Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ogólne pecetowe pierdu-pierdu

Featured Replies

Opublikowano

Na pewno szybko zleci?

Czekaj, znajdę swoją kryształową kulę...

Też bez przesady. Ewidentnie na gierkę czekasz, zaś ona sama z pewnością okaże się hiciorem, w dodatku wydanym po raz pierwszy na PC. Pracujesz, więc czy naprawdę stałaby się tragedia, gdybyś dał parę dyszek więcej, żeby zagrać w dniu premiery?

Ostatnio na Łowcach była taka oferta - http://lowcygier.pl/keyshopy/kinguin-paypal-exclusive-sale-3-08/

Nieaktualna już jednak, niemniej jednak jeśli chcesz ryzykować z tym całym Kinguinem, to za niecałe 140zł zdaje się jest pre-order.

Poza tym możesz być pewien, że na dniach na Łowcach pojawi się przegląd ofert przedpremierowych.

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 475,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zrobiłem sobie dziś prezent na gwiazdkę. Do Oleda C2 42 przyda się trochę dodatkowej pary, 3090 Suprim X idzie zatem na Ebay. 4090 też chciałem Suprima, ale z różnych przyczyn padło na Gaming X T

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Samo życie Panowie ... samo życie ...

• Będzie dziś składane, jaram się jak dziecko 

Opublikowano

Na pewno szybko zleci? Bo właśnie GTA V i W3 mocno trzymają

Są tanie, ale nie na steama. GTA V masz na Rockstar cośtam, a W3 na gog.
Opublikowano

No właśnie, ale to steam jest najważniejszy, a nie tam żadne uplay, czy gog, czy rockstar cośtam.

Opublikowano

Szukam jakiejś nie drogiej drukarki ze skanerem z tuszami w rozsądnej cenie. Poleci ktoś coś?

Opublikowano

Przecież i tak masy zamówią... To nic, że kupując grę w ślepo przed premierą dostaną tylko część całej zawartości gotowej na start.

Przykre.

Opublikowano

od dzisiaj pluję na każdego, kto kupi tego raka drożej niż 20 zł

A zobaczysz, co się będzie działo w okolicach premiery w temacie "Zakupy growe" ...

Opublikowano

Mało dobrych, dużych tytułów wychodzi to ludzie się kuszą na kolejne części lubianych serii mimo, że są podawane w formie raka

Opublikowano

LEL z tym. Walić pre-ordery, zwłaszcza gdy bonusem ma być wydanie gry 4 DNI WCZEŚNIEJ!!!!!!!!!!!!

Lepiej robić post-ordery i po dwóch tygodniach od premiery kupić gierkę o 30% taniej.

Opublikowano

Ja pierdziele, Konami uber trolle.

Wchodzę na steamdb. Przeglądam nowe pozycje i nagle rzuca mi się w oczy "Metal Gear Solid Legacy". Od razu szybsze bicie serca, pierwsze skojarzenie z Legacy Collection. "Czyżby wreszcie cała seria na PC?".

Wchodzę w linka, a tam to... http://store.steampowered.com/app/393360/

:frog:

Opublikowano

No trochę lipa :/.

Suavek polecam wydanie na PS3, ładne pudełeczko, bardzo ładnie działa, Peace Walker może transferować save'y w dwie strony z PSP, no przyjemnie się szpila. Akurat ta gierka mi leży w wydaniu na PlejStejszon.

Opublikowano

Suavek polecam wydanie na PS3, ładne pudełeczko, bardzo ładnie działa, Peace Walker może transferować save'y w dwie strony z PSP, no przyjemnie się szpila. Akurat ta gierka mi leży w wydaniu na PlejStejszon.

Mam już na PS3, co nie zmienia faktu, że chciałbym też na jedyną słuszną platformę. ;)

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Save'y PS3 i PSV są ze sobą kompatybilne afaik, ale musisz kupić dwie wersje gry, jeśli chcesz grać i na tym, i na tym. PW byś musiał kupić też osobno w wersji PSP, żeby grać na Vicie.

• 2 tygodnie później...