakieś problemy na Xbox nawet z trybem multi chyba, że już to załatali

900p na Xbox

Opublikowano

Co do kierownic Logitecha, to juz widzialem w necie adaptery dzieki ktorym ludzie graja w PC na PS4 na G27

Opublikowano

Panowie, wielka prośba o poradę.

Jaką wersję kupić : PS4 czy Xbox One?

Obydwie są w polskiej wersji językowej? Czy istnieją jakieś znaczące różnice między nimi ( graficzne, dodatkowej zawartości itp)?

PS4

Opublikowano

Co do kierownic Logitecha, to juz widzialem w necie adaptery dzieki ktorym ludzie graja w PC na PS4 na G27

Pierwsze słyszę. :) Natomiast wiem, że są adaptery które podłączasz do konsoli, a do nich kierownicę. Ich problemem jest brak FFB i ogromna martwa strefa.

Opublikowano

Pierwsze słyszę. :) Natomiast wiem, że są adaptery które podłączasz do konsoli, a do nich kierownicę. Ich problemem jest brak FFB i ogromna martwa strefa.

Moze dlatego, ze gra podobno widzi podłączonego pada, wiec niezły bubel...

Cell - zwroc uwage jaki kontrakt podpisujesz na koniec sezonu, tam dokladnie jest napisane jakie auto Ci proponuja, jak zostales w tym samym teamie to mozesz dojechac juz w tych gokartach (jest za to osiagniecie).

Edytowane przez easye

Opublikowano

Chłopaki a Wy jak wykorzystujecie unikalne funkcje dual-szejka? Ooo... fak! Tym modelką to ostatnio tylko szejkowie w głowach. Chyba nie przypadkowo też zaczęli od Dubaju;)

To odnośnie postu Yeti

Edytowane przez junioru2